Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky, tak to je klika. Volám na kožní, připravená se hádat o co nejbližší termín 😅 a dneska jim vypadla pacientka, tak jdeme ve 13:20 😁 tak jen doufám, že bude Elli příjemná, to totiž spí obvykle 😅
@Nikča2020 my po MMR měli ekzém nejhorší. Nejdřív 5 dní po očkováni horečka a asi tak 10-14 dní na to brutální ekzém a teprve až teď po měsíci se to začíná lepšit a má jen sušší nezarudlá místa.
@Nikča2020 super, my jdeme dneska taky, ale exem spíše už nemá, ale má hodně seborelu, tak to ukazu
@kambalaka to očkováni nás čeká v dubnu, tak jsem zvědavá..kamarádky měl 4 dny horečky ![]()
Tak mi dnes týden po MMR a od rána teploty
No a ekzém se začíná zhoršovat. No jo no, nedaděláme nic.
@Nikča2020 po tom očkováni to mívá taky horsi u nás tak treb kvůli tomu
jak ste dopadly na kožním?
@Petrussee seborea se ji teď taky občas vrátí ale nema teda takové krusty jako ksyz byla mimino, spis sucha místa. MUDr mi na to rekla ze se to často vrací a ze to nemám řešit
nicméně mne to vadí ze to má ![]()
Dostalas lepší radu? ![]()
Ahoj holky,
byly jsme na tom kožním a máme potvrzený atopický ekzém. Předepsala mi olej na mytí, zinkovku a ještě nějakou mast. Mazat ta postižená místa zinkovkou. Začalo se jí to pěkně rozjíždět, zítra budu mít mastičky namíchané. Zvažuju jestli koupit i jiný prací prášek. 2.5. jdeme na kontrolu. A nekoupat, jen sprchovat
@Nikča2020 my máme taky namichany, ja koupu, ale jen vodou a občas kosmetikou uriage, práci prášek mám Lovelu, žádnou avivaz nedávám
@Petrussee no já Elli peru v persil sensitive, lovela mi moc nevoní 😅 nějaká holčina mi poradila ecover, tak na to mrknu 🙂 jinak aviváž taky nedávám.
@Nikča2020 @Petrussee já peru od začátku v Lovele a krásně mi voní
Tyjo holky, já furt hledám zuby vepředu a dneska jsem objevila při vztekání, jak otevřel pořádně pusu, vzadu stoličku
já si ji před tím vůbec nevšimla, myslela jsem, ze zuby rostou postupně 😁
Uz chapu proc pediatricka plesala nad Mikulaskem, jakou ma krasnou kuzi. Netusila jsem, kolik deti to trapi ![]()
@Petrussee Vy jste to meli husty s tim zubem! Brrr, chlapecek statecnej a ty sis to asi taky “uzila”. A ted uz je zub venku, je to vycisteny a dobry?
Docela jste me tu uklidnily s nocnikem. U nas je zatim na ozdobu nebo na uskladneni hracek, rulicek od toaletaku apod. Sedet na nem vydrzi tak 10vterin, ted uz jsem to nejakou dobu ani neresila. Zkusim zapracovat na odplenkovani v lete, ale obavam se, ze to bude brzo.
My jsme si vcera dali vylet do Motola. Mikulasek hodil parakotoul z asi sesti kamennejch schodu v baraku a mel dve boule a odrenou tvar. Ta jedna boule byla blizko spanku a sice vypadal v poradku, ale nakonec jsme jeli. Do toho ditete proste clovek nevidi, ono nerekne, ze ho boli hlava nebo ze blbe vidi..vnitrni krvaceni nechces🤷♀️ Ale vsechno nastesti ok.
@kambalaka Tak to je vtipny
Vetsinou rostou postupne, ale Hugo musi mit neco extra ![]()
Jo a co u vas posun casu?? Vzhledem k tomu, ze u nas se vstavalo v 6, obedvalo v 11 a chodilo spat v 19h, myslela jsem ze nas letni cas posune akorat o tu hodinku, co by se mi hodila. Diteti jsem samozrejme nerekla, ze se posunul cas
obedvame ve 12, pak jde spat, ukladam ve 20, ale ten magor se budi v 5:40?!
Ahoj holky Moc vás všechny zdravím
No co se týká nočníku tak Ema chodí v jeslich celkem bez problémů doma ani náhodou
@Petrussee teda koukám jak tady malý trpěl se zoubkem tak hlavně že už je to dobré
@ Bětuško teda pád ze šesti kamenných schodů No to by mě asi omyli a jeli by na pohotovost se mnou protože bych z toho zkolabovala tím šokem, Hlavně že je malý v pořádku.
Jinak ohledně posunu času u nás teď o něco lepší předtím vstávala třeba ve čtvrt na šest a to bylo strašné jinak nespí celou noc vlastně od narození Myslím ani temer jednu celou noc nespala až na pár výjimek a také hledáme nějaké lepší plenky protože ty které má taky když přebaluji dvakrát v noci tak stejně ráno minimálně vždycky aspoň trošku pročůrana je…
Jo A že by madam jedla sama No tak ani omylem otevírá pusu a krmí se anebo má všechno tekuté Takže v lahvích případně teda skleničku to je ochotná jakžtakž sníst ale já ji vůbec nedovoluji aby na to šáhla lžičkou sama protože to by byl bordel úplně všude
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat