TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
motivi
2.4.23 20:54

@Nikča2020 z fotky nepoznam jestli je to hodně červené? U nás 6. Nemoc byla třeba jen po zvýšené teplotě, vyloženě horecky neměla ale osypala se celá- hrudník, zada a fakt červené pupinky jeden vedle druheho.
Muže být reakce na něco? Nebo špatně vyprane prádlo? Ze by vadil třeba prášek? U nás malé teď začala vadit bioderma pro atopiky Telove mléko co používáme.
Uvidíš zítra. Histerka určitě nejsi, ale taky si tak už kolikrát přijdu :lol:

• Upravit
1347
2.4.23 21:41

@Petrussee Hele ja sem treba Barta na mliko v noci odnaucila, davam mu misto toho vodu, ale budi se mi stejne kazdou cca hodinu. Nektere deti proste nejsou spave. Za zkousku ale nic nedas :)

• načítám...
7611
2.4.23 22:04

@Petrussee pokud se do toho dáš, tak fakt nesmíš ustoupit, jinak bude Mareček vědět, že si to mléko vyřve.

• načítám...
7611
2.4.23 22:21

@kajka kajka a není to spíše zoubkama? Nebo prostě potřebuje kontakt :nevim: Hugo se taky budí, ale mléko už nevyžaduje. Jemu jde hlavně o kontakt. Prostě zjistí, ze tam nejsem a je zle 😁

Každé dítě má něco. Hugo je zase extrémně mazlivej a tulivej. Má rád to svoje a svoje nejbližší. Když jdeme s manželem do herničky, je to OK. Když je tam se mnou sám, tak nevím proč tam tak vyvádí a sápe se po mně. Dneska jsme jeli na návštěvu k mému bráchovi (bez manžela) a Hugo než se rozkoukal, tak měl 1/2 hodiny úplně amok. Řval jak tur, až se z toho pozvracel :roll: přitom jsem tam celou dobu s ním, no nehnul se ode mě. On ty cizi prostředí prostě snáší špatně. Stejně tak se v žádném případě nenechá od nikoho cizího pochovat. To hned začne brecet.

• načítám...
1115
3.4.23 06:56

@Ráďa 25 nene, teploty nemá, ani zvýšenou :)

• načítám...
1115
3.4.23 06:58

@motivi hodně červené to neni, prostě taková vyrážka jako krupička. No dneska vlítnu do drogérky pro eko bio prací prášek a všechno jí v tom přeperu a dám extra máchání. Protozě jinak už nevim :nevim:

• načítám...
6697
3.4.23 08:06

@kajka kajka jako mě tak to mléko neobtěžuje děla ho tatínek :mrgreen: kdyby to bylo obráceně tak by Mareček řval a stačí, ze to budí nás, nechceme budit ostatní :D..ale Mareček není spac od začátku..ale dneska si nebudu stěžovat, dostal mléko před 9, v půl 2, v půl 6, jinak vzhůru nebyl a spal do 7:50h :mrgreen: @kambalaka Mareček tady nejde k nikomu, nějakým dětem je to jedno a Mareček se od nás nechce, výjimkou je teda můj táta, ten je TOP, takže to nechce ani ke mě :mrgreen: můj bracha taky dobrý..ale tomu je 16 :mrgreen:

• načítám...
3555
3.4.23 08:16

Tak my další hrůza. Chudák malej, rýma a teploty a kožní jsme museli preobjednat. Ta rýma mu dává zabrat a kolik mu toho tahám. Je jak chratstiko. No udržet ho v klidu, aby nelital, je nadlidský úkol. Aspoň že ji a pije 🙏

• načítám...
1347
3.4.23 08:36

@kambalaka ne, musely by mu zuby rust od pateho mesice nonstop ;) O kontakt taky nepujde, Bart od mala spi v postylce a nikdy nespal se mnou. Jak rikam, nektery deti ro tak proste maj. Zase je ale skvelej pres den. Jak rikas, kazdy dite je jiny. Bartovi zas vubec nevadi pritomnost kohokoliv, je hodne komunikativni, na cizi lidi juka a provokuje je k interakci. V herne ma tendence chodit k detem a bud je pohladit nebo je proste pozoruje. Fakt jen ty blbe noci no… :lol: ale kdyz toho mam dost spi s nima manzel tak se to da. Nekdy to skončí, jako vse.

@Petrussee jee asi nejake priznive vlny se sirily :lol: Bart taky spal dnes mnohem lepe. Vzbudil se jen ve tri na vodu a v pet ho privzbudil manzel kdyz sel do prace. Jinak spal od 9 do pul osme :srdce:.

• načítám...
7611
3.4.23 11:50

My teda po dlouhé době noc hrůza, ale přisuzuju to zubům, jestli mu zas něco neroste. Přes den je ukňouranej a tahle noc - od půlnoci vzhůru každou hodinu a od 3-5 do rána vzhůru a nechtěl spát. Vztekal se, že spát nebude a házel po mně dudlíky. Jesteze jich mám víc a ráno si je pak posbírám 🙈 manzel na to, ze jsem ho měla nechat, ať si teda hraje, ale to teda v žádném případě, jsem řekla, že v noci se spí!

• načítám...
motivi
3.4.23 12:28

@Nikča2020 u nás má často krupici k zubum :nevim: ale třeba ji fakt něco kontaktne vadilo. Já přidávám do prani machadlo aby tam nezůstal žádný prášek a nedrazdilo to :nevim:

• Upravit
1115
3.4.23 13:48

@motivi jo já do dneška vůbec nevěděla, že něco takovýho existuje 😅 každopádně jsem koupila ten ecover, sušim první várku a pračku jsem nastavila na extra máchání, tak uvidíme 🙂

• načítám...
motivi
3.4.23 15:15

@Nikča2020 jo já dokud neresila u malé ekzem tak sem taky nevěděla :mrgreen: takže zem nakoupila eko bio chia práci prášky a peru v tom všechno už :lol:

• Upravit
2087
3.4.23 22:54

@Nikča2020 taky jsem nevěděla, že něco takového je 😀 snad to zabere, známé pomohlo to máchání a ještě vybírá oblečení, které kupuje. Prej ne pepco, že ikdyz je to bavlna, tak je to čímsi napuštěné. Nám nevadí nic, tak osobní zkušenost nemám, ale zrovna o tom pepcu už jsem slyšela vícekrát, že některým dětem vadí.

• načítám...
2087
3.4.23 22:56

@kambalaka tak jak spal odpoledne? Určitě to můžou být zuby nebo cokoliv, ale když už si takhle hezky zvykl spát sám, tak věřím že to bude zase dobré!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100