TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2087
11.4.23 11:32

@kambalaka moc ti to sluší 🙂 a Hugisek je taky fešák, brýle mu padnou!

• načítám...
1347
11.4.23 11:39

@kambalaka To je super, pro Huga to ted musi byt uplne novy svet :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
472
11.4.23 20:28

@kambalaka moc ti to sluší

• načítám...
472
11.4.23 20:30

Náš kolednik

• načítám...
459
12.4.23 20:15

Ahoj holky, zdravím Vás pod delší době :andel:. Tak naší malé se už prořezaly špičáky, takže doufám, že si pár bezesných nocí kvůli zoubkům na čas odpustíme a mezi těmi posledními stoličkami bude alespoň na chvíli pauza :zed: :lol:.

S malou je teď legrace, zkouší všechno možné, řehtá se tomu, že umí chodit pozadu a nově teď zkouší chodit jako baletka po špičkách :D.

Trochu bojujeme s jídlem, odmítá nám přílohy - nechce brambory (ani ve formě kaše), těstoviny, rýži… trochu mi dochází fantazie, co vařit (nejsem úplně knedlíková, ale asi bych je měla zkusit :) ). Takže nám obědvá samotné maso a k tomu zeleninu (mrkvičku, hrášek, sem tam batát)…, taková trochu paleo strava, haha.. Jo a jak nějaké děti baští s chutí polévky, tak naše malá vůbec, jak je to tekuté, tak se toho nedotkne. Prostě aktuálně je milovnicí masa. Jo a když jsem zkoušela propašovat místo masa vajíčko, tak to mi taky nesnědla.

Pořád řeším ta odrážedla, nakonec asi pořídíme Funny wheels, výšku už na to má. Zkoušela jsem takové ty plastové motorky typu enduro, ale to už je jí malé, sedí na tom jako žabička, kolena má moc vysoko..

• načítám...
7611
12.4.23 21:27

@Sissela Hugi teda teď má období, že baští dobře. Dokonce i věci, které predtim nejedl (presnidavky - ale jen v kapsicce - na lzicce mi to nesní). Nebo termix má teď oblíbenej 😁 no a pak jsem sem už nějaká jídla dávala, ale dám znovu. Když bys nevěděla, co co je, tak já kdyžtak dodatečně dopíšu (brambor knedlík špenát/ gnocci/ kuskus/ dynova polévka s mozzarellou/ ale papal mi i z červené čočky - tu nemám vyfocenou/ lasagne/ sekaná/ zapecene těstoviny nebo brambory/ různé placičky/ batátové hranolky s omeletkou) pak mě napadají různé omáčky, co mají děti rádi - rajská, svíčková, kuře na smetaně… nebo třeba brokolice se smetanovou omáčkou nebo zapečená se sýrem… kdyžtak ještě něco vymyslím 😁 ještě třeba nějaká tortilka plněná čímkoliv mě napadá

• načítám...
472
12.4.23 21:44

@Sissela u nás hodně dobře papal čočku beluga a volské oko. To je takový bez chuti a není to ani tvrdý, zkus.

• načítám...
motivi
13.4.23 13:00

@Sissela to ze nejsi knedlikova za mě teda vůbec nevadí- jestli ji maso a zeleninu? Pfff to si pískej. Dyt je to to nejlepší, co muže dostat :pankac: co se tyče příloh jako knedliky nebo testoviny třeba.. nevím no, vyzivove jim to stejně vůbec nic nedá, jen je to zaplacne, takže bych si s tím moc hlavu nedělala. Uvidíš, ze to je zas nějaké období ;)

• Upravit
5617
13.4.23 13:45

Anička vůbec nechce brambory, kaši teda vůbec. A nejí chleba. Jinak mi ale sní všechno, takže si nestěžuji. Nejraději má maso a polévky.

• načítám...
1115
14.4.23 14:24

Ahoj holky,

tak já která si nikdy nemohla stěžovat na Ellin spánek, tak si jdu postěžovat 😅 poslední týden je to mazec. Musím uspávat jak na denní spánek, tak na večerní. Budí se v noci a nechce pak spát. Dnes od 5:20 vzhůru. Mám podezření, že musej něco přimíchávat do vody nebo nevim 😅 myslela jsem že to bylo třeba jen tím, že jsme byly na chatě, ale dělá to i doma, tak doufám, že je to jen nějaké obdobíčko :lol:

• načítám...
6697
14.4.23 14:30

@Nikča2020 ja uspavam porad :D..Mareček má rýmu a lezou mu zuby, takže nálada TOP :roll:

• načítám...
7611
14.4.23 17:01

@Nikča2020 já uspavam vždycky i ve dne i v noci, sám usne jen, když je v kočárku nebo v autě. Hugo večer usina mezi 20:30 - 21hod a vstává ráno 5:30 - 6:30. Přes den 1 spánek (pokaždé aktivně uspavam). Ale on od malička není žádný velký spáč. Teď, jak ho konečně netrápí zuby, tak k nemu v noci vstávám 1 max 2×. Ale jsem teda nevyspalá, ale je to zlaté oproti tomu, co bylo dosud. Hugo se ráno budí fakt brzy a chce hned zkoumat byt. Není uknouranej ani unavenej, řádí jak torpédo 😁 obzvlášť teď s těmi brýlemi, jak konečně asi vidí, tak spánek je pro něj ztráta času 😁

• načítám...
7611
14.4.23 17:07

Ušila jsem Hugovi závěsy a zaclonku do pokoje. Doufala jsem, ze ten zatemňovací závěs pomůže k tomu, aby ráno spal déle - bohužel jsem ho ale neoblafla 😁 vstává brzy, ikdyz je tma 😁 (toho bordelu na fotce si nevsimejte, to přes den nemá cenu uklízet 😁)

• načítám...
1115
14.4.23 17:13

@kambalaka no já byla zvyklá na Ellino spaní od půl 8 do půl 8, takže je tohle trochu šok 😅 uspávání mi nevadí, není to ani půlhodina. Spíš je to prostě nezvyk a nevím co se děje 😅

• načítám...
1115
14.4.23 17:14

@Petrussee Jeee, tak to ať je prďolovi brzy lépe :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky