Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Janinac23 mámy jsou proste TOP
jako když jsem doma, tak musím uspat ja, ale když mě nevidi, tak bere i tatínka, ale je to vyjimecne..asi tak 4× uspal..a v noci taky uklidnuji ja, nechceme budit zbytek paneláku, takže ja chovam a táta děla mléko
@Janinac23 to je klasika, chvíli ho má a furt hele koukej děla tohle a tohle..
@kambalaka Mareček usnul až v půl 2
to byl taky děs..
Tyjo holky, já mám pocit, že mi to půpo roste každým dnem víc a víc 🙈 🐋 a to mám před sebou ještě 2 měsíce 🙈 ufff
@Sissela dneska k večeři měl vývar s kurecim masem, zeleninou a krupicovými nočky. Snědl celou misku 🙂
@kambalaka už to asi není sranda vid 🙈..vývar má u nás taky úspěch, ale dělám písmenka ![]()
@Petrussee heled, není to sranda, začínám být unavená. Kdybych nebyla těhotná, uspávala bych Huga jinak a byla bych na nej tvrdší. Rozhodně bych neležela celou dobu vedle nej a čekala, až usne, ale třeba u nej jen seděla a vždy, když by se posadil, tak bych ho znova a znova pokládala a učila ho na to, že se neusíná jen s maminkou. Ale na to fakt nemám sílu. Jsem teď ráda, ze ho vůbec nějakým způsobem uspím 😁
@kambalaka to se nedivím, mě to pokládáni taky unavuje a to nejsem těhotná
![]()
@kambalaka škoda, žes to tak nedělala než jsi byla už tolik těhotná ☹️ ta únava bude větší a s malou ještě náročnější ☹️ ale určitě to zvládneš jako všechno
a Hugisek už pak bude taky větší. No a třeba se za tu dobu co budeš v porodnici naučí uspávat tatínek a zůstane u toho i potom 😀
U nas dneska frci okurkovy salat. Prudila uz pri vareni a ted to tady vylizuje. ![]()
Mam posledni balik 3kovych plen a uz vubec objem te moci nezvladaji (velikostne sedi).
@TerezkaSt to je kráska ♥️ u nás máme už hooodne dlouho čtyřky, ale zase u nich i ještě asi nějakou dobu vydržíme 🙂 malá je jedlík, nejvíc „dobrot“ má od babičky donesenych, tak dneska měla bábovku s jahodami se šlehačkou. Posílám fotku z velikonoc ještě 🙂
@Janinac23 tatínek uspaval predevcirem a slíbil, ze uspí i dneska 😁 Hugo nemá problém být uspáván někým jiným než mnou, jen u toho dělá kraviny a proste se mu nechce.
@TerezkaSt my už teda taky dlouho máme čtyřky. Do roka jsem používala všechny možné značky, ale teď od roka už jen pampersky, ty nemusím měnit tak často a vydrží toho hodně. Hlavně na noc používám pampers night a v noci neprebaluju a fakt vydrží - a to Huga, když brzy ráno vstane vypustím do bytu řádit ještě v pyžamu (nepřebalený) a já ještě dospávám a fakt to ta plína zvládne.
Holky, srovnáváte děti v noci v postýlce? Hugo má občas takový polohy, že se bojím, ze když bych ho nesrovnala, tak by si skřípnul nějaký nerv 😁 takže průměrně ho tak 3× za noc rovnám 😁
@kambalaka my výjimečně dáme jinou značku nebo když dostaneme, ale jinak dáváme babylove z dm a taky nám vydrží celou noc. A hlavně ty jejich ubrousky mám nejraději.
Já nesrovnavam, ale taky si kolikrát říkám jak takhle může spát, že mě by pak vše bolelo.
Kolik mají vaše děti už zubů? Nám dlooouho nic nerostlo - první zoubek v 11ti měsících a teď poslední týdny Hugovi roste jeden za druhým a je to teda masakr 🙄 už má 11 zubů
@kambalaka Pořád jen 6
Včera jsme byli po půl roce na preventivce u zubařky a říkala, že to je tak normální stav. Já myslela, že v tomto období bude mít už všechny
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat