TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6698
15.4.23 13:43

@Janinac23 mámy jsou proste TOP :mrgreen: jako když jsem doma, tak musím uspat ja, ale když mě nevidi, tak bere i tatínka, ale je to vyjimecne..asi tak 4× uspal..a v noci taky uklidnuji ja, nechceme budit zbytek paneláku, takže ja chovam a táta děla mléko :mrgreen: @Janinac23 to je klasika, chvíli ho má a furt hele koukej děla tohle a tohle.. :D @kambalaka Mareček usnul až v půl 2 :zed: to byl taky děs..

• načítám...
7611
15.4.23 16:27

Tyjo holky, já mám pocit, že mi to půpo roste každým dnem víc a víc 🙈 🐋 a to mám před sebou ještě 2 měsíce 🙈 ufff

• načítám...
7611
15.4.23 20:04

@Sissela dneska k večeři měl vývar s kurecim masem, zeleninou a krupicovými nočky. Snědl celou misku 🙂

• načítám...
6698
15.4.23 21:27

@kambalaka už to asi není sranda vid 🙈..vývar má u nás taky úspěch, ale dělám písmenka :mrgreen:

• načítám...
7611
15.4.23 22:29

@Petrussee heled, není to sranda, začínám být unavená. Kdybych nebyla těhotná, uspávala bych Huga jinak a byla bych na nej tvrdší. Rozhodně bych neležela celou dobu vedle nej a čekala, až usne, ale třeba u nej jen seděla a vždy, když by se posadil, tak bych ho znova a znova pokládala a učila ho na to, že se neusíná jen s maminkou. Ale na to fakt nemám sílu. Jsem teď ráda, ze ho vůbec nějakým způsobem uspím 😁

• načítám...
6698
16.4.23 09:03

@kambalaka to se nedivím, mě to pokládáni taky unavuje a to nejsem těhotná :mrgreen: :roll:

• načítám...
2087
16.4.23 11:23

@kambalaka škoda, žes to tak nedělala než jsi byla už tolik těhotná ☹️ ta únava bude větší a s malou ještě náročnější ☹️ ale určitě to zvládneš jako všechno :wink: a Hugisek už pak bude taky větší. No a třeba se za tu dobu co budeš v porodnici naučí uspávat tatínek a zůstane u toho i potom 😀

• načítám...
1738
16.4.23 11:33

U nas dneska frci okurkovy salat. Prudila uz pri vareni a ted to tady vylizuje. :jazyk:

Mam posledni balik 3kovych plen a uz vubec objem te moci nezvladaji (velikostne sedi).

• načítám...
2087
16.4.23 14:51

@TerezkaSt to je kráska ♥️ u nás máme už hooodne dlouho čtyřky, ale zase u nich i ještě asi nějakou dobu vydržíme 🙂 malá je jedlík, nejvíc „dobrot“ má od babičky donesenych, tak dneska měla bábovku s jahodami se šlehačkou. Posílám fotku z velikonoc ještě 🙂

• načítám...
7611
16.4.23 15:13

@Janinac23 tatínek uspaval predevcirem a slíbil, ze uspí i dneska 😁 Hugo nemá problém být uspáván někým jiným než mnou, jen u toho dělá kraviny a proste se mu nechce.

@TerezkaSt my už teda taky dlouho máme čtyřky. Do roka jsem používala všechny možné značky, ale teď od roka už jen pampersky, ty nemusím měnit tak často a vydrží toho hodně. Hlavně na noc používám pampers night a v noci neprebaluju a fakt vydrží - a to Huga, když brzy ráno vstane vypustím do bytu řádit ještě v pyžamu (nepřebalený) a já ještě dospávám a fakt to ta plína zvládne.

Holky, srovnáváte děti v noci v postýlce? Hugo má občas takový polohy, že se bojím, ze když bych ho nesrovnala, tak by si skřípnul nějaký nerv 😁 takže průměrně ho tak 3× za noc rovnám 😁

• načítám...
2087
16.4.23 15:21

@kambalaka my výjimečně dáme jinou značku nebo když dostaneme, ale jinak dáváme babylove z dm a taky nám vydrží celou noc. A hlavně ty jejich ubrousky mám nejraději.
Já nesrovnavam, ale taky si kolikrát říkám jak takhle může spát, že mě by pak vše bolelo.

• načítám...
5617
16.4.23 17:10

Tak mi jsme dnes na maškarním, ale už mě to tu nebaví :lol:

• načítám...
6698
16.4.23 17:29

@TerezkaSt Mareček má 4 a nějaké už velikost 5 :mrgreen:

• načítám...
7611
18.4.23 21:10

Kolik mají vaše děti už zubů? Nám dlooouho nic nerostlo - první zoubek v 11ti měsících a teď poslední týdny Hugovi roste jeden za druhým a je to teda masakr 🙄 už má 11 zubů

• načítám...
1479
18.4.23 21:29

@kambalaka Pořád jen 6 :roll: Včera jsme byli po půl roce na preventivce u zubařky a říkala, že to je tak normální stav. Já myslela, že v tomto období bude mít už všechny :lol: :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100