TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6702
28.4.23 12:02

@kambalaka tak nějak to najevo dat musí no :mrgreen: to Mareček sušenky ji, to by nezahodil..ale když má jablko nebo okurku tak ji úplně rozkouse a všude plive, neumí ji spolknout :roll: :zed:

• načítám...
7611
28.4.23 13:42

@Petrussee on zahazuje i sušenky i křupky. Asi proste ještě není pripravenej, když mu něco nabízím do ruky, tak spis otevře pusu 😁 a když mu dam třeba 3 křupky do misky na obyvakovy stolek, tak vezme krupku, zahodí, vezme druhou, zahodí, vezme třetí, zahodí, pak vezme tu misku a zahodí. A pak ty křupky sbírá ze země a strká si je do pusy. Nejdřív ji rozdrtí v ruce na třetinu a pak ty třetiny sbírá ze země a dává si je do pusy. No hrůza 😁

• načítám...
2087
28.4.23 14:06

@kambalaka bomba, jak tu modrou mrskl pryč :D :D

• načítám...
2087
28.4.23 14:44

@sofie_13579 dneska jsem slyšela, že už jsou výsledky přijímaček, jak dopadla dcera? Co si pamatuju, tak je velmi chytrá a nadaná na jazyky, tak věřím že to dala :)

• načítám...
1960
28.4.23 15:32

@Janinac23 - ohledne implantatu ja sla na výměnu a zvetseni a teda boli to dost od zitra nastupuje chuva na plny uvazek i pres vikend ja ted s emmou nedam nic…
Jj na vysledky cekame do 17h tak je dcera cela nervozni, dam vedet jak dopadla, snad ji fakt vezmou.
@Zuziky ty brdo 2 deti rok od sebe no to bych neprezila a k tomu prace - jsi neskutečna to bych nedala ani omylem. Resp. za me je max prace plus chuva k diteti na cely uvazek to potom jde ale bez chuvy a se dvema detmi no to ani omylem

• načítám...
7611
28.4.23 16:21

Ono asi taky záleží… s některými detma ta práce asi jde skloubit, s mým Hugem nemám čas ani na sebe natož na práci… Hugo zas budicek v 5:03 :zed: dopoledne v kočárku neusnul a upsala jsem ho až po obědě asi po 3/4 hodině 🙈 z odpoledního spánku se probudil opět celej mrzutej a ubrečenej (to tak mívá), tak jsem s nim skoro hodinu seděla na sedačce, než se uklidnil. Teď si chvilku hraje sám. Pak půjdeme na chvíli ven (snad přestane pršet). Včera večer jsme Huga uspavali zase hodinu a půl a vystřídali jsme se u nej s manželem, protože já fakt už nemohla… masakr toto, dává mi zabrat :roll:

• načítám...
6702
28.4.23 18:42

Holky přidávám rychlo recept…domácí pribinacek..1 smetana ke slehani (vyslehat), přidat tvaroh..dochutit jak chcete, ja dala kakao a lžičku mouckoveho cukru a dolu piškoty ;)

• načítám...
1738
28.4.23 18:54

U nas zacly slamastyky s kocarem. Nechce tam byt ani na prejezdy! Vubec nechce chodit za ruku, chce vmfurt chodit tam kam nema a pak hysterak. U nas jsou vsude okolo silnice. Celkem to nedavam. :nevim:

A ujde fakt hodne treba kilometr dva.

Příspěvek upraven 28.04.23 v 19:55

• načítám...
7611
28.4.23 19:14

@Petrussee to vypadá dobře 👍🏻 Hugo ze všech těch pribinacku, tvarohacku a Míša jogurtů jí jen termix. Všechno ostatní do nej nedostanu.

@TerezkaSt To ujde fakt hodně teda. Já dnes koupila z druhé ruky dvojkocarek, protože za měsíc klidně můžu rodit 😁

• načítám...
5617
28.4.23 19:52

@kambalaka to je šikulka, Anička na toto musí mít náladu, ona spíš chce být venku.
 https://youtube.com/…/V1yodnRWvqk?…

• načítám...
2087
28.4.23 19:55

@Ráďa 25 myslím, že by si naše holky rozuměly, jsou to podobný čísla 😀 na skluzavce, jak kdybys točila naši a když sjede, tak říká ještě, ještě a jde znovu 🙂

• načítám...
1738
28.4.23 19:57

@kambalaka tipuji, ze ti do te dobi Hugi zacne chodit, to bude kopec srandy s nadsazkou. :palec:

@Ráďa 25 Anicka je dost divoch na holku. Emi teda leze do schodu a dolu, ale klouzacku neda ani s pomoci. :nevim:

• načítám...
6702
28.4.23 20:06

@TerezkaSt Mareček zase nechodí sám, chce porad ruku..ale taky nejde kam chci..a v kočárku vydrží jen když mu dam něco dobrého k jidlu :roll:, ale tolik ještě neujde, chodí chvíli..

• načítám...
6702
28.4.23 20:07

@Ráďa 25 tak to je parada :palec: Mareček tohle nedá ještě dlouho..a ja nemám sílu ho tam dávat několikrát..jinak má klouzacku rad, snad se nauci, dáme mu ji na zahradu

• načítám...
1738
28.4.23 20:35

@Petrussee Emi zacla pred dvemi tydny a hned chtela chodit streky. Je to fakt o pusu, protoze tady je to do kopce a pak hned silnice. Kdyby vydrzela ten prejezd aspon nekam do klidku. :roll: Taky driv chodila jen po betonu. Ted mam pocit, ze chce chodit k po vode jak jezis. Ja doufam, ze se to nejak srovna, jsem z toho posledni dny fakt vypleskla a zas ma prset cely tyden. :cert:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100