TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1115
30.4.23 22:58

Elli má teď boty značky Primigi a přijde mi že v nich chodí lépe než v předešlých bundgaardech 😁 bačkurky má taky jiný, ale to teď nevím značku.

Jinak dneska jsme si pro ní jeli ke tchýni a vůbec ke mě nechtěla. Úplnej ignor a chtěla jenom tatínka. Jakmile jsem na ní sáhla já, tak řev 😅

• načítám...
1115
30.4.23 23:03

Tak bačkurky jsou značka ciciban 😅

• načítám...
6702
1.5.23 06:04

@wendelina30 my máme obchod hned tady ve městě, takže jsem koupila tam, asi budu chodit tam a když nebudou mít tak objednam..do zoo jdeme dneska ráno :D …u nás angličtina takhle není..necháme to případně až na školku, teda nevím co by tam teď dělal :mrgreen: když umí jen máma a táta..

• načítám...
6702
1.5.23 06:06

@Nikča2020 my jsme si ještě netroufli odjet…říkala jsem si, ze až ho odstavim..nekojim 2 měsíce..ale on nechce ani tatínka večer, v noci..takže by asi umřel steskem..hrozne mě to láká a zároveň se bojím ho nechat na noc..tchyně ho neměla ani jednou..ale naši Ikdyz ho vidí často nebo hlídají tak se jim do noci ani do celého dne nechce, ze je to náročný..v květnu jdeme pryc na jedno odpoledne, už si musel vzít můj táta dovolenou, protože máma to sama nedá..proste Mareček..pozornost 24/7, takže u nás hlídání momentálně takhle nehrozí..snad až bude větší..

• načítám...
7611
1.5.23 06:50

@wendelina30 Hugo nic neřekne ještě ani česky, tak nevím, co bych s nim dělala na angličtině 😁 to by byly vyhozené peníze. Jediné co rekne je “grrrr” a “iiiii”, jinak nic nepovídá.

• načítám...
1115
1.5.23 07:16

@Petrussee chápu, my jsme Ell dávali na hlídání už od miminka a vždy byla úplně v pohodě. Ale jí prostě nevadí čas trávit s někym jinym a jinde, ona je doma všude 😅 vždycky k babičkám, tetičkám a tak běží s otevřenou náručí a hned se mazlí 😁

• načítám...
7611
1.5.23 07:31

@Nikča2020 @Petrussee já bych s Hugem taky měla problém ho někam dát. Teprve nedávno začal tolerovat tatínka. S mými rodiči se vídáme skoro každý týden, tak Hugo taky docela v pohodě, ale všichni ostatní lidi problém. Nedejboze ze prijedeme někam na návštěvu, kde to nezná, to pak to tam celé prořve 🙈

• načítám...
6702
1.5.23 08:08

@Nikča2020 Mareček se drží u mě, je hrozne otravnej :mrgreen: :roll:

• načítám...
1115
1.5.23 10:05

@kambalaka @Petrussee je to omezující, ale zase nebude to trvat věčně 😁 my když jdeme pryč, tak musí bejt Elli něčim zabavená, jinak by taky řvala. Když jsme byli v Anglii, tak jí hlídala moje mamka a pak teta. Z tý výměny jsem měla trochu strach, ale teta mi pak posílala video, jak leží na gauči, Ella na ní a mazlila se s ní 😁 ale ona je v mym okolí v tomhle dost unikát 😅 stejně jako byla celkem unikát, že jí nevadilo kojení/láhev. Ell je prostě flegmouš, pro ní je důležitý že má příjem jídla, pití, je přebalená a má pozornost 😅

• načítám...
7611
1.5.23 12:37

@Nikča2020 jo tak to Hugo má svoje zvyklosti a potřeby s když to není, tak je protivnej 😁 třeba když ho krmím, tak ne každá písnička nebo básnička ho uspokojí, má své oblíbené. Pokud mu zpívám něco, co se mu zrovna nelíbí, tak je vzteklej a nejí 😁

• načítám...
5617
1.5.23 19:37

@kambalaka tak takto by Anička koukala jen kdyby snad měla horečku :lol:
Po kapkách jí nic nebylo ;)
Mi máme velikost 20,něco 21,ale tam má ještě místo.

• načítám...
3961
1.5.23 20:20
@kambalaka píše:
Tady ještě prikladam jedno videjko ze včera - pustila jsem mu sovičku a on si takhle hezky lehnul a koukal na ni 🙂 :srdce:

To je neuveritelny, to taky neznam 8o Jeste me napada jestli se u Huga resilo jestli neni treba hypotonickej? Coz neni nic hroznyho, jen by to vysvetlovalo ten jeho klid a nechozeni.. znala jsem takovou holcicku a vsechno krasne dohnala.
My jsme ted na chate, Miky lita celej den venku, na hristi uz vsude leze, klouze se, houpe, auta naklada piskem a jezdi s nima.. tahne ho ten starsi bracha :) Ale teda myslela jsem, jak pak bude dobre spat a usinat, ale asi je toho tady na nej moc, vecer ma hysteraky, v noci se strasne mlel a budil, po obede spal 40 minut.. to bylo teda volno, melu z posledniho :D

• načítám...
1347
1.5.23 20:55

@kambalaka Hele me prijde uplne normalni ze dela tyhle pohyby ruckama a i to leženi a koukani 😅. Bart si taky zvladne takhle sednout/lehnout a na neco chvili koukat. Rekla bych, že jsou proste klidasove. Bart to ma asi po manzelovi :oops: :lol:

Bart si treba rad listuje knihama. Od te doby co bez trhani zvlada otacet i bezne stranky, tak u toho vydrzi opravdu dlouho. Na nocniku taky klidne sedi x desitek minut, ja si zatim chodivam po byte a delam co potrebuju. Nechavam ho tam ale jen chvilku.

Nemyslim, ze je Hugys autista, prijde mi uplne normální :). Ale chapu, ze lidem co maj deti jak strely to musi pripadat divny, me zas prijde divny, kdyz se dite nonstop bez zastaveni hybe a nejde zastavit :lol:..

• načítám...
7611
1.5.23 21:11

@Bjetuš @kajka kajka Hugo je těžký flegmatik po svým tatínkovi. On je relativně klidnej, ale taky umí být jak nerizena střela, ale oproti jiným dětem jsem si vědoma toho, že je klidas, ikdyz manzel říká, ze je jak tajfun, ale já mu na to říkám, ze to se ještě nepotkal s ostatníma detma 😁 Je fakt, ze Hugo vstává ráno brzy, já mu dam v posteli mléko a vypustím ho z postele, pustím mu jeho oblíbeny playlist písniček a on dokáže klidně hodinu a půl řádit po bytě a vůbec nás nepotřebuje. Pak už mu teda začneme chybět a začne se dožadovat pozornosti, ale to ráno aspoň si vystačí sám se sebou - musí to všechno zkontrolovat, jestli se za tu noc asi něco nezměnilo 😁 takže sice už ráno nespím, ale aspoň mi dovolí se ještě válet, než vylezu z postele

• načítám...
motivi
1.5.23 23:45

Všechny vás zdravím,
My sme s manželem odjeli na 4 dny pryč a měli čas jen pro sebe a bylo to přesně to co sem potřebovala! Muzu doporučit :palec:
Boty- malá má bobuxy tenisky a v těch lita jak zatopek :lol: a co má kotnikove celoroční bungaard tak v těch nechodí tak rychle, tak holt některá bota sedne lépe. Mám to tak taky, v některých dokážu nalivat kilometry a kotnikove kdyz nejsou tip top tak je za chvíli na noze cítím :nevim: tohle je holt blby vek ze ty decka neřeknou hned ze jim nejsou pohodlne :,(
Mate některá nějaké odrazedlo? Chceme pořídit, samozřejmě mám predstavu ne moc drahé protože nevím jak moc ji to bude bavit :lol: vím ze sou nějaká superlevna ale to bude tak na ježdění po bytě a ne třeba venku kde není úplně super rovny terén. Tak jestli mate někdo tip, budu rada :mavam:
A kdo mate už mmr za sebou, za jak dlouho ste měli cca reakci? Teď následující dva víkendy máme akci a přemýšlím na kdy ji mám objednat, jestli to nenechat až za dva týdny aby nám nevyšlo přesně na akce :think: to je zákon schvalnosti :D

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100