Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Martii6 my jsme po roce kupovali tuto postel https://www.maxmax.cz/…0x80-cm.html . Má nosnost 100kg - velká výhoda. Když je třeba, lehnu si na chvíli k Hugovi a po jeho usnutí odkráčím. Ikdyz teď už to tak nevyžaduje, abych u nej ležela. Teď si k nemu sednu zády, přes zábranu mu prehodim svoje vlasy a Hugo se v nich vleže hrabe a usne 😁
Holky, tak u nás neštovice u malé 🥺 před cca 3 týdny je měl tříletý a dneska ona, asi mě hrabne už z těch různých nemocí a viróz. Já jsem včera taky odpadla s bolesti v krku a horečkou.
@kambalaka já musím pořád obdivovat, jak se nechá krasne zakrýt. Nase to nesnese ani trochu, ani se mnou pod deku nebo peřinu.
@Janinac23 no počkej, při uspavani se taky nenechá 😁 já ho prikryju až když usne 😁 a přikrývám ho několikrát za noc 😁
@Janinac23 Mareček taky není prikryty, má proste pyzamo, studeny není, tak to neřeším
@kambalaka Mareček taky potřebuje vlasy, ale on za ne tahá ![]()
@Petrussee Hugo taky tahá, je to jediný způsob, jakým usne. Prostě se mi hrabe ve vlasech, až vytuhne, takže já si při uspavani sednu k jeho postýlce zády, nabídnu mu svoje vlasy a čtu si. On mezitím vytuhne. Časem čtení vymenim za kojení Beatky 😁
@motivi píše:
Super díky, na tu jsem se divala ale tuším ze u tehle lidi psali ze tam nema nic nahoře na uchycení u té hlavy? Ze jim to padalo ta vrchní část na hlavu
Snurka tam je, nejak jsem to prichytavala a bylo to ok.
@Petrussee bude mít krásný pokojíček, ta barva zdí se mi moc líbí 👍 a v postýlce je přes den?
@Bjetuš a potí se vám i sedačce v autě? Nám se potili jen ve vajíčku, to fakt hodně, ale teď už v normální ne
@Janinac23 děkujeme
, časem to ještě doladime, teď si většinu dne hrajeme ještě v obýváku, ano spinka tam zatím pres den, přesun na noc je v plánu
, ale on mě tahá za vlasy a hledá mě v noci, tak se bojím, aby to nedopadlo tak, ze budeme spat v pokojiku oba
a chtěla bych první ty chuvicky pořídit, máme pokojik daleko od ložnice
@Janinac23 píše:
@Bjetuš a potí se vám i sedačce v autě? Nám se potili jen ve vajíčku, to fakt hodně, ale teď už v normální ne
Starsi syn se prave potil i v pokracovaci sedacce. On mel hrozne potivou hlavicku a celkove byl potivy miminko. I z odpoledniho spanku se budil se spocenyma vlaskama a Mikulas to ma taky - jeste nejsou ani horka, spi po obede jen v bodycku a ma pod hlavou opocenej flek.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Super díky, na tu jsem se divala ale tuším ze u tehle lidi psali ze tam nema nic nahoře na uchycení u té hlavy? Ze jim to padalo ta vrchní část na hlavu