Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kambalaka Mareček mi včera usnul v autě v 10 už, protože byl fakt unavený, má spat 12h a on spi 8
ale spal dlouho, ale zase šel až po 8 a zase vstal brzy, tak to je začarovaný kruh
![]()
Anička teď spí od 19. do 6 a to jen díky roletě, kterou jsem teď dala do okna. Jinak se budila s prvním světlem.
@Ráďa 25 taky jsem pořizovala kvůli tomu zatemňovací závěsy, ale Hugovi je to jedno 😁 akorát mě mrzí ten odpolední spánek, jak se budí rozmrzelej a uklidní ho až mléko ![]()
@Petrussee nejsi jediná, Hugo taky není žádný velký spáč, ale to už má od narození.
@Ráďa 25 my máme tmave rolety, ale on vstává dříve než je světlo
@kambalaka jo ja vím, Mareček taky ne..buď se porad budí nebo spi málo
snad to někdy přejde..ale ja taky nejsem veliký spac..dříve mi stačilo 6h a byla jsem vyspala úplně..akorát vkuse no ![]()
@Petrussee já teda musím zaťukat, Hugo spí teď tak už 3 týdny celou noc. Jako kňourne si, ale stačí přikrýt nebo dát dudlík, případně položit, když sedí a spinká dál. Hodně pomohlo, jak v noci už nespí s námi a nebudíme se navzájem. Ale usíná po 20 a vstává po té 5 ráno… dříve jsme se mazlili ještě v posteli, ale teď už chce fakt vstavat. Ale já mu dam mléko, jdu se ještě poválet do postele a Hugo si hodinku zvládne po bytě vyhrát a udělat mezitím čurbes sám 😁 tak aspoň něco.
@kambalaka Mareček má to mléko 2×, někdy dudlik, někdy vlasy..každé dítě má něco
, ale sám si teda nehraje ![]()
Tak holky, já dnes kontrola 36+2 a váhový odhad Beátky je 2.800g
@kambalaka no tak krása, hezky roste holka ![]()
Jinak Elli mi teď začala vstávat kolem 7, tak jsem spokojená a doufám, že to vydrží. Léto chceme trávit hodně na chatě, tak jsem na to zvědavá. Přes den jí nechávám spát max hodinu a půl, déle ne, pak nechce večer spát. Teď měla přes víkend večerku posunutou a chodila spát kolem 9 😅 ale jinak je tak v 8 v posteli.
Tak u nás teď spí dobře, po oběde dá 2 hodinky a večer usíná hned po mlíčku.
Jo a díky těm nočním pemrskám se už nepročůrá.
@Ráďa 25 to je fajn 🙂 taky používám ty noční pampersky a jsem s nimi max spokojená 🙂
Hugo, když vstává mezi 5-6 a usne kolem oběda, tak večer usne v pohodě, ale dneska vstaval po dloooouhe době v 6:20 a schrupnul si teda na hodinku v kočárku, když jsem byla dopoledne na nákupu a pak celé odpoledne nic a večer problém ho uspat 🙈 Jednou, když mi vstaval v 7 ráno, tak už mi pak pres den neusnul vůbec. Takže Hugino tomu spánku fakt moc nedá 😁
Ahoj holky u nas spanek od 20hdo6h kdyz je dobra noc, v noci se uz budi min tak je to lepsi. Mleko ma naposled pred spanim a rano ho uz vetsinou ne hce. Vypije tedy max 250ml mleka za den. Zatim ji ho budu davat ale uz ji to noc nebere.
@sofie_13579 Hugo má pořád mléko večer před spaním 210ml a ráno taky 210ml. Je to mlíčňák, ráno mléko vyžaduje, je úplně dychtivej po něm 😁 a někdy, když je odpoledne mrzutej, tak ho chce i odpoledne 🙈
@kambalaka nerikala ti doktorka něco o tom očkováni na klíšťata? Ja myslela, ze jsou 3, byla jsem dneska na přeočkování a ona mi řekla, ze je to každých 5 let
chci nechat pak i Marecka, ale teda každých pet let ![]()
@Petrussee tak každých 5 let chodí i dospělí… to tak prostě je. Jsou, tuším, 3 dávky a pak se chodí každých 5 let na přeočkování.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat