TP srpen 2014 Ostrava

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1467
30.9.14 16:11

@Norae ty si takova p… uz musim byt sprosta. Ja makala celou dobu, zila jsem stejne a nefnukala jsem jako ty, co vsechno vam udelali doktori. Asimjsem se mela sama doma zasit a pak porodit v terminu na paloucku v lese, jak sis to vysnila ty. Bohuzel nase zdravotnictvi ti to neumoznilo. Vy fakt musite byt exoti. Uz mi tady neodpovidej, fakt o tvoje kecy nestojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
30.9.14 17:03

@Blanch89 nerozciluj se…ta osoba je psychicky nevyrovnana…nema cenu to ani číst a ani komentovat. Ona není schopna napsat jediný normální příspěvek typu gratuluju k miminku a přeju jen stesti…pise furt jen samé sracky a hovna ja to ani nečtu, protože to nemá v hlavě v pořádku.

Jak se Vám vede? My už mam jakš takš zajety nejaky režim akorát ty kila porad nejdou dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Norae
30.9.14 17:58

No jasne, ja to nemam v hlave v poradku :D jenomze ja neztravila cele tehotenstvi po doktorech, porodila v terminu, za tri hodiny, zcela spontane, bez zadnych leku a hormonu, maly mel apgar skore 3×10, byl krasne ruzovy, skoro neplakal, ihned se prisal, krasne prospival uz v porodnici, nemel ani zloutenku, ted je to dal spokojene miminko… A jak jste vy, s hlavou takzvane v poradku, porodily vy damy?

Edit: jo a abych nezapomnela, behem tehotenstvi jsem pribrala nejakych 7 kilo, po porodu mam o 5 kg mene nez pred teehotenstvim :)

• Citovat
  • Upravit
2578
30.9.14 21:08

@Norae pointa je v tom ze ty se tu chodis akorát hádat…jsi zla…a cpeš tu samé pičoviny…ja jsem tehotentstvi nestravila po doktorech, jen proto ze jsem sla dobrovolne na cukrovku a ty ne…moje dite mělo taky apgar 3*10 a cpu ti to??? A i když jsi pribrala jen sedm kilo porad si byla a jsi tlustá tak na co si hraješ???prestan tu obtěžovat a nebo se začni chovat slusne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
1.10.14 01:10

@laurela dobře ty! :potlesk: já to nemohla okomentovat. tak hloupého člověka jsem dlouho neviděla. když přibrala hvězda 7kg, chtěla bych vidět počáteční. hlavně že se na začátku bála napsat kolik váží… jejda asi vorvaň.
daří se nám moc dobře, sice máme problémy asi jako každé miminko, teda určitě jsou výjimky které žádné problémy nemají, protože mají vyrovnané mléko. jinak roste, má nekalých 3900 a 57cm. no já něco přibrala, asi 3kg, takže mi zůstaly 4kg, jsem úplně otekla.
prosím prosím pošli fotku malé, třeba zprávou-jestli ji tady nechceš dat, kolik váží? na kila se vykasli, až přestanes kojit tak to půjde sama.

@Norae nemáš ani kousky úcty k lidem. já už se nedivím, že máte furt s něčím problémy, protože jste problémovi lidé. moje malá, nedonosena, měla 9-9-10 a krypl z ní rozhodne nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová