TP srpen 2021

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.4.21 09:04

@Sallyna beru :) a stejně mi to nějak nepomáhá. Nebo jako uleví se mi aspoň trochu to určitě.. Jsem z toho byla ze začátku trochu smutná, protože jsem byla zvyklá být hodně aktivní před těhotenstvím a nikdy jsem neměla žádné problémy jako bolesti zad a podobně a teď mě to teda všechno nějak ničí, ale tak snažím se dělat všechno proto, aby se mi ulevilo a zlepšila jsem to. A důležitý je že malej je v pořádku a roste :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1605
21.4.21 17:27
@Anonymní píše:
@Sallyna beru :) a stejně mi to nějak nepomáhá. Nebo jako uleví se mi aspoň trochu to určitě.. Jsem z toho byla ze začátku trochu smutná, protože jsem byla zvyklá být hodně aktivní před těhotenstvím a nikdy jsem neměla žádné problémy jako bolesti zad a podobně a teď mě to teda všechno nějak ničí, ale tak snažím se dělat všechno proto, aby se mi ulevilo a zlepšila jsem to. A důležitý je že malej je v pořádku a roste :srdce:

Tak hlavne, at to nejsou pravidelny kontrakce jeste! Chce to zbrzdit, ja jsem to v prvnim tehotenstvi mela taky tak, jeste jsem litala na sluzebky aspon jednou za mesic, takze te chapu, to zpomaleno najednou je hrozne divny. Ale zase, musis kvuli miminku. Ja se i ted zase bojim, mam ale doma male dite a nechci jit na mesic zase do nemocnice, protoze bych nebyla s nim. Snazim se setrit, co to da, beru magnezko a doufam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.21 12:25

@Sallyna já jako nemám žádný bolesti když mi to břicho tvrdne :) většinou to trvá fakt chviličku a hned to povolí. Přes den to ani moc neregistruju spíš se to děje asi večer, ale je to takový zvláštní a jsem si furt hrozně nejistá jak to je první těhotenství, ale mám supr gynekologa, takže věřím, že ten by poznal kdyby se něco dělo. Třeba mi uleví i ty rehabilitace na které teď budu chodit.
To věřím, když už máš doma jednoho prcka tak to si toho klidu ani moc neužiješ natož představa, že by se něco stalo a musela by si do nemocnice

• Citovat
  • Upravit
1003
8.5.21 15:57

Holky, nemáte někdo tip na rebozo šátek na léto? koukám po šátcích, ale ty co se mi líbí, jsou bavlněné, a nejsem si jistá, jestli se v tom v létě neupeču :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.21 11:02

Koupání ve vaně

Ahoj holky jak jste na tom s koupání se ve vaně? Máme sprchu i vanu a sprcha mi vždy uleví od bolesti zad a celkově uvolní, ale stát ve sprše třeba půl hodiny úplně nechci. Radši bych se natáhla ve vaně a relaxovala. Je to bezpečné? Jsem 28 týden

• Citovat
  • Upravit
1003
19.5.21 14:09

Já myslím, že pokud máš zdravé těhotenství a nebudeš si dávat horkou vanu, tak by to ničemu vadit nemelo. Já bych si ji jednou za čas dala, ale mám kvasinky a na ty koupel není vhodná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
19.5.21 14:46
@Anonymní píše:
Ahoj holky jak jste na tom s koupání se ve vaně? Máme sprchu i vanu a sprcha mi vždy uleví od bolesti zad a celkově uvolní, ale stát ve sprše třeba půl hodiny úplně nechci. Radši bych se natáhla ve vaně a relaxovala. Je to bezpečné? Jsem 28 týden

Kdyz nemas potize a nedas si hodne teplou, tak urco muzes. Ale pokud se bojis, res to na gynde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
31.5.21 20:28

Holky prosím kolik se bere zkumavek krve na odběrech v tom 30-32tydnu? děkuji 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
1.6.21 10:24

@Konik1994 Ja byla rovnou i na cukrovce, ale myslim, ze mi brali 3 celkem. Takze asi 2 klasicky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.21 11:38

Porod

Ahoj holky, máte někdo zkušenosti s bylinnými napářkami před porodem? Nebo i nějaké další alternativy, které by mohli (samozřejmě vím že nemusí mít vůbec žádný vliv) pomoc porodu? Datle, lněné seminko, čaj z maliniku, masáž hráze, aniball a podobně? :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1003
7.6.21 13:00
@Anonymní píše:
Ahoj holky, máte někdo zkušenosti s bylinnými napářkami před porodem? Nebo i nějaké další alternativy, které by mohli (samozřejmě vím že nemusí mít vůbec žádný vliv) pomoc porodu? Datle, lněné seminko, čaj z maliniku, masáž hráze, aniball a podobně? :srdce:

JJ napářku mám objednanou, jak před porod, tak na porod a přemýšlím i na poporodní hojení. Super jsou i relaxace od jemného zrození, pak znám to co píšeš lněné semínko, datle a předporodní čaj malinik s jahodnikovym listem. Někde jsme četla i něco o kontryhelu, ale to už nevím. Při prvním porodu jsem dělala tu masáž hráze a bylo to fajn příjemné a sítí jsem měla jen dvě mini trhliny vevnitř a zvenku taky myslím jne nějakou mini…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.21 13:02

@flicek18 jee a můžu se zeptat odkud máš napářky? Já když o tom někomu řekne, tak na mě všichni koukají jak na blázna a mají mě za nějakou přírodní ženu 😂 ale podle mě není od věci tohle vyzkoušet. Minimálně ti to aspoň je příjemný a můžeš aspoň chvilku relaxovat.

• Citovat
  • Upravit
1003
7.6.21 13:07
@Anonymní píše:
@flicek18 jee a můžu se zeptat odkud máš napářky? Já když o tom někomu řekne, tak na mě všichni koukají jak na blázna a mají mě za nějakou přírodní ženu 😂 ale podle mě není od věci tohle vyzkoušet. Minimálně ti to aspoň je příjemný a můžeš aspoň chvilku relaxovat.

Yourbirth.cz, paní tam má i šicí bylinky, ty zatím odzkoušené nemám, ale od kamarádek a mé duly na to mám jen samou chválu, co zbyde se dá použít i na běžná poranění.
Jinak ještě chci u fyzioterapeut ký vyzkoušet uvolnění kostce, to nema až tak vliv na to kdy porod začne tuším, ale na to, že porod může mít hladší průběh.
Kdyby jsi chtěla můžeme si o tom všem napsat víc, já asi patřím mezi ty víc přírodní blázny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.21 10:48

Caj z maliniku

Taky mě zaujal čaj a chtěla bych začít pit. Od kdy se to tak doporučuje? Jsem taky momentálně 32 týden tak jestli už můžu začít třeba jedním hrneckem denně?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.6.21 12:01

Mojžíšův koš

Ahoj máte někdo zkušenosti s využitím mojžíšova koše na miminka?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky