TP srpen 2021

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1688
19.3.21 19:33
@Anonymní píše:
Ahoj holky stává se vám nebo stalo se vám někdy, že jste už docela hezky cítily pohyby a pak třeba dva dny nic? Já jsem z toho hrozně nervózní. Teď mi fakt dva dny přijde že jsem nic extra necítila. Možná včera večer jak takovej mini šťouchance. Děkujuuu

Nestresuj se :srdce: taky se zbytecne stresuju, kdyz ji zrovna necitim a pak prekvapi :dance: a presne jak rikas, dva dny jsem necitila nic… treti den uz zase ano.Maj tam proste jeste dost mista, takze muzou byt par dni klidne vzadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.21 19:35

@Lucie343
Už je to dobrý chvilku na to co jsem dopsal dotaz se rozkopalo 😀 😀 já právě na to že jsem teprve 19tt a mají tam fakt hodně místa tak pozoruji tak týden docela pravidelný časy kdy se ozve, tak mě to trochu znejistilo, jak se teď neozvalo ty dva dny

• Citovat
  • Upravit
357
19.3.21 19:37
@Barcicanda píše:
Ahoj holky, já mám dnes zrovna po kontrole, všechno v cajku, potvrzená holčička :dance: jinak dle MS jsem 17+5, ale podle screaningu 18+2 a přibrala jsem zatím 4kg. Jinak si teda říkám zlatý první trimestr :lol: to mi občas bylo blivno, ale jinak nic… teď mám šíleně nízký tlak, kolapsové stavy, v noci blbě spím, protože mě pálí žáha (a to už po 17. hodině schválně nic nejím) a začaly mě pekelně pálet bradavky :cert: no na palici :zed: ale hlavně, že je všechno v pořádku :kytka:

Na pálení žáhy je dobrý Omeprazol, koupíš v lékárně nebo si ho nech předepsat. Ráno dvě tobolky a pálení žáhy už neznám. Měla jsem ho u prvního těhotenství a teď užívám taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
20.3.21 03:39

Ahoj holky jsem zrovna ve 20.týdnu a trpím neustálými pohyby nemáte radu jak uklidnit miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
20.3.21 12:36

@Kikousii trpis? to snad ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
20.3.21 12:44

@Lucie343 nemůžu kvůli tomu spát není to zrovna příjemné když neustále kope do orgánů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
20.3.21 13:11

Ty jo, to slyším prvně. Zkus se zeptat doktorky, mě toho moc nenapadá. Jen mě napadlo jestli prcek nemůže mít škytavku, to je z miminek v bříšku prý časté.
Pak mě napadá meduňka, ta je zklidňující, tak třeba bude prcek paak víc odpočívat taky. Ideálně bych úplně vyřadila, černý zelený a bílý čaj, kafe, cocacolu a obecně věci s kofeinem, bílý cukr by tomu taky mohl pomoct, co nejvíc omezit.
Pak už mě jen napadá, jestli ty sama nejsi přes den až moc aktivní, pokud ano zkusila bych večer před spaním pouštět nějakou relaxační, klidnou hudbu, touto dobou už miminko v bříšku slyší, tak třeba to zklidní i jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
20.3.21 16:47

@Kikousii a bude hur, ve 20.tt to jeste neni citit nejak moc :nevim: kazdopadne, zkusila bych uklidnit sama sebe(bylinky, hudba, vysadit nakopavace) a pokud kope hlavne v noci, treba mu vadi poloha, tak zkusit i lezet jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.21 15:11

Kočárek

Ahoj holky :) máte tu někdo zkušenosti s kočárkem od značky Moon a nebo Mutsy? Popřípadě nějaká vaše oblíbená značka. Dekujuu

• Citovat
  • Upravit
1003
15.4.21 00:14

Ahoj, jak se všichni máte?
U nás vše OK, screening máme za sebou a vše je OK :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
15.4.21 08:13

Taky vše ok, potvrzený kluk :srdce: A pořád sebou mele v tom břiše :lol: Pomalu nakupuji výbavu, oblečení pro mimčo (to mne baví :oops: ) i pro sebe (to mne nebaví :lol: ), protože do ničeho nevlezu :lol: Kolem hrudníku mám o 10cm víc 8o - měla jsem obvod 75 a teď už nezapnu ani 80, musím 85.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.21 10:14

@flicek18
Ahoj :) taky čekáme chlapečka. Momentálně jsem přesně 23 týden. Už nakupuju, tak to si užívám, jen teda oblečení pro mě je oříšek. Břicho furt nějak extra nemám, ale přibrala jsem a z oblečení XS jsem na M, takže mi skoro nic není. Prcek se furt hýbe, tak to je moc krásný :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1605
15.4.21 16:13

Ahoj holky, tady taky vsechno dobry, dnes 22+1, vsechna vysetreni ok. Chlapecek. Ja mam teda zase balon bricho, tahle veliky jsem mela u prvniho tehotenstvi snad az tak v 8.mesici :lol: Ja nenakupuju nic, prvniho mame taky chlapecka a ja mam tech par hadru taky z prvniho tehotenstvi, navic sedime porad doma, takze se mi nejak zvalst dokupovat nechce. Od znamych ale mame pujcenou tu malou postylku, jakse prirazi k velke posteli, tak aspon neco relativne novyho mame :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
16.4.21 13:22

@flicek18 Ahoj holky, ja mam obr bricho, dnes jsem 22+0. Cekame holku a minuly tyden na kontrole mela skoro pul kila a miry mela vsechny minimalne o tyden vetsi. Takze to bude moje kulicka :srdce: nevadi, prvni holcicka byla taky cvalik a daly jsme to.

Jen tada ja mam furt nejaky potize, boli me bricho a zada, mam placentu blbe pres cipek a tak mi hrozi problemy, pokud se nevytahne.

Do toho jsem chytla covid a mam nejhorsi priznaky z rodiny( nastesti dcera je ok, takze ja to prozivam za ni) jen je blby, ze nemuzu nic krom paralenu. Dnes je to tyden od testu, tak snad uz bude lip.

V rodine behem 14 dni zemrely 3 zeny, takze psychika taky nic moc. Uz at je teplo a to slunicko nam doda silu :andel:

Co se tyce vybavy, vse obleceni mam po dceri a kocarek a postylku taky. Koupila jsem jen nejaky blbustky, malou postylku do obyvaku, autosedacku a lehatko. Protoze by mi ji ta starsi mohla taky pekne zasednout, kdyby lezela jen tak na gauci nebo na zemi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
16.4.21 13:59

@Lucie343 Jeeejda, ten covid je nepříjemný. Tak ať je brzo líp. Něco na sráženlivost ti nedali? Co tak sleduji, těhotným to předepisují při covidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí