Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Jsem těhotná poprvé a tak nevím. Dnes jsem 14+4 a nemám vůbec ale vůbec žádné bříško. Mám ho furt hezky ploché jak dřív a už mě ani nebolí jak na začátku když se to tam všechno roztahovalo.
Tak to já jsem 13+2 a pupek už mám
Ale včera na screeningu většina holek taky nic, úplně plochá břicha. Ale taky byla o hodně mladší než já, já ho neměla úplně ploché ani před otěhotněním, tak možná proto.
Jinak screening dopadl dobře, uff. A prý to bude kluk ![]()
@Belmongi
Mně je 23
a je to mé první těhotenství a byla jsem zvyklá sportovat, takže břicho jsem vždy měla hezké a ploché ale už se nějak nemůžu dočkat až ten pupik uvidím jak roste 😀 vím že velikost bříška nic neznamená, ale jsem z toho taková napjatá jestli je vše v pořádku. Naposledy když jsem byla na screeningu, tak vše bylo ok a na další kontrolu jdu až za 14 dní. Ale asi to moc pozoruji a nesmím plašit.
Jeee tak gratuluji ![]()
@Belmongi jupi, moc gratuluju ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Jsem těhotná poprvé a tak nevím. Dnes jsem 14+4 a nemám vůbec ale vůbec žádné bříško. Mám ho furt hezky ploché jak dřív a už mě ani nebolí jak na začátku když se to tam všechno roztahovalo.
Ja jsem 12+5 a rano to bricho neni skoro videt a vecer jo. Ale ja nebyla zadny uplny hubenour, takze neboj, ono vykoukne i tobe ![]()
@Belmongi heled, ja mela za to, ze jsme byly na Ketu ve stejny den
kolikaty Dc si mela Ket? Ze uz si 13+2? Ja mam podle ms TP 20.8 a podle screenu 15.8.
@Lucie343 Jsme od sebe asi pár dnů - já měla transfer 30.11., poslední MS 10.11. TP mi říkali myslím 17.8. a sedí to i dle utz, včera na screeningu mi napsali 18.8.
A teda opravuji, jsem 13+1, o den jsem se sekla.
@Belmongi jo, ja mela Ms 13.11 a transfer jako ty 30.11, takze proto si jakoby dal v tydnech, sedi to podle Ms
Ja mam mimco vzdy od 3-5 dni vetsi, ale tydny pocitam vzdy normalne podle ms. Ono je to jedno, jen jsem byla zvedava ![]()
@Lucie343 No jsem zvědavá kdy ti naši prcci nakonec skutečně vylezou ![]()
@Belmongi hlavne at to je az v srpnu
…vikend 6.-8.8 mame jet do Pisku na chatu k mamce manzela, tak bud pojedeme s taskou do porodnice nebo se na to radsi vykaslem uplne… a nejlepsi moznost, ze uz bude miminko na svete ![]()
Tak to vypadá dobře zůstal tam už jen malí kousek a ten by měl odejít s menstruaci takže na revizy nemusím
Tak aspoň že tak, trochu štěstí při tom neštěstí. Brzké uzdravení.
Já aktuálně už týden marodím, teplota jem 2 dny, ale pořád kašlu. A nemám vůbec chuť k jídlu, jenže když nejím, tak mi je zase špatně. No samá radost ![]()
@lovean snad to pomůže.