TP srpen 2021

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
586
7.2.21 13:41

@Lucie343 U mne už dobrý - buď jsem se potřebovala jenom pořádně vyspat, nebo na mne něco lezlo a spánek pomohl tělu zabojovat.
Ani žaludek už tolik nezlobí, akorát pro změnu mizerně spím, pořád se budím a pak nemůžu usnout.
V úterý jedu na screening, už aby to bylo za mnou a hlavně ať je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.21 13:47

@Lucie343 ježiši tak to se nedivím 😂 to bych nevydržela takovou dobu

• Citovat
  • Upravit
1688
7.2.21 13:52

@Belmongi tak hlavne ze je lip. :palec: drzim palce na utery!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.21 17:07

Ahoj holky dneska jsem 11+6 cca a na kontrolu jdu až 18.2 ale doktorka ještě nic neříkala o prvním screeningu tak mám strach abych tam nešla moc pozdě 🙈

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.2.21 17:09
@Anonymní píše:
Ahoj holky dneska jsem 11+6 cca a na kontrolu jdu až 18.2 ale doktorka ještě nic neříkala o prvním screeningu tak mám strach abych tam nešla moc pozdě 🙈

A už ti brali krev? Mně před prvním screeningem brali 14 dní předem krev na všechno možný vyšetření :D vím že té krve bylo fakt hodně.

• Citovat
  • Upravit
1688
7.2.21 17:17
@Anonymní píše:

Ahoj, no, to jdes teda poradne pozde. Mas aspon krev na screen odebranou? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.21 17:59

@Lucie343 krev mi brala asi 5 zkumavek když jsem byla na kontrole 8+2. A teď jsem byla ve středu na kontrole a akorát se mě ptala na velkej ultrazvuk jakou jsem si vybrala prenatální péči tak si myslím že mě tam pošle až po ty kontrole jinak nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
586
7.2.21 18:03

Já se objednávala sama, tam od doktora nepotřebuješ nic, stačí tam zavolat a oni si tě objednají podle termínu poslední menstruace. Má to být nějak do konce 14. týdne nejpozději, mne objednali na 13+1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.21 18:08

Ahoj holky, zítra mám jít na screening NT a odběr krve do Prenatalu v Brně. Jsem teď 13+2. Jak to tady čtu, tak se mi zdá, že jdu hrozně pozdě. Ale když jsem si volala, tak podle MS mě chtěli objednat ještě později :nevim: Jsem docela nervózní, je to moje první těhotenství a je mi už 34. A žádný jiný test vůbec nemám děláný. Jen první ultrazvuk na potvrzení srdeční akce. Je to normální? Gynekolog řekl, že se nic neděje pokud se krevní obraz a další udělají později. Máte některá víc zkušeností? Žádné problémy nemám, jen občas trošku žaludek na vodě, ale bez zvrácení. Díky za každou radu. Prosím anonym, ještě nikdo o tom neví.

• Citovat
  • Upravit
1688
7.2.21 19:12
@Anonymní píše:
@Lucie343 krev mi brala asi 5 zkumavek když jsem byla na kontrole 8+2. A teď jsem byla ve středu na kontrole a akorát se mě ptala na velkej ultrazvuk jakou jsem si vybrala prenatální péči tak si myslím že mě tam pošle až po ty kontrole jinak nevím :nevim:

to je neco jineho, to delaj testy na protilatky, krevni obraz, krevni skupinu a nemoce, ale na screening se bere jen jedna ampulka a ty vysledky se pak porovnavaji s vysledky UZ.Ja nejsem odbornik, ale ty krevni testy se maji delat driv( kolem 10.-11.tt) tak si tam radsi v pondeli zavolej :nevim:

@Anonymní píše:
Ahoj holky, zítra mám jít na screening NT a odběr krve do Prenatalu v Brně. Jsem teď 13+2. Jak to tady čtu, tak se mi zdá, že jdu hrozně pozdě. Ale když jsem si volala, tak podle MS mě chtěli objednat ještě později :nevim: Jsem docela nervózní, je to moje první těhotenství a je mi už 34. A žádný jiný test vůbec nemám děláný. Jen první ultrazvuk na potvrzení srdeční akce. Je to normální? Gynekolog řekl, že se nic neděje pokud se krevní obraz a další udělají později. Máte některá víc zkušeností? Žádné problémy nemám, jen občas trošku žaludek na vodě, ale bez zvrácení. Díky za každou radu. Prosím anonym, ještě nikdo o tom neví.

No a ty jdes taky na tu krev nejak pozde, ale doktori urco vedi, co delajj :palec:

oboum preju bodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
7.2.21 19:33

Mne budou taky tu krev brát zároveň se screeningem, mají to tak i na stránkách (Prenatal Brno), tak asi je to tak ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
7.2.21 20:58

@Lucie343 u mě to moc dobře nevypadá krve dost jako měla jsem tam hematom ale poboliva mě podbřišek takže nevím zítra jdu k doktorce tak už to asi nějak vydržím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
8.2.21 07:57

@Belmongi ahaaa, no tak to se omlouvam, ze pisu blbiny :palec: @lovean :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
8.2.21 14:18

@Lucie343 ta krev se běžně bere a] na tom screeeningu, podle toho co píšeš pleteš dvě veci dohromady. Jsou totiž dva různé testy, teď nevím jak se to jmenuje. Ale pokud jde na screening mezi 11 a14 tt a budou brát krev tam tak je to OK. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
8.2.21 14:19

@lovean držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie