Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lovean jsem o něco klidnější. Snad to u u mě bude v pořádku. Děkuju a přeju hodně štěstíčka ![]()
@Anonymní píše:
@lovean jsem o něco klidnější. Snad to u u mě bude v pořádku. Děkuju a přeju hodně štěstíčka
A jak ti je? Taky přeji ať jsi v pořádku
@lovean cítím se fajn nic mě nebolí a už jen hodně málo špiním jen mám furt pocit že se mi chce čůrat 😀 ale když jdu tak se nevyčůrám..ale to je asi jen blbý pocit. Zítra se zkusím zeptat na ten UZ tak uvidím co mi řeknou
@Anonymní píše:
@lovean cítím se fajn nic mě nebolí a už jen hodně málo špiním jen mám furt pocit že se mi chce čůrat 😀 ale když jdu tak se nevyčůrám..ale to je asi jen blbý pocit. Zítra se zkusím zeptat na ten UZ tak uvidím co mi řeknou
Jj tak to je dobře tak dej zítra vědět jestli tě vezmou a jestli je ti dobře ale věřím že to bude dobrý moc na tebe myslím ![]()
@lovean Tak hlásím že je všechno v pořádku. Doktor říkal, že to byl nejspíš hematom co byl asi velikej a vyšetřením při příjmu se mi to narušilo a proto jsem začala tolik krvácet. Teď už jen trochu špiním, ale opravdu jen maličko, tak jsem dostala ten utrogestan a pustil mě domů. Říkal, že ležet můžu i doma a aspoň tam budu někoho mít a v nemocnici bych byla akorát tam sama. Srdíčko tlouklo a prcek povyrostl o dva milimetry od té středy. Neskutečný, jak se to tak rychle vyvíjí. Dokonce mi řekl, že to odpovídá dnes desátému týdnu. V pondělí jdu na kontrolu ke svému gynekologovi, tak zase budu teď ty dva dny trochu nad tím přemýšlet jestli i v pondělí to bude ok, ale věřím, že když si to tělo poradilo i s tímhle, tak už se snad nic nepokazí. Po kontrole v pondělí by mi měl doktor dát i termín na první screening, tak to teď bude chvilku takové, že asi budu mít trochu strach. Naštěstí
nebo spíš bohužel mám zkoušky ve škole, tak se musím učit, tak se tím aspoň rozptýlím. ![]()
@Anonymní píše:
@lovean Tak hlásím že je všechno v pořádku. Doktor říkal, že to byl nejspíš hematom co byl asi velikej a vyšetřením při příjmu se mi to narušilo a proto jsem začala tolik krvácet. Teď už jen trochu špiním, ale opravdu jen maličko, tak jsem dostala ten utrogestan a pustil mě domů. Říkal, že ležet můžu i doma a aspoň tam budu někoho mít a v nemocnici bych byla akorát tam sama. Srdíčko tlouklo a prcek povyrostl o dva milimetry od té středy. Neskutečný, jak se to tak rychle vyvíjí. Dokonce mi řekl, že to odpovídá dnes desátému týdnu. V pondělí jdu na kontrolu ke svému gynekologovi, tak zase budu teď ty dva dny trochu nad tím přemýšlet jestli i v pondělí to bude ok, ale věřím, že když si to tělo poradilo i s tímhle, tak už se snad nic nepokazí. Po kontrole v pondělí by mi měl doktor dát i termín na první screening, tak to teď bude chvilku takové, že asi budu mít trochu strach. Naštěstínebo spíš bohužel mám zkoušky ve škole, tak se musím učit, tak se tím aspoň rozptýlím.
Super tak to jsi mi udělala velikou radost jsem fakt moc ráda neboj já mám taky nervy pořád čekám co z toho bude vůbec mi není špatně to se divím ale do prvního screeningu mám taky největší strach to nejsi sama i mám velký strach z toho samotného screeningu no já bych teď měla být nějaký 7 tt ale popravdě přesně nevím měla jsem divný cyklus
Holkyyy…já jsem taková blbka
Trápí mne močák, ne úplně zánět, ale kdybych to neřešila, tak z zoho bude průšvih. Věděla jsem, že brusinky a D-manosu můžu, tak jsem si koupila v Dr. Max balení 30 tablet na prevenci. A klidně to týden užívala a až teď koukám, že je v tom o extrakt z medvědice a ten se v těhotenství nesmí. Já bych si nafackala nejraději
mám hrozný strach, jestli jsem mimču neublížila ![]()
@lovean tak jak se daří? Je vše v pořádku a máš už nějaké informace?
Já byla včera na kontrole a překvapilo mě, že v desátém týdnu a 4 dny se tam už to malý hýbalo
a za 14 dní jdu na ten screening
@Belmongi ahoj
v kolikatem si týdnu? Neboj já jsem ze začátku brala dost silné antibiotika než jsem zjistila, že jsem těhotná a všechno bylo v pořádku.
Začínám 11. týden právě. Teda doufám
Nejhorší je, že se můžu je modlit a doufat, že jsem mimísku vlastní blbostí neublížila
nic jiného už teď neudělám. A ponaučení, fakt podrobně zkoumat vše, celé složení.
@Belmongi určitě bude vše v pořádku. Jestli to tam nebylo ve velké dávce tak to bude určitě OK. Ver tomu ať si nepříliš spíš stresem. Objimám ![]()
@Anonymní píše:
@lovean tak jak se daří? Je vše v pořádku a máš už nějaké informace?
Já byla včera na kontrole a překvapilo mě, že v desátém týdnu a 4 dny se tam už to malý hýbaloa za 14 dní jdu na ten screening
Ahoj já nevím nic nového v pondělí jdu na další kontrolu a když bude vše ok tak dostanu průkazku když jsem byla naposledy tak kolem 6 tt a bylo vidět začínají srdíčko ale uvidíme co bude dál v to pondělí
@flicek18 Díky holky
Už jsem to trochu prodýchala, vygooglila i nějaké zahraniční studie a v té nízké dávce to snad neuškodilo. Objednala jsem si už jiné tabletky, kde jsou jen brusinky a D-manosa, tam i píšou že jsou ok pro těhotné. S močákem mívám potíže opakovaně a teď je to ještě horší, musím si dávat fakt bacha, hodně pít a být v teple, jinak se to hned rozjíždí, doslova stačila jedna procházka, kde mi táhlo pod bundu a do pár hodin už bolel močák.
A jak to máte s bříškem a prsama? Já s hrůzu zjistila, že se vlezu už jen do 1 podprsenky
A jak je teď vše zavřené, tak to musím objednávat z netu…no to dopadne ![]()
@Belmongi jee tak děkuju jsem aspoň o něco víc v klidu. Nemám tu v nemocnici co dělat takže nic jiného než klid na lůžku nehrozí 😀 zítra si zkusím vyprosit nějaký UZ abych věděla na čem jsem