TP srpen 2021

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1688
29.1.21 10:07

@AksaM_B tak preji, at je to stastna menstruace a pak taky ten vas zazrak :srdce: drzim palce a dekuji! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
29.1.21 10:10

@Belmongi dekuju! :dance: ja se musim rano vzdy poradne najist a az pak jsem schopna polknout leky a neco delat. Jak neco delam pred snidani, tak se davim, dokud do pusy nestrcim alepson kus suchy housky :lol: ale jsou dny lepsi a horsi. Kazdopadne, tohle uz je pohoda :palec: ja budu mit prukazku az 4.2, moje Dr. ji dava po screenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.21 21:52

Ahoj holky, máte někdo v tomhle stavu uz doma 2letaka? jak to vse zvládáte a co covidova omezeni? už mi vse leze hodně na mozek, hlavně to neschazeni se, prosím anonym z duvodu ze jeste nebyl 1.screening a víme o těhotenství jen s partnerem

• Citovat
  • Upravit
1003
30.1.21 20:19
@Anonymní píše:
Ahoj holky, máte někdo v tomhle stavu uz doma 2letaka? jak to vse zvládáte a co covidova omezeni? už mi vse leze hodně na mozek, hlavně to neschazeni se, prosím anonym z duvodu ze jeste nebyl 1.screening a víme o těhotenství jen s partnerem

Máme doma 2 letou dceru a má teď hrozné spaní, takže já mám pocit že brzy pásmu na hubu :mrgreen:
O Covidu ani nemluvím, já se teda přiznám že mám partu 4-5 kamarádek a s tou se stykam ale vím že ona se stýkají jen s úzkou rodinou a chlapy chodí do práce, to je jediné co mě zachraňuje od zbláznění. Teď jsme se 3 týdny neviděli kvůli nachlazení a už se nemůžu dočkat…
Co bolesti bricha? Me neskutecne boli vazy atd. V 1. Tehu me trochu pobolivalo ale teď. Třeba kachnu a mám pocit že mi tam ty vázy praskly jak to bolí 8o :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
30.1.21 22:44

Já minulou neděli nemohla ani chodit, už jsem se bála, že slepák, ale pomohlo magnézium a klid a na druhý den bylo lépe, asi taky vazy. A natahovat se musím jen pěkně pomalu a opatrně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
2.2.21 18:58

Tak screening dopadl dobre a ja jsem stestim bez sebe :andel: a nejspis je to holcicka, kazdopadne je mi to uplne fuk, i kdyz to bude kluk :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
2.2.21 19:45

@Lucie343 Tak to jsou supr zprávy, gratulace :kytka:
Mne to čeká za týden - a já dneska ulehla s teplotou 37,3, tak čekám co z toho bude… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
2.2.21 20:00

@Lucie343 super gratuluji :srdce:

@Belmongi tak snad to nebude nic vážného a vyspíš se z toho :srdce:

Mě čeká screening za 14 dní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
2.2.21 21:56

@Lucie343 super gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.21 12:31

Screening

Tak i já byla :) a přes to moje krvácení je všechno v pořádku. :hug:

• Citovat
  • Upravit
1688
7.2.21 12:53

@Belmongi tak jak je? Teplota zmizela?

@flicek18 at ti to rychle utece a screen dopadne dobre!

@lovean dekuju vam vsem.

A Anonyme gratuluji! Jak moc krvacis? A zjistili proc? Nebo si krvacela drive? Ja jsem krvacela kolem vanoc a dokonce mi v nemocnici rekli, ze potracim. Po dvou dnech jsem sla domu a od te doby mam klid a krom nevolnosti, unavy a boleni bricha je vse v poradku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.21 12:56

@Lucie343
Krvacela jsem v 9 týdnu a to fakt hodně a byla jsem v nemocnici s tím že mi hrozí potrat, ale nakonec to byl nejspíše hematom a tak mi dali utrogestan a uklidnilo se to a někdy před 12 týdnem se mi to stalo zase ale to bylo spíše takové špinění a to jsem v nemocnici teda nebyla protože jsem měla mít za dva dny kontrolu tak jsem počkala a tam doktor na nic nepřišel. Tak vůbec netuším čím to mohlo být. Ale bylo to teda o nervy. Každopádně už mi ustupují i nevolnosti ale pro změnu mi začínají šílené bolesti hlavy :zed: ale tak hlavně že je všechno v pořádku a tu bolest přetrpím :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
1688
7.2.21 13:09
@Anonymní píše:
@Lucie343
Krvacela jsem v 9 týdnu a to fakt hodně a byla jsem v nemocnici s tím že mi hrozí potrat, ale nakonec to byl nejspíše hematom a tak mi dali utrogestan a uklidnilo se to a někdy před 12 týdnem se mi to stalo zase ale to bylo spíše takové špinění a to jsem v nemocnici teda nebyla protože jsem měla mít za dva dny kontrolu tak jsem počkala a tam doktor na nic nepřišel. Tak vůbec netuším čím to mohlo být. Ale bylo to teda o nervy. Každopádně už mi ustupují i nevolnosti ale pro změnu mi začínají šílené bolesti hlavy :zed: ale tak hlavně že je všechno v pořádku a tu bolest přetrpím :hug: :hug:

My totiz pretrpime vsechno :lol: :srdce: a jo, hlava me taky trapi, skoro kazdy den. Kdy jdes na dalsi kontrolu? Ja az 11.3 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.21 13:13

@Lucie343 přesně tak! Já jdu na další už 24.2. tak jsem ráda 😀 vždycky mám takový nervy když jsou ty kontroly daleko od sebe. Už tyhle tři týdny mě ničí. Naštěstí furt jen spím jak mě ta hlava bolí tak ty dny docela rychle utíkají
A ty jsi jaký týden?

• Citovat
  • Upravit
1688
7.2.21 13:36
@Anonymní píše:
@Lucie343 přesně tak! Já jdu na další už 24.2. tak jsem ráda 😀 vždycky mám takový nervy když jsou ty kontroly daleko od sebe. Už tyhle tři týdny mě ničí. Naštěstí furt jen spím jak mě ta hlava bolí tak ty dny docela rychle utíkají
A ty jsi jaký týden?

Ja jsem 12+2, takze 13.tt. A objednala me az za 5 tydnu :roll: budu 16+6… no hrabne mi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí