TP srpen 2021

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.3.21 10:40

@Belmongi jee tak přeji aby ses brzo uzdravila. Mně přijde že já jsem nachcipana snad celý těhotenství 😀 furt mám rýmu a nemůžu se jí zbavit přitom já nemocná nebývám. Hodně teda trpím na bolesti hlavy někdy mě to fakt vyřídí na celej den.
Ještě jsem se chtěla zeptat, jsem v 17 tt a nevím jestli je možný už cítit nějaký pohyb, ale 2× po sobě jsem pocítila večer takový mini šťouchnutí v podbřišku ( bylo to jiné než když cítím střeva 😀 😀) ale nejsem si jistá jestli to může být ono. Fakt to nebylo zatím nějak výrazné. Tak jestli někdo máte zkušenost

• Citovat
  • Upravit
1688
5.3.21 12:03
@Anonymní píše:
@Belmongi jee tak přeji aby ses brzo uzdravila. Mně přijde že já jsem nachcipana snad celý těhotenství 😀 furt mám rýmu a nemůžu se jí zbavit přitom já nemocná nebývám. Hodně teda trpím na bolesti hlavy někdy mě to fakt vyřídí na celej den.
Ještě jsem se chtěla zeptat, jsem v 17 tt a nevím jestli je možný už cítit nějaký pohyb, ale 2× po sobě jsem pocítila večer takový mini šťouchnutí v podbřišku ( bylo to jiné než když cítím střeva 😀 😀) ale nejsem si jistá jestli to může být ono. Fakt to nebylo zatím nějak výrazné. Tak jestli někdo máte zkušenost

Jsem taky v 17.tt a tak 14 dni jsem mela pocit tech bublinek v brise a vcera jsem citila opravdove miniaturni zduchance(dokonce dvakrat za den, vzdy treba 2 minutky v kuse sem tam), takze mozne to je :andel: dnesks zatim ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
5.3.21 19:35
@Anonymní píše:

Možné to určitě je, každý to cítí jindy, záleží na spoustě věcí.
Ja třeba v 1. Těhotenství pohyby cítila až někdy kolem 23. Tt a většinou tak jednou za den, vidět byli častěji ale abych je cítila to ne. To nechápala ani doktorka :mrgreen:
Vím že první pohyby, byli jak kdyby mě. Vevnitř něco lechtalo :srdce: jen o tom píšu, už se na to těším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
5.3.21 20:14
@Anonymní píše:

Muze byt, ja uz taky citim, ze tam nejaky pohyb je. Ale taky si rikam, ze to klidne muzou byt streva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
6.3.21 13:24

Ahoj, ráda vám sem dám inspiraci na téma VÝBAVIČKA , třeba to některé z vás pomůže. přeji klidné těhotenství :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
10.3.21 09:22

Holky, vy co už cítíte nějake pohyby, kde je cítíte?
Já jsem googlila až kam sahá kolem 16 tt děloha a dost se informace liší. Já včera cítila zvláštní pohyb u pupíku, tak mě to překvapilo. U prvního těhotenství jsem pohyby cítila docela dost pozdě a slabě, tak se ted už těším :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.21 09:54

@flicek18 ahoj :)
Já jsem těhotná poprvé a momentálně jsem 17+6 a nějaké první nejspíš pohyby jsem cítila asi 5 dní zpět kolem pupíku jen takové malé šťouchnutí :)

• Citovat
  • Upravit
586
10.3.21 10:20

Já nevím, jestli už je to ono (17+0), ale cítím občas něco dole pod pupíkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
10.3.21 10:40
@Belmongi píše:
Já nevím, jestli už je to ono (17+0), ale cítím občas něco dole pod pupíkem.

Pmamatuju si že při prvním jsme právě cítila takové lechtani v břiše, doktorka říkala že ti je jak mít motýlky v břiše. Já sama si byla nejistá. Tak jestli ti ten popis pomůže ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
10.3.21 10:41
@Anonymní píše:
@flicek18 ahoj :)
Já jsem těhotná poprvé a momentálně jsem 17+6 a nějaké první nejspíš pohyby jsem cítila asi 5 dní zpět kolem pupíku jen takové malé šťouchnutí :)

Já práve taky takové žďuchnutí u pupíku, poprvé to bylo jen lechtani, tak mě to překvapilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.21 10:43

@flicek18 a většinou to je fakt jen takový maličký šťouchanec. Přes den to nijak extra necítím jak něco dělám a nevnímám to, ale večer vždycky něco ucítim. Teď jsem seděla u počítače u školy a taky jsem to pocítila, tak třeba to je ono, ale už se těším až to budu cítit víc a budu si tím jistá 😀

• Citovat
  • Upravit
1605
10.3.21 23:11

Jsem 17+0 a uz tak tyden citim, celkem dole uprostred, jsem podruhe tehotna. U prvniho to bylo takove bublinkovani kolem pupiku. Ted citim vyslovene stouchance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
12.3.21 09:11

Ahoj holky, taky citim obcas malinkaty zduchanecky. Ale je to slaboucky a obcas. Takze jsem kazdy den nervni, proc to necitim vic :D Dnes jsem podle ms 17+0.Tak snad to bude kazdy den silit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.21 10:07

@Lucie343 já jsem všude četla jak kolem 17tt to ještě cítit nejde, tak jsem si furt nebyla jistá 😀ale koukám že to tak máte všechny že už cítíte něco málo, tak mám radost. Já jsem teď už v 18tt a od včera jsem teda zatím nic necítila, tak už se těším zase na šťouchance, ale taky si říkám že už cxci aby to šlo cítit víc a víc 😂

• Citovat
  • Upravit
955
12.3.21 10:12

Ahoj holky, přidám se k vám. TP mám 20.8. a co se týče pohybů, už taky občas cítím, ale jen v noci, přes den ani ťuk :lol: každopádně myslím, že ještě budeme rády vzpomínat, jak jsme nic moc necítily, až nás ti špunti začnou kopat do žeber :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí