TP srpen 2021

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1688
25.1.21 14:07

@lovean a hybala ultrazvukem? Byl ze vsech stran tak maly? V jakym si tydnu a o kolik je plod mensi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
25.1.21 14:13

@Belmongi já mám. nevolnosti jen po určitých jídlech jsem. zjistila. Tak třeba ti jen něco nesedlo.
Mírně boelsri v břiše mám teď každou chvíli, co vím tak to jsou většinou vazy, z toho jak roste deloha a vazy se napinaji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
25.1.21 14:23

@Lucie343 ano hýbala ani ji to nešlo změřit podle ms to nevím protože jsem měla rozházeny cyklus a podle toho jak měřila plod vycházelo to na 7+2 ale plod nevím ale ten váček byl fakt divný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
25.1.21 15:06

@flicek18 No práv+ to nebylo nic nezvyklé - denně si v práci dělám „šumák“ - půl šumivé tabletky na půl litru vody. Zapila jsem tím léky - to taky běžně dělám - no a pak to vše letělo. Ale pak už zase dobrý, na obědě jsem se teda trochu bála a dala si raději jenom polívku :lol: ale zůstala kde měla. No jsem zvědavá, právě jsem se těšila, že už mi nebývá špatně, protože ve středu jedu na kontrolu a nalačno na krev - no, tak možná bude sranda ještě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
25.1.21 16:06

@Belmongi tak mě nápad jestli nebyl už prázdný žaludek a nepodrazdilo ho to. Jestli to bylo jen jednou tak bych to neřešila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
26.1.21 08:29

@flicek18 Možný to je, i když jsem byla jen asi hodinu po snídani. Ale blbě mi bylo celý den, moje oblíbené kuře na paprice, co bylo k obědu, jsem nemohla doslova ani cítit, ani večer - přítele jsem s ním musela vyhodit z kuchyně :lol: A dneska je ten žaludek taky nějak na vodě. Jsem se asi těšila předčasně, že to už přešlo. Bude to veselý zítra ráno na odběry :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
26.1.21 09:52

@Belmongi tak snad ty nevolnosti brzy přejdou. Já je měla téměř bez přestání celé vánoce, a stalo to za to.
Držím palce zítra na odběry :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.21 10:43

Špinění

Ahoj holky :) psala jsem tu když jsem byla v 9tt a krvacela jsem a ležela jsem kvůli tomu v nemocnici. Dostala jsem utrogestan a ascorutin a klid. Když jsem se vrátila z nemocnice tak jsem klidový režim dodržovala pořád a na kontrole bylo vše ok. Včera když jsem šla na záchod tak ze mě opět šlo trochu krve - spíše taková světlá. Potom jsem šla do sprchy a hned si lehnout a zavedla jsem utrogestan a vzala ascorutin. Břicho mě nijak nebolelo a pak už jsem spíše jen špinila hnědou barvou. Den před tím byl pohlavní styk po docela dlouhé době. Myslíte, že by to mohlo být tím a nebo že jsou to ještě nějaké dozvuky toho krvaceni co jsem měla minule. Včera jsem byla už i na delší proczazce, tak nevím čím vším to může být. Klasicky mám ale zase strach. Dnes to zatím vypadá dobře, jen mě trochu bolí břicho ale nic hrozného. K doktorovi jdu v pondělí na screening.

• Citovat
  • Upravit
586
26.1.21 10:50

Může to být klidně tím - jak je to tam vše teď hodně prokrvené, tak někdy stačí málo a praskne někde nějaká drobná cévka. Zalehnout a klid, tam nic moc jiného nejde dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
26.1.21 11:35
@Anonymní píše:
Ahoj holky :) psala jsem tu když jsem byla v 9tt a krvacela jsem a ležela jsem kvůli tomu v nemocnici. Dostala jsem utrogestan a ascorutin a klid. Když jsem se vrátila z nemocnice tak jsem klidový režim dodržovala pořád a na kontrole bylo vše ok. Včera když jsem šla na záchod tak ze mě opět šlo trochu krve - spíše taková světlá. Potom jsem šla do sprchy a hned si lehnout a zavedla jsem utrogestan a vzala ascorutin. Břicho mě nijak nebolelo a pak už jsem spíše jen špinila hnědou barvou. Den před tím byl pohlavní styk po docela dlouhé době. Myslíte, že by to mohlo být tím a nebo že jsou to ještě nějaké dozvuky toho krvaceni co jsem měla minule. Včera jsem byla už i na delší proczazce, tak nevím čím vším to může být. Klasicky mám ale zase strach. Dnes to zatím vypadá dobře, jen mě trochu bolí břicho ale nic hrozného. K doktorovi jdu v pondělí na screening.

no, divim se, ze mate sex :nevim: ja krvacela v 5-6 tydnu a samotny sex teda nemame, protoze se oba bojime a mame to i zakazany od Dr. Na screening jdu v utery. Tak s ad bude vse v poradku! A ty se nenervuj, ale radsi to nepodcenuj. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.21 11:39

Tt @Lucie343
Doktor mi říkal ať určitě týden jsem v klidu i bez toho sexu, což jsem byla 14 dní :D no a po těch 14 dnech co už bylo vše dobré a nic mě nebolelo jsme jeden měli, ale takovej jako hodně klidný a opatrný bych řekla. Ani při tom sexu mě nic nebolelo, tak jsem si říkala, že to krvácení v tom 9tt způsobil ten hematom a už bude klid. No a najednou zase, ale díky bohu to fakt není tak hrozný jako minule. Teď to byla chvilku světlounká krev a od té doby už jen malé špinění, ale i tak ono to člověka vyděsí. Hlavně u toho prvního těhotenství. Dnes jsem 11+5, tak počkám do pondělí na ten screening a radši do té doby zase budu v klidu :hug:

• Citovat
  • Upravit
39
28.1.21 21:42

@Lucie343 Dobrý den Luci, dneska jsem si na Vás vzpomněla, jak se Vám daří? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
29.1.21 09:18

@AksaM_B dekuji za optani :srdce: stal se opravdu zazrak a ja dnes zacinam 12.tt a v utery jdu na screening. Cely leden je bez krvaceni, na Uz vzdy vse v poradku, miminko roste, hematomy pryc. Ted nejakych 10 dni je mi konecne dobre od zaludku, zvracim jen rano a jinak pres den je mi fajn. Tak snad uz to bude az do srpna vse v poradku. Jsem moc stastna :dance: Jak se dari?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
29.1.21 09:28

@Lucie343 Jeee, to mám obrovskou radost ❤️️❤️️❤️️ malý bude velký bojovník a v srpnu budete mít krásné zdravé miminko. Moc Vám gratuluju. Až mi slza ukapla 😁 ❤️️
Mě se daří dobře, včera jsem to konečně po potratu dostala. Tak doufám, že příští pokus bude už úspěšný 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
29.1.21 09:40

@Lucie343 Tak to jsou super zprávy! Ať už všechno probíhá dál hladce :hug:

Já zjistila, že za to poblití mohly vitamíny - musí se polykat s jídlem, nebo těsně po jídle - mohla jsem si to přečíst i dřív :lol: Dneska ráno se mi to totiž stalo zas, půlka tabletky na relativně prázdný žaludek a okamžitě to letělo.
Jinak všechno fajn, už mám průkazku a čekáme na 1. screening 9.2. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky