Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lucie343 držím palce a posílám sílu ať je vše v pořádku ![]()
Držím palce ať jste nakonec oba pořádku ![]()
@Lucie343 Luci, myslím na Vás. Jak dopadl večerní utz? 🙏 ❤️️
@AksaM_B nedelali, pry az rano. Ale krvaceni ustalo. Tak uvidime, co nam prinese 23.12… i kdyby tam mimi bylo a zilo. Nedavam tomu moc sanci a bojim se, ze za par dni to prijde znovu a uz opravdu. Tohle uz nebylo jen tak nejaky obycejny krvaceni, aby to s sebou neneslo nasledky. Dekuju za optani ![]()
@Lucie343 Třeba, když ho srazenina nevzala s sebou, tak je to malý bojovník a zvládne to 🙏… Chápu, že si člověk nechce dělat zbytečné naděje, ale přeci jen tam ještě nějaká šance určitě bude 🙏
@AksaM_B zatim se stal zazrak! ❤️️ srdicko bije a hematom pryc. Vyhrano ale jeste neni.
@Lucie343 To je nádherná zpráva ❤️️ budu na Vás dál myslet. Věřím, že to zvládnete 🙏 🙏 ❤️️
@Lucie343 úžasné, brecim tu radosti
moc vám držím palce, zasloužite si to ![]()
Ahojte můžu se taky přidat u doktorky jsem zatim nebyla miminko v plánu nebylo ale vyšel mi pozitivní test zatím k doktorce bych měla jít až 11.1 ale ja budu mít termín pokud se to potvrdí přelom srpna a září spíš začátek září
@AksaM_B dekuju za optani. Dneska na kontrole v caru to vypadalo celkem dobre. Mimi 7mm velike a srdicko bilo jako o zavod. Ale stale obcas krvacim. Takze mam narizeny prisny klidovy rezim na luzku a uvidime. ![]()
@Lucie343 To jsou krásné zprávy. Mám obrovskou radost ❤️️ Buď pěkně v klidu, odpočívej a všechno bude dobrý 🙏 ❤️️
@flicek18 děkuji ono to nebylo v plánu ja totiž mám už trošku víc dětí a té nejmladší je teprve 9 měsíců
@lovean aha, tak ať prcek dělá jen radost a jste zdravý když máš doma takového prcka ![]()