TP srpen 2021

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7997
19.1.21 12:50

@Belmongi tak u mě je to jednoduché mě prsa v žádném těhotenství nerostou a břicho mám pořád silné takže to mi vždycky vyleze až na konci že vypadá těhotně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.21 13:21

@lovean tak hodně štěstíčka a určitě dej vědět :hug:

• Citovat
  • Upravit
7997
19.1.21 13:29
@Anonymní píše:
@lovean tak hodně štěstíčka a určitě dej vědět :hug:

Děkuji dám určitě vědět doufám že bude vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
19.1.21 16:18

@Belmongi ahoj, taky me trapi mocak. Piju urolog. caj a mam takovy pytlicky, co se vysypou do piti. Tak snad to zabere. Dnes jsem 9+4 a mam pocit, ze zesilim, protoze mi je ted 3 dny skoro uplne dobre od zaludku a ty prsa uz taky tolik nebolej. Takze si rikam, jestli to miminko vubec zije. Na Uz jdu az 2.2 a to je zrovna screen. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
19.1.21 16:30

@Lucie343 Na ten urologický bacha - některý se může, ale většina ne, to mi říkala už i doktorka v CARu. Já si objednala čistou D-manosu a brusinky, doufám že to dorazí dřív, než se mi to zase rozjede :?
Jinak mne se žaludek postupně taky uklidnil, už mi nebývá tak špatně jak dřív, nejhorší to bylo kolem toho 7.-8. týdne. Prsa tak střídavě, někdy když se v noci přetočím na druhý bok, tak au, někdy nic a pak zase au. Se to tak střídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
19.1.21 21:15

@Belmongi ja si dneska volala k obvodakovi a ten mi rekl, at neresim bylinky v urologickym caji, a piju ho normalne.Tak snad neuskodi. Jo, tak to mame ty priznaky stejne, taky v noci pri pretoceni bolej a nekdy ne. Asi se moc sleduju. Ale kdo by se nesledoval po 6ti potratech. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
19.1.21 22:00

Tak dneska jsem konečně viděla na UTZ flíčka, podle UTZ jsem 8+5. Srdíčko nádherně bilo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
20.1.21 08:18

@flicek18 super!! Jen tak dal :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
20.1.21 08:26

@Lucie343 No koukám, že co doktor, to názor… Asi bych se raději zeptala i na gyndě, přeci jen obvoďák (z mých zkušeností) je většinou doktor na všechno a na nic (nic ve zlým, podrobné info z konkrétních oblastí mít ani nemůže). A v lékárně zas nechtějí prodat téměř nic, protože oficiálně nemůžou. Takže se prý mám zeptat vždy doktorky na gyndě co ano a co ne (já třeba za chvilku budu muset nějak řešit kapky do nosu, jestli chci v noci dýchat… alergie moje milovaná :? ).

@flicek18 To je krásny pohled, že jo :srdce: Já se na prvním sonu téměř rozbrečela :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
20.1.21 12:53

@Belmongi no to mas pravdu no. Ale ja to mam teda dneska bych rekla lepsi, ty pytlicky jsou asi super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
25.1.21 12:31
@Anonymní píše:
@lovean tak hodně štěstíčka a určitě dej vědět :hug:

Ahoj u mě nevím jak to dopadne plodu sice bije srdíčko ale je hrozně malinký a má malý gestacni váček říkala že je to nejisté mám přijít zase za dva týdny a uvidí se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.21 12:33

@lovean ahoj a v kolikatem si teď týdnu? Hlavně že mu bije srdíčko :) třeba se zvětší a uvidíš. Mě v pondělí čeká ten první screening tak mám taky už strach :hug:

• Citovat
  • Upravit
586
25.1.21 12:49

A já si dnes premiérově dala expresní rande se záchodovou mísou :roll: Není na to trochu pozdě na začátku 12. týdne? Jsem se těšila, že mne to minulo, už ani žaludek na vodě nemívám tak moc a dneska bác… Jen doufám, že to není nic vážnějšího, včera jsem téměř nevstala z gauče, nejdřív bolest břicha, nepříjemný tlak a do toho se přidala bodavá bolest někde vpravo dole od pupku. Jak jsem ležela, tak dobrý, jak jsem začala chodit, tak se to vrátilo. Dneska zatím dobrý, ale sedím celý den na židli u počítače, jdu maximálně na záchod…

@lovean Třeba se to ještě rozjede, že jen potřebuje víc času… Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
25.1.21 13:34

@lovean kdyby tomu fakt neverila Dr. tak si te pozve za tyden a ne az za dva! Bude to dobry, uvidis!
@Belmongi treba to bude jen jednorazove. Ja jsem pres den temer v pohode, rano mam obcas davici chvilky na wc(ale ne kazdy den) a bricho me teda docela boli porad… az mam samozrejme divny pocit. V utery 2.2. mam screening, tak se tesim a snad bude vse v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
25.1.21 13:42

Nevím holky to co jsem viděla jsem ještě nikdy neviděla plod a váček velký asi jako ten plod Normálně je mnohonásobně větší tak nevím jestli se tohle může stát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí