Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lovean je mi to moc líto. Mě se stalo přesně před týdnem to samé. Přeji, ať je brzy lépe. ![]()
@flicek18 ja prave vzdy sla na krev (jedna ampulka) ke screenu 1-2tydny predem. A na Uz se pak jen ty vysledky porovnaly. Takze nepletu. Jen jsem nevedela, ze nekde berou krev az v den toho Uz a ze to nevadi, ze je to tak,,pozde,, ![]()
@Anonymní píše:
@lovean je mi to moc líto. Mě se stalo přesně před týdnem to samé. Přeji, ať je brzy lépe.
Tak to je mi taky lito a děkuji a jak to vypadá vyčistilo se to samo nebo jsi musela na revizy?
@lovean musela jsem na revizi v 10+4.Nebyla srdeční akce. Měla jsem už tři týdny špatné tušení, že je něco blbě. Stále mám slabší krvácení, ve středu jdu na kontrolu. Bolesti mám občas velmi intenzivní. Uvidíme, co se dozvím na kontrole.
@Anonymní píše:
@lovean musela jsem na revizi v 10+4.Nebyla srdeční akce. Měla jsem už tři týdny špatné tušení, že je něco blbě. Stále mám slabší krvácení, ve středu jdu na kontrolu. Bolesti mám občas velmi intenzivní. Uvidíme, co se dozvím na kontrole.
Aha tak to jo tak to já přes noc samovolně ale dostala jsem injekci na dočištění a už nějakou tu hodinu umírám když to do pondělí nebude ok musím taky na revizy
@lovean včera jsem si vzala prášek na bolest, a to mi pomohlo. Jinak jsem se budila bolestí. Ale po zákroku mě nebolelo vůbec nic. Jen jsem lehce krvácela. V nemocnici říkali, že pokud nebudu mít horečku nebo velmi silné krvácení, tak stačí normální kontrola u svého gynekologa. Jinak hned do nemocnice.
@Anonymní píše:
@lovean včera jsem si vzala prášek na bolest, a to mi pomohlo. Jinak jsem se budila bolestí. Ale po zákroku mě nebolelo vůbec nic. Jen jsem lehce krvácela. V nemocnici říkali, že pokud nebudu mít horečku nebo velmi silné krvácení, tak stačí normální kontrola u svého gynekologa. Jinak hned do nemocnice.
Jo to mám i já po té injekci nesmím moc silně krvácet a mít horečku ale já už měla zvýšenou tak jsem dostala antibiotika a hned po prvním úplně bez tak aspoň něco nebýt bolestí tak ok doktorka ze mě byla paf jak jsem to dala byla jsem doma až do kontroly bez toho aniž bych někam jela ale sama říkala že kdyby to vše odešlo samo bylo by to lepší ale to se uvidí v pondělí
@Anonymní píše:
Ještě co sis vzala na bolest? já bych se dneska chtěla aspoň tak nějak vyspat včera jsem nespala prakticky vůbec
@lovean Ibalgin Rapidcaps 400 mg. Mě to pomohlo. Nejsem zvyklá brát nějaké léky na bolest, tak možná i proto mi to pomohlo.
@Anonymní píše:
@lovean Ibalgin Rapidcaps 400 mg. Mě to pomohlo. Nejsem zvyklá brát nějaké léky na bolest, tak možná i proto mi to pomohlo.
Aha tak ten nemám ale asi zkusím nalgesin mě zabírá na bolest hlavy když už nemůžu vydržet ale na migrény které mívám občas to nezabírá