TP srpen 2021

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1688
29.6.21 16:06

Ahoj holky, uz mate zabaleno nebo alespon pripraveno do porodnice? Nejsem jedina prdla, ne? :lol: jsem 34.tt.

A jak se jinak dari?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
29.6.21 16:09
@Anonymní píše:
Ahoj máte někdo zkušenosti s využitím mojžíšova koše na miminka?

Ja mela klasicky kos (ale je to v podstate to same, jen ten mojzis je ted trend) na 1. dite a bylo to super… ted na 2. mam pevnou malou postylku, aby se neprevratila nebo neco. Uz vidim, jak tam ta starsi furt poleze.
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
29.6.21 17:08
@Lucie343 píše:
Ahoj holky, uz mate zabaleno nebo alespon pripraveno do porodnice? Nejsem jedina prdla, ne? :lol: jsem 34.tt.A jak se jinak dari?

Ahoj, já jsem dnes 35+1 a mám už tedy taky zabaleno😁.Lepší tu měsíc zakopávat o tašku než pak řešit ve zmatku😁 😁.A jak se cítíte? Já mám termín 2.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.21 18:02

@Lucie343 Já mám zabaleno tak na půl :D Jen do malé tašky věci k porodu. Velkou přímo na oddělení šestinedělí ještě nemám, ale taky už se chystám. Termín mi posunuli na 9.8. a celkově už je malý prý připravený hlavičkou dole a otevřená na 1cm, někdy mám i poslíčky, tak pro jistotu

• Citovat
  • Upravit
1605
29.6.21 19:18

Jsem na konci 33tt, a sbalim taky nejak uz v sobotu, radsi, at to mam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
30.6.21 09:38

@Lucie343 Nemám :lol: Zítra se loučím v práci, tak ještě čekám, co dostanu :oops: a pak doobjednám, co mi ještě bude chybět. Ale už mám alespoň seznam, no :lol: Taky si už říkám, že nejvyšší čas, jsem 34tt, to už teoreticky může přijít kdykoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
30.6.21 13:50

@Belmongi @Sallyna @Ketana tak dobry :dance: ja se na to tak tesim, ze bych to nejradsi mela v aute :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
30.6.21 14:58

@Lucie343 taky nemám, jsem 32+2 a včera jsem si teprve koupila balení poporodních vložek natož abych měla zabaleno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.21 12:58

35 tt bolesti břicha

Zdravím
Máte někdo zkušenost s bolestmi břicha ve 35 tt a hlavičkou hodně dole? Bolesti bych přirovnala k menstruaci a hlavičku už mám dole skoro měsíc. Čípek mám 25mm

• Citovat
  • Upravit
37
2.7.21 13:26

Ahojky, mam termín 10.8.uz jsem mela tak jinak vše pripravene a ve středu jsem se dozvěděla, že místo holčičky to bude kluk. Stalo se vám něco takového? Už nevím čemu věřit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
2.7.21 14:08

@DGIANNA jejda to mě mrzí, že to takto prekazilo chystání a plány, nemám s tím zkušenost, ale už jsem několikrát četla, jak psaly ženské že „najednou narostl pindik“ nebo „pindik upadl“ :) :srdce:
a bylo pohlaví jiné než měsíc před tím. My si ani u první ani teď pohlaví nenechali říct, to je jistota :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
2.7.21 15:28

@flicek18 prave, ze po velkým ultrazvuku ve 30tt a i přes 3D bych v dnešní době cekala, ze urceni pohlavi je už snad jiste. Bylo mi řečeno, že tam je klitoris a z něj je asi ted pindik 🙂 to se nedá nic dělat. Doma uz na mimco čekají 2 braskove. To pro ne bude sok, těšili se na sestřičku. I já se s tím nějak nemůžu srovnat, ale hlavně ať je mimco v poradku.😉 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
2.7.21 15:35

@DGIANNA právě, mi přijde, že se až moc spolehame na techniku (nemám nic proti pokroku), a máme pocit že je technika neomylná, což není pravda, kort když ji obsluhuji lidé…
Ale naprosto chápu, že je těžké se s tím srovnat, kort po skoro celém těhotenství. Počkala bych co řeknou na další kontrole a ani pak bych se neupinala ani na jedno pohlaví aby ten pindik „neupadl“ a nakonec jsi neporodila holčičku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
2.7.21 15:41

@flicek18 Dobře, počkám a uvidíme. Na jednu stranu si říkám, že možná lepší to vedet ted než na sále, to by byl pořádku šok :) ted to bude pro nás bude asi opravdu prekvapko :srdce: s tím, že budu počítat radeji s klucikem a když by ta holcicka dopadla, tak to by už byla asi jen třešnička na dortu :) musím nakoupit nějaký neutralni obleceni aby prcek nechodil v růžové :D moc dekuji za Vaši podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
2.7.21 20:44
@Anonymní píše:
Zdravím
Máte někdo zkušenost s bolestmi břicha ve 35 tt a hlavičkou hodně dole? Bolesti bych přirovnala k menstruaci a hlavičku už mám dole skoro měsíc. Čípek mám 25mm

pokud jsou bolesti velke, jistota je pohotovost. Klidne to nemusi nic znamenat, ale taky muze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí