Poradna duly
Jana Čurdová
Jsem zvědavá, jak nám to dopadne s tím pohlavím😀..dnes mi manžel říkal, ať se vsadíme, jdeme na screening už teď v pondělí a on má už od začátku tušení, že to bude holka, já absolutně netuším, tak uvidíme co nam řekne😀
@Mandží juu tak hlavně zdravé miminko
já jak viděla jak si cuca palec ach
už aby tu s nama byli nemůžu se dočkat.. A dej vědět ![]()
Podělím se s vama o můj zážitek dnes
jedu na pohotovost s manželem má blokla záda a přišel chlap s přiznakama na coronu
hned ho vyhodili a vynadali
no přijdeme domu a šéf volal manželovi že jeho kolega je pozitivní
ou jeee takže čekáme
hlavně aby mimi bylo v pohodě když už něco ![]()
@Dysis1 Taky mám kolem sebe pozitivní. Nenadelame nic. Navíc jsem někde četla, že pozitivních je víc, jen o tom nevědí a nemají žádné problémy a šíří se to dál. Že koncem října by mělo být promoreno 70 procent obyvatelstva a tím by měl být problém vyřešen.
tak uvidíme. A na plod to prý vliv nemá, pokud to nedojde k zápalu plic samozřejmě.
@Janivajan ahoj a dekuji za přivítání. Jinak s tím covidem jsou ty informace takové zvláštní. Někde píší, ze těhotné s covidem měly v 80 procentech trombozy na placente, jinde zase píší, ze je to v pohodě, takže si člověk nevybere
budeme doufat, ze to proběhne bez větších obtíží a přestane nás nejakej covid omezovat
@Janivajan píše:
@1Anela fakt? Ježíš. Tak to jsem nějak blbě hledala
Já na to narazila úplně omylem, myslím ze to bylo z Činy. Bůh ví jak to je. Tady v ČR už byla taky těhotná s covidem a v pohodě a myslím, ze jich je určitě víc. Já se tím nechci stresovat, věřím ze to bude dobre
@Dysis1 píše:
@Mandží juu tak hlavně zdravé miminkojá jak viděla jak si cuca palec ach
už aby tu s nama byli nemůžu se dočkat.. A dej vědět
Je to nádhera co, já jak viděla jak otvírá tu pusinku a jak zívá, byla jsem z toho upa hotova a pořád na ty videa koukám
Jinak já nemám ve svém okolí jediného člověka s covidem, tak mám asi štěstí..Každopádně radši se tomu vyhýbat, já mám sice imunitu v pohodě, ale kdo ví co covid a těhu, léky bych určitě brát nechtěla..
@1Anela též myslím, že je lepší se tím nestresovat raději😊 já osobně si hlavně myslím, že je to dost zmedializovane, samozřejmě to tím nechci vůbec zlehčovat, ale nevěřím úplně všemu..
@Dysis1 píše:
Podělím se s vama o můj zážitek dnesjedu na pohotovost s manželem má blokla záda a přišel chlap s přiznakama na coronu
hned ho vyhodili a vynadali
![]()
no přijdeme domu a šéf volal manželovi že jeho kolega je pozitivní
ou jeee takže čekáme
hlavně aby mimi bylo v pohodě když už něco
U nás to taky lítá kolem už vím o pár lidech, co to mají. Taky mám strach, doufám, že budeme všichni v pořádku! ![]()
Holky už vás budí kopance?
já jsem zvědavá kdy si na to zvyknu vždy poskocim jak se leknu ![]()
@Dysis1 píše:
Holky už vás budí kopance?já jsem zvědavá kdy si na to zvyknu vždy poskocim jak se leknu
Mě 4noc za sebou o půl třetí rano budí kopanecky. Tak doufám, ze nebudeme mít nočního tvora