Poradna duly
Jana Čurdová
@Naomi14
tobě to do Pardubic vychází kolem 150. Tak nevim, jak to vymyslet
Mně krev brali jen při první kontrole na gynde a od té doby ne. Na 1. screeningu jsem tedy nebyla, 2. mám 6.10. tak jsem zvědavá. Dělá ho moje doktorka, tak jsme ráda, že nemusím nikam extra jezdit😇
Když to bude kolem těch 150 km a pojede tam vlak, tak nemám problém
kamkoli
samozřejmě nebudu lhát, Pardubice by se mi líbily nejvíc ![]()
@Janivajan Tak máme je tak nějak uprostřed, já dojedu kamkoliv, akorát budu doma poslouchat, že se o mě bude celou dobu bát a že jezdit nemám a nejlíp, že mě odveze ![]()
Ahoj holky, tak se hlásím z kontroly a budeme mít chlapečka manžel nadšený..
placenta je v zadní části takže super a cucal si palec frajer
16 cm
@Pavla.kd nebyla jsem, protože bychom si mimiska nechali, i kdyby tam měla být nějaká genetická vada. Jsem po jednom spontánním potratu a už tenkrát jsem si říkala, že bych to v životě nemohla udělat dobrovolně. Takže mimiska bereme, ať bude jakykoli ![]()
A 2 listopadu mě ceka cukrovka na tu se vůbec netesim protože tam nastoupim prej v 7 ráno a odchází se nějak v půl 11
a nikam se nesmí super..
jinak druhý screening se krev nebere a mám ultrazvuk zadarmo.. A u cukrovky jim mám říct ať mi vezmou i na protilátky kvůli mě negativní skupině krve a podle výsledků se pichne nebo nepichne injekce ![]()
@Dysis1 na cukrovku už mám dopředu nachystanou knížku, bude to dlouhé dopoledne. A to ještě nevim kdy jdu. Ale ve čtvrtek mám poradnu, tak předpokládám, že se to dozvím. Navíc mám žíly na… No vlastně krve by se ve mě nedořezal, takže si sestřička zase užije. A ještě vydržet o hladu. To už bude prcek pěkně mrčet, že mu mám něco poslat.
@Dysis1 Moc gratuluji ke kontrole a chlapečkovi ![]()
S tím srazem to nebude nikdy lehké. Pro některé bude cesta dlouhá a to některé máme i neschopenku. Tak nevím jak se vam to podaří vymyslet
Já to mám do Pardubic tři hodiny, tak zamávám a jedu zpět. ![]()