Poradna duly
Jana Čurdová
@Haleyy ahoj,my jdeme na screening zítra a partner jít může, ale obavám se, ze to nebude dlouho trvat a zákaz bude všude. A bůh ví jaký zákazy nás ještě čekají ![]()
@Pavla.kd píše:
@marti.sucha máš pěknou zasobicku, úplně se vidím, jak se v tom prehrabuju a dojimam nad téma pidi hadrikama
To presne delam
chudak manzel se mi smeje a me by skoro ukapla slzicka
![]()
@Haleyy píše:
Ahoj holky, jdete na druhý screening se svými partnery? Nám doprovod zakázali (Zlín), tak nevim jak to je jinde a zda nenajít jiné centrum prenatalni diagnostiky…
Ja to mam v planu, naposledy mi dr rikala ze manzel muze. Ale kdo vi co bude az dorazime
nedivila bych se kdyby ho nechala sedet v cekarne
@RebekaJ ahojky já pohyby taky necítím a zatím víme prxlacku co nosím pod srdíčkem 2 screening máme až v říjnu a doufám že bude moct jít přítel se mnou, říkala jsem že je to poslední kontrola na které ho ještě uvidíme pořádně tak bych byla ráda kdyby tam byl také hlavně doufám v to že se nám ukáže konečně to mezinozni prekvapko
to je hezké že už víte co to bude ![]()
Ahoj holky no my jdeme na 2.screening až v říjnu, tak se modlím, aby nám to taky nezakázali moc se oba těšíme.
To je debilní doba teď fakt. ![]()
@Haleyy já mám screening dneska, nikdo nevolal, že by jít nemohl. Ale vzhledem k tomu, že si dalšího člověka nechávají zaplatit, tak pochybuju, že by se o příspěvek do kapsy připravili.
No já doufám, že a ten screening taky bude moct jít chlap semnou…tak snad to nezakazi…ale je to až za 3tydny…
@Oneilka a můžu se zeptat kam chodíte? Já chodím k apo a hned si mě na ten druhý screening vzaly sami ale nikdo mi nedal fakturu nic, a u mého doktora říkala sestřička že u apo neplatí nikdo
tak nevím zda druhéj Budem platit nebo ne neplatil jsme aji za pritele ![]()
@Naomi14 do Prostějova, 1. stál 1800, 2. stojí 2000, 100,– chtějí za další osobu a 100,– za fotku.
Ahoj holky. Tak my jsme byli včera u sestřenky. Tak já už mám vybaveno
koupím jen pár polodupacek a dupaček a mám vsechno
nabalila mi i hračky
ještě mám u ní matraci do druhé postýlky mantinely a židličku. Ale musím říct, že se teď cítím klidněji, když většinu mám. Ségra vyhrabala chůvičky z půdy, takže už máme vážně téměř vše
a dneska mám presnidavkovy den ![]()
@Janivajan píše:
Ahoj holky. Tak my jsme byli včera u sestřenky. Tak já už mám vybavenokoupím jen pár polodupacek a dupaček a mám vsechno
nabalila mi i hračky
ještě mám u ní matraci do druhé postýlky mantinely a židličku. Ale musím říct, že se teď cítím klidněji, když většinu mám. Ségra vyhrabala chůvičky z půdy, takže už máme vážně téměř vše
a dneska mám presnidavkovy den
Hezký ![]()
@Janivajan jeee, taky chci vařit přesnídávky, ale dokopat svůj zadek pod jabloň, to je problém.
Já potřebuju ještě koupit Nanny podložku. Šátek a nosítko (budu psát Ježíškovi), přebalovací podložku (pultík mám). Pak ještě nějaký blbiny, ale nejdražší položky máme.