Poradna duly
Jana Čurdová
@Lorelay.cz to je super, gratuluju
Kdy máš vlastně termín porodu? První máš za sebou 2. screening, tak budeš určitě první rodit
![]()
@TER2312 Tak jako sraz ve Znojmě by vůbec nebyl marnej, kdybychom teda mohly pít
sednout si pěkně k rotundě…úplně se tam vidim
babičku s dědou jsem měla v Šatově
@Oneilka tak jsem z toho blázen.. Někomu berou někomu ne a tobě tak brzo? ![]()
@Dysis1 no, sestřička mě tak objednala. Na první screening mi taky brala dopředu. Taky tomu nerozumim
člověk by řekl, že to má nějaká pravidla a bude to jednotné a ono prd
@Luuca10 píše:
@Lorelay.cz to je super, gratulujuKdy máš vlastně termín porodu? První máš za sebou 2. screening, tak budeš určitě první rodit
![]()
Nejdříve podle mens. to bylo 4.2., ale po 1. screeningu ho mám posunutý už na 29.1.
@Dysis1 Mě krev brali jen před prvním screeningem, teď před druhým už ne. Myslím, že se u druhého nebere a když už jo, tak je to asi nadstandard ![]()
@Oneilka píše:
@Dysis1 no, sestřička mě tak objednala. Na první screening mi taky brala dopředu. Taky tomu nerozumimčlověk by řekl, že to má nějaká pravidla a bude to jednotné a ono prd
Me brali krev v 16+5 ![]()
Mně brali krev u 1.screningu přímo tam, tak uvidím 13.10 jestli mě zas opichaji a nebo ne 🤣
Seznam měst: Praha (Náchod), Mělník, Česká Lípa, Kolín, Pardubice, Svitavy, Rýmařov, Znojmo. Tak jsem koukala na mapu, co by tak bylo nejlepší. Snažila bych se to přizpůsobit pro Mělník, Českou Lípu a Znojmo, ať to máte holky tak nějak každá napůl (je to kolem 160 km, což není úplně málo), dalo by se to směřovat k Pardubicím, ty tu máme dvakrát. Nebo zvolit nějakou neutrální půdu, že bychom objevovaly nová místa. Jestli máte nějaký nápad, sem s ním.
Příspěvek upraven 18.09.20 v 11:28