TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2980
16.9.20 21:02

@TER2312 taky js byla na měkko, ale bolelo mě ten zub a už jsem myslela na to, jak se budu klepat na křesle u zubare :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
16.9.20 23:05

Jsem koukala na malé lásky a mimi do toho kopalo, tak mi i slzička ukapla :srdce: A šlo to na břichu vidět, asi koukalo se mnou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
17.9.20 05:24

@Janivajan příští pátek jdu na kontrolu, tak uvidím co se bude nebo nebude dít..,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
17.9.20 08:15

Ahojky tak já jdu 1.10ke svému na kontrolu a 19.10. II screening, s tím ivef ki nikdo bohužel nic neřekl 2× potrat 2× vstřebání se ale řekly že se to stává a to bylo vse :zed: pohyby mám vsugerovane těžko říct zda je to to co to má být nebo je to jen tím že si to tady pročítám a mám pocit jako vy, jednou jsem cítila jaké si vlnění nebo simrani ale od té doby nic. Jako cítím uvnitř že se něco určitě děje ale jak říkám jsem. Dost oplacana takze jsem to zaznamenala vážně jen jednou :nevim: :nevim: ale co si bubem nemůžu se dočkat prvního pořádného kopance a hlavmeuz se těším na další utz přijde ki to nekonečné když všechny píšete že se vlní vrtí kope a dělá boule na břiše já cítím jen jako dloubani tlačení ale na dlani nic :? Achjo jak já se na to těším :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
17.9.20 09:05

@Naomi14 tak ty čekáš první, tam ty pohyby jsou cítit pořádně až později, možná je opravdu cítíš, ale tím že je první si prostě nejseš hold tak jistá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
17.9.20 09:26

Negativní skupina krve

Ahoj holky, má tady někdo negativní skupinu krve? Četla jsem že nám musí píchnout nějakou injekci ve 20tydnu a pak po porodu.. Chci vědět zda ji někdo dostal nebo dostane? Prej se žena více hlídá ale mě nepřijde naposled krev brána v 11 tydnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
17.9.20 09:49

@Dysis1 Já mám A mínus a říkala sestřička, že je to v pořádku, o žádné injekci nikdo nemluvil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
17.9.20 10:53

@Luuca10 ještě máme stejnou krev :lol: :lol: holka tebe chci poznat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
17.9.20 10:56

@Dysis1 @Luuca10 záleží, jaký Rh faktor má chlap. Pokud je +, tak je vysoká pravděpodobnost, že bude + i dítě a pak se mamince píchá protilátka, aby její tělo nezačalo miminko „zabíjet“ = je to pak vetřelec, co ji ohrožuje, tak se ho snaží zbavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
17.9.20 11:05

@Dysis1 nekecej, tak to je mazec :mrgreen: @Oneilka Určitě při odběrech dělali i protilátky a když řekli, že je to v pořádku, tak má mimi asi stejnou krev jako my a nebo má tatínek taky mínus, takže v pohodě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
17.9.20 11:11

@Dysis1 já mám ab- a když ki teď znovu braly krev tak mi dr napsal neco co vypadá jako s1 B a o vodácká tvrdila že to je A1B já vím že před operací jsem měla na milion procent ab- a říkaly mi po operaci až budu těhotné potřebuju právě tuto injekci ale můj gyndak nic neříkal. Musím se hk znovu zeptat a chci vidět tu zprávu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
17.9.20 11:13

@Pavla.kd jako určitě četla jsem že až někdy 21-23tt klidně může bejt u takhle silnejch zenskejch, jako cejtim cosi tak si s ním vždy povídám tak uvidíme ck řeknou na utz zatím mu vždy nakopne tu sondu když na něj chce koukat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
17.9.20 12:07

Já se zítra zeptám doktorky ať jsem chytřejší :lol:
Jinak já to mimčo už cítím každý den :lol: teď zrovna poslouchám na plné pecky písničky a cítím jak kope tak nevím zda se to libi nebo ne :lol: chce to trpělivost já na první čekala asi hodinu s rukou na břiše zavřela jsem oči a vnímala a přišlo to :) teď už nemusím ani sahat… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
17.9.20 13:34

@Luuca10 Já si to tak pamatuju ještě ze střední. Doktorům věřím, ale vždycky je lepší se zeptat, každý dělá chyby a může něco přehlédnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
17.9.20 13:37
@Dysis1 píše:
@Luuca10 ještě máme stejnou krev :lol: :lol: holka tebe chci poznat :lol: :lol: :lol:

Když jsme tak u toho, co si, holky, udělat někdy někde sraz? Je fakt, že jsme víceméně každá z jinýho konce republiky, ale ten nápad se mi líbí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí