Poradna duly
Jana Čurdová
@Luuca10 mám to stejně
2 dny jsi byla dřív
ale měli jsme krásné čárky až jsme se bali, že budou dvojčátka vid
no v pátek snad budu vědět co nosím za prcka ať už oslovují on nebo ona.. Manžel mluví pořád o synovi
asi se budu bát jít s holčičkou domu hihi ale ne dělám si srandu bude rád za obojí i když vím že syn je pro něj syn..
ale pro holky je táta zase bůh ![]()
@Dysis1 @Luuca10 Holky já tomu taky pořád nemůžu uvěřit a my co jsme po Ketu, tak jsme to vlastně prožívaly od prvního dne, čekání na // atd. Je to nádhera! ![]()
@Dysis1 jj to byla sranda to čekání, jestli bude jedno nebo dvě
Já si fakt myslela, že budem mit dvě
V pátek máš kontrolu jo? Tak to jsem zvědavá, jestli se ukáže..myslim, že to bude kluk když jsi mě doběhla s termínem porodu
A že bude tatínek pro holčičku bůh jsem řekla mému příteli, když nám na prvním screeningu řekli, že to vypada na holčičku a bych chvili zklamaný, ale už si na holčičku zvykl ![]()
@TER2312 Přesně, je to úplně něco jiného než přirozeně, kdy o tom člověk ani dlouho neví..Tak jak ted moje kamarádka, má dvě holčičky, druhou kojí, vždy strašně dlouho nešlo otěhotnět, teď ji dva měsíce vynechala menses, myslela si, že to je tím kojením tak to neřešila a na preventivce se dozvěděla, že je v tom
No nechtela tomu vůbec uvěřit a to si ještě dávali pozor
A šup a je nějak v 10 týdnu ![]()
@Luuca10 jedný mojí známý se teď stalo úplně to samý taky má 2holčičky jednu kojila a najednou bum i přes kojení je v tom a to byla před tím taky jednou na umělým ![]()
Holky já testovala jak blbá ještě před MS… Vyhlížela //, a pak zas každý den jestli sílí… 🙈 🙈 🙈
@Pavla.kd @Dysis1 přesně, ještě že tohle už je za námi, už bych to nechtěla podstupovat..Taky jsem testovala jak blbá a jak jeden den čárka nezesílila tak už jsem stresovala
A celé noci jsem nemohla spát jak jsem se nemohla dočkat rána a dalšího testování ![]()
Já mám 1 test víc jsem jich nedělala a už mi bylo i blbě a navíc jsem šla hned na krev. Ale chci si ho dát do rámečku
![]()
Ja jsem dělala u tohohle tehu jen 2. Jeden ještě před termínem MS a ten už byl slabě pozitivní a jeden o 3 dny později. Další testy by neměly cenu, letěla jsem k dr, aby mi to potvrdila. Byla jsem 3 měsíce po revizi. Když mi udělala ultrazvuk a já viděla srdíčko, tak jsem se rozbrecela stestim ![]()
Ja delala test v den svatby
protoze jsem predtim nadavala, ze to bude na pytel mit menstruaci v den svatby
tak jsem rano delala test s tim, ze kdybych to rekla manzelovi hned rano, jeste pred obradem bylo by to krasne
no test snehove bily. Tak jsem to nechala plavat, ze asi jen zpozdeni. Zjistili jsme to o 4 dny pozdeji pred odjezdem na svatebni cestu. Byla tam tak slaba carka ze jsme tomu neverili ![]()
@marti.sucha Teda bříško máš úžasné ještě mi prosím prosím prozradí jak se ty týdny počítají, když tu máš 17+6 tak tedy 5 měsíc je od 18 týdne chápu dobře? Já myslela právě už tím 17 týdnem když jsem 16+6tt tak jsem tedy kolko? ( samozřejmě vím že 17tyden, ale t ok jsem tedy konec 4mesice?) ![]()