Poradna duly
Jana Čurdová
@Naomi14 protože ti mimco bere vápník, a často se to projeví i na zubech
@Pavla.kd jo jo já vím ale zubaře se bojím. Normálně natož teď
![]()
@Pavla.kd děkuji za důvěru ale nejdříve musím nějakého sehnat toho svého se vážně moc bojím ![]()
Tak jsem se tam pokoušela celý den dovolat, abych zjistila, jestli má cenu tam sedět, nebo jestli mají nějak extra našlapano a nejspíš mají dovolenou. Nikdo to nebere
tak zkusím zítra a ve středu tam kdyžtak prostě dojdu. @Naomi14 taky se hrozně bojím, ale říkám si, že lepší teď. Dokud to bolí jen malinko a občas, než pak trpět bolesti a čekat co bude ![]()
@marti.sucha no já jsem zvědavá. Mamka přibrala jen 7 kg, ale ségra třicet
tak doufám, že se nedostanu přes 15
ale nevím nevím
![]()
@Pavla.kd píše:
Tak jsem se tam nepo…ale moc nechybělo…dokonce mi dal i malou dávku na umrtvení a z toho mi nebylo dvakrát…motala se mi i hlava, ale nakonec dobrý… Prej mi tahal nervy…půl huby mám umrtvené až k oku a bolí mě šíleně hlava, tak uvařím deckam oběd, páč je mám doma s rýmou a půjdu asi spát… To se jako musí i k obvodakovi jo?
To si už vůbec nepamatuju…a proč? Já ho úplně nesnáším a vůbec se mi tam jako nechce, hlavně když je to tam na půl dne. A mezi nemocnejma… To jste mě moc nepotěšili
Já mám obvoďáka už za sebou, sestřička mě objednala ještě před začátkem odpolední ordinační doby, takže v čekárně nikdo nebyl. Zubařku mám až v listopadu, dlouhá čekačka
Mě už jdou ty pneumatiky špatně zatahovat. Manžel do mě furt hustí, že břicho zatahovat nemám, že pak to mimino bude maličký a on potřebuje silného Horymíra
Jenže bez zatahování je moje břicho v 9. měsíci.
Jak jste na tom s nevolností? Mě se pořád navaluje u čištění zubů a občas náhodně během dne.
@Oneilka Mě už moc nevolno není, akorát mě trápilo to bušení srdce a velky bolesti hlavy ve spáncích, ale už je to lepší. Akorát při čištění zubů se to ještě občas objeví. ![]()
Teda holky lituji vás jak vám je stále zle.. Já myslela že druhým trimestrem to končí jak se říká, ale asi ne.. Já jsem jako dřív přes den nemám moc hlad a večer se laduju
nic nového… Ale stále nemám ani kilo navíc
jsem zvědavá jak jak mě sestřička v pátek zase sprdne že nemám nic nahoře…
@Pavla.kd chuďátko, to ti vůbec nezávidím. Mě se teda v sobotu ráno navalilo i s obsahem, ale ustála jsem to a rozdýchala. Zvracení fakt nesnáším, když už na to dojde, tak se pak další dvě hodiny třepu. Takže fakt prckovi děkuju, že mi to ještě „nedopřálo“.
@Janivajan tak mě nic nebolí jsem v pohodě jde mi čisté jen o to razítko, ale kdyby se na mě měl podívat tak teda asi raději zbaběle utecu ![]()
Mě už je taky celkem dobře, ale při čištění mě pořád natahuje, přítel se vždycky směje jak slyší ty zvuky z koupelny
Akorát to kyselo v puse mi tak nějak zůstalo, že bez žvýkačky jsem v pr.
Nahoře mám 4kila, prý to jde..Jo holky, nosíte už některá těhotenské rifle? Já si dnes jedny koupila v lidlu, mám je tak akorát, ale sjíždí mi ze zadku bo jsou to jakože bojovky, tak si říkám, jestli je nevyměnit za větší, ale ty mi asi budou sjíždět taky co ![]()