TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2980
13.9.20 22:29

16+6

Tak já už toho mám taky dost. Ale to je tím, že jsme už počítali s adopci a to nevíte, kdy zavolají. Doma mám teda zatím jen postýlku, fusak a asi tři bodycka, což už je prostě nwvydrzela :mrgreen: ale jinak od sestřenky mám autosedačku, prebalovak, věci po Klukách, pokud to bude kluk, nebo vybereme neutrální a od ségry zas věci na holku. Mamka mi zaplatí mantinely, hnízdečko a zavinovačka a to si nechám ušít na sitickopromiminka. Jinak bych si to koupila někde už hotové. Ale přišla s tím z práce, že tam ženský objednávají dcerám :mrgreen: tak nesmí být pozadu :lol: kočárek mám od kamarádky už od vanoc :lol: no ještě toho bude dost, ale jsem tak nějak v klidu, že už toho hodně mam :srdce: @Lorelay.cz krásný kočárek! Mám ráda šedou. Já mám světle :) a na rolničku jsem taky koukala, ale za ty peníze radši něco pořídím prdolkovi. A četla jsem, že některé dítě reaguje, jiné ne. Je to hezký doplněk, ale myslím, že zbytečně drahý, protože ví, že se to bude líbit no. :nevim: ale líbí se mi taky. To je fakt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
14.9.20 00:02

@TER2312 ano máš pravdu :) ale já jsem prostě paní opatrná až trubka no :lol: :lol: necítím pohyby miminka zatím nic tak tomu stále nevěřím :lol: hold babičky neví čím jsem si prošla tak nakupují, ale rodiče máme vedle takže si to vezmu až se budu cítit :) zatím máme postavenou skříň v pokojíčku a objednala jsem si postel k prckovi ať se taťka vyspi do práce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
14.9.20 06:10

16+5

Holky mě dneska čeká zubař, tak na mě myslete ať ho nepogrckam… Nevolnosti u mě polevili až k odpoledním hodinám, tak to mám domluvené hned na ráno a jako naschvál mi bylo celý víkend zle i se zvracením…🤦 🤦 🤦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
14.9.20 07:55

17+4

@Pavla.kd Ahoj, tak to nějak zvládni😁. Já ještě u zubaře nebyla a moc se tam nehrnu, protože mě se tam zvedá kufr vždycky i když nejsem těhotná. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
14.9.20 08:13

Dobré ranko děvčátka, vy co cítíte pohyby jste štíhlé a máte bříško nebo jste silnější postavy a máte taky cejchu jako já? :lol: pořád si říkám že je to ono ale každý říká že je to vlnění, simrani, bublinky a já cejtim jen dloubani a pichani (nejspíš rozpínání delohy) ale říkám si že mám pořád mraky času když jsme tak moc oplacana :zed: :lol: něco málo z oblečení už mám taky kamarádka to chtěla vyhodit tak jsem ji řekla že si to vezmu pro kamarádku co mi teď porodila ale půlku už jsem z toho prebrala taky :lol: hned mi vpalila že mi i dá i kočár a postýlku kdz jsem tehule tak jsem na ji chvilku koukala a jen že mě vypadlo děkuji a jak to víš a řekla kouknu a vidím :lol: já Teda nevidím nic abych pravdu rekla :lol: :lol: :lol: a u zubaře jsem také nebyla musím hledat jiného můj je strašný sadour a ikdyz vrtá jsem z toho rozhozena 3 dny :,( k obvodacce mám jít zítra ale říkala mi do telefonu že se chodí až ve 20tydnu tam nevím zda tam mám chodit nebo ještě pockat :think: jak to máte vy a co vás víkend u mě celkem fajn bylo krásně tak jsem cítila bazén a chystala na vypouštění :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
14.9.20 08:55

17+4

@Naomi14 Ahoj,já včera ležela asi hodinu s rukou na bříšku a cítila jsem fakt takovou vlnu, ale pak už zas nic. A mám pneumatiku, tak to bylo pod ní, ale už se na to taky těším. Jinak já ještě nebyla u žádných doktorů čekám, že mi řeknou na ženským, že mám jít. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
14.9.20 09:05

@Naomi14 ahojky ja jsem oplacana a u prvniho tehotenstvi jsem pohyby citila az v 21. tydnu a ted je citim uz v 18. tydnu ono to u toho prvniho muze byt dele :wink: ke konci jsem si uz rikala ze by taky mohl dat na chvilku pokoj hlavne v noci :wink: :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1915
14.9.20 09:08

17+5

@TER2312 píše:
@Luuca10 @Dysis1 věcičky můžeme mít doma ne? Akorát kočárek až po porodu nebo ne?

To je jenom pověra :) někdo na to věří, já ne :) já mám doma postýlku a přebalovák po dceři. Oblečení už jsem nějaké pořídila, kočárky už máme taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
14.9.20 09:16

15 tt

Dobré ráno, tak jsme s holkama nemocný.. Žádnej covid, obyčejný nachlazení, ale je to nepříjemný.. Holky se střídaly s horečkama, mě to leze z rýmy na průdušky.. :roll:
Jinak včera večer jsem ležela a jak kdyby mě někdo dloubnul zevnitř do páteře.. Střevo to nebylo, to poznám.. Myslím, že to bylo mímo.. :) Je to sice brzo, ale potřetí už to poznám celkem bezpečně.. Před těhu jsem byla hubeňour, cca 49 kg.. Teď mám 51,5 a manža obdivuje můj zvětšenej zadek.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1915
14.9.20 09:18

17+5

@Lorelay.cz píše:
Tak už mám kočárek a spoustu věcí od sestřenky po její holčičce. :dance: :dance: :dance:

to je krásný kočárek :srdce: my už také máme kočárky :D ano kočárky, dva… Jelikož máme velký dům a bydlíme v patře, tak jsem si na doma vybrala cama, který budu mít místo košíku + jako kočárek na spaní na balkon (vybrala jsem ho schválně, jak má nízko korbičku) Přenášet kočár do patra + zašpiněný určitě nebudu. No a gmini grand už máme doma, protože jsme věděli, že se přestane vyrábět, takže už je doma v krabici dooost dlouhou dobu :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
14.9.20 10:13

17+0

@Pavla.kd taky musím k zubari :roll: ale strašně se ho bojím. Ale nejspíš zítra tam dojdu. Nejsem objednaná, ale poboliva mě jeden zub, tak si to tam kdyžtak vysedim. Ty to zvládni!!! @Naomi14 já mám teď 64 kg a začínala jsem na 57 :oops: na břichu mám ale tuků dost a včera jsem večer citila :lol: ale já bych to popsala spíš jako škubnutí svalů zevnitř. Jako když ti škube sval, tak ale opravdu jen jedno škubnutí. Když jsem dala ruku a trochu zatlačila, tak kopalo proti ruce :mrgreen: ale v ruce jsem to necítila. Jen v břiše. :srdce: bylo to potřetí, co jsem to cítila a už můžu říct, že to bylo určitě ono :srdce: a poprvé jsem to cítila před týdnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
14.9.20 10:14

@nnikuskaa tk sestrenka říkala taky, celou dobu byl klidně tak do něj musela stouchat zda tam vůbec je a pak byla ráda za 10min spánku v kuse :lol: :lol: :lol: ale i tak se na to tesim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
14.9.20 10:17

@Janivajan tak to já vůbec já jednu bublinu ve čtvrtek a od té doby nic, ale já mám 105 jsem vážně tlustá, Jan mě cpaly hormonama injekce a a ruznejma nesmyslama tak ikdyz mezi tím byly pauzy tak jsem prostě nedokázala sundat jediné deko, vždy v pauze o 5-10kg a pak zas třeba 15 nahoru takže já mám nahoře 30kg ani jsem nemrkla takže já si na nějaké dloubani opravdu počkám dlouho :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
14.9.20 10:18

@TER2312 mě to napsal do průkazky že mám jít a udělal mi u tohok dost výraznou tečku ale kdyz jsem tam volala tak mi řekla že se chodí až ve 20tt tak co přej mě plasej tak nevim :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1915
14.9.20 10:18

17+5

@Janivajan
Tak já jsem začínala na 62kg a teď mám 64,3 kg :) snad to nevyšplhá moc, s dcerou jsem přibrala 14 kg a byla jsem obří :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí