Poradna duly
Jana Čurdová
Tak já už toho mám taky dost. Ale to je tím, že jsme už počítali s adopci a to nevíte, kdy zavolají. Doma mám teda zatím jen postýlku, fusak a asi tři bodycka, což už je prostě nwvydrzela
ale jinak od sestřenky mám autosedačku, prebalovak, věci po Klukách, pokud to bude kluk, nebo vybereme neutrální a od ségry zas věci na holku. Mamka mi zaplatí mantinely, hnízdečko a zavinovačka a to si nechám ušít na sitickopromiminka. Jinak bych si to koupila někde už hotové. Ale přišla s tím z práce, že tam ženský objednávají dcerám
tak nesmí být pozadu
kočárek mám od kamarádky už od vanoc
no ještě toho bude dost, ale jsem tak nějak v klidu, že už toho hodně mam
@Lorelay.cz krásný kočárek! Mám ráda šedou. Já mám světle
a na rolničku jsem taky koukala, ale za ty peníze radši něco pořídím prdolkovi. A četla jsem, že některé dítě reaguje, jiné ne. Je to hezký doplněk, ale myslím, že zbytečně drahý, protože ví, že se to bude líbit no.
ale líbí se mi taky. To je fakt ![]()
@TER2312 ano máš pravdu
ale já jsem prostě paní opatrná až trubka no
necítím pohyby miminka zatím nic tak tomu stále nevěřím
hold babičky neví čím jsem si prošla tak nakupují, ale rodiče máme vedle takže si to vezmu až se budu cítit
zatím máme postavenou skříň v pokojíčku a objednala jsem si postel k prckovi ať se taťka vyspi do práce ![]()
Holky mě dneska čeká zubař, tak na mě myslete ať ho nepogrckam… Nevolnosti u mě polevili až k odpoledním hodinám, tak to mám domluvené hned na ráno a jako naschvál mi bylo celý víkend zle i se zvracením…🤦 🤦 🤦
@Pavla.kd Ahoj, tak to nějak zvládni😁. Já ještě u zubaře nebyla a moc se tam nehrnu, protože mě se tam zvedá kufr vždycky i když nejsem těhotná. ![]()
Dobré ranko děvčátka, vy co cítíte pohyby jste štíhlé a máte bříško nebo jste silnější postavy a máte taky cejchu jako já?
pořád si říkám že je to ono ale každý říká že je to vlnění, simrani, bublinky a já cejtim jen dloubani a pichani (nejspíš rozpínání delohy) ale říkám si že mám pořád mraky času když jsme tak moc oplacana
něco málo z oblečení už mám taky kamarádka to chtěla vyhodit tak jsem ji řekla že si to vezmu pro kamarádku co mi teď porodila ale půlku už jsem z toho prebrala taky
hned mi vpalila že mi i dá i kočár a postýlku kdz jsem tehule tak jsem na ji chvilku koukala a jen že mě vypadlo děkuji a jak to víš a řekla kouknu a vidím
já Teda nevidím nic abych pravdu rekla
a u zubaře jsem také nebyla musím hledat jiného můj je strašný sadour a ikdyz vrtá jsem z toho rozhozena 3 dny
k obvodacce mám jít zítra ale říkala mi do telefonu že se chodí až ve 20tydnu tam nevím zda tam mám chodit nebo ještě pockat
jak to máte vy a co vás víkend u mě celkem fajn bylo krásně tak jsem cítila bazén a chystala na vypouštění ![]()
@Naomi14 Ahoj,já včera ležela asi hodinu s rukou na bříšku a cítila jsem fakt takovou vlnu, ale pak už zas nic. A mám pneumatiku, tak to bylo pod ní, ale už se na to taky těším. Jinak já ještě nebyla u žádných doktorů čekám, že mi řeknou na ženským, že mám jít. ![]()
@Naomi14 ahojky ja jsem oplacana a u prvniho tehotenstvi jsem pohyby citila az v 21. tydnu a ted je citim uz v 18. tydnu ono to u toho prvniho muze byt dele
ke konci jsem si uz rikala ze by taky mohl dat na chvilku pokoj hlavne v noci
![]()
@TER2312 píše:
@Luuca10 @Dysis1 věcičky můžeme mít doma ne? Akorát kočárek až po porodu nebo ne?
To je jenom pověra
někdo na to věří, já ne
já mám doma postýlku a přebalovák po dceři. Oblečení už jsem nějaké pořídila, kočárky už máme taky ![]()
Dobré ráno, tak jsme s holkama nemocný.. Žádnej covid, obyčejný nachlazení, ale je to nepříjemný.. Holky se střídaly s horečkama, mě to leze z rýmy na průdušky.. ![]()
Jinak včera večer jsem ležela a jak kdyby mě někdo dloubnul zevnitř do páteře.. Střevo to nebylo, to poznám.. Myslím, že to bylo mímo..
Je to sice brzo, ale potřetí už to poznám celkem bezpečně.. Před těhu jsem byla hubeňour, cca 49 kg.. Teď mám 51,5 a manža obdivuje můj zvětšenej zadek.. ![]()
@Lorelay.cz píše:
Tak už mám kočárek a spoustu věcí od sestřenky po její holčičce.![]()
![]()
to je krásný kočárek
my už také máme kočárky
ano kočárky, dva… Jelikož máme velký dům a bydlíme v patře, tak jsem si na doma vybrala cama, který budu mít místo košíku + jako kočárek na spaní na balkon (vybrala jsem ho schválně, jak má nízko korbičku) Přenášet kočár do patra + zašpiněný určitě nebudu. No a gmini grand už máme doma, protože jsme věděli, že se přestane vyrábět, takže už je doma v krabici dooost dlouhou dobu
![]()
@Pavla.kd taky musím k zubari
ale strašně se ho bojím. Ale nejspíš zítra tam dojdu. Nejsem objednaná, ale poboliva mě jeden zub, tak si to tam kdyžtak vysedim. Ty to zvládni!!! @Naomi14 já mám teď 64 kg a začínala jsem na 57
na břichu mám ale tuků dost a včera jsem večer citila
ale já bych to popsala spíš jako škubnutí svalů zevnitř. Jako když ti škube sval, tak ale opravdu jen jedno škubnutí. Když jsem dala ruku a trochu zatlačila, tak kopalo proti ruce
ale v ruce jsem to necítila. Jen v břiše.
bylo to potřetí, co jsem to cítila a už můžu říct, že to bylo určitě ono
a poprvé jsem to cítila před týdnem.
@nnikuskaa tk sestrenka říkala taky, celou dobu byl klidně tak do něj musela stouchat zda tam vůbec je a pak byla ráda za 10min spánku v kuse
ale i tak se na to tesim ![]()
@Janivajan tak to já vůbec já jednu bublinu ve čtvrtek a od té doby nic, ale já mám 105 jsem vážně tlustá, Jan mě cpaly hormonama injekce a a ruznejma nesmyslama tak ikdyz mezi tím byly pauzy tak jsem prostě nedokázala sundat jediné deko, vždy v pauze o 5-10kg a pak zas třeba 15 nahoru takže já mám nahoře 30kg ani jsem nemrkla takže já si na nějaké dloubani opravdu počkám dlouho
![]()
@TER2312 mě to napsal do průkazky že mám jít a udělal mi u tohok dost výraznou tečku ale kdyz jsem tam volala tak mi řekla že se chodí až ve 20tt tak co přej mě plasej tak nevim
![]()
@Janivajan
Tak já jsem začínala na 62kg a teď mám 64,3 kg
snad to nevyšplhá moc, s dcerou jsem přibrala 14 kg a byla jsem obří
![]()