TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2980
12.9.20 06:33

@Lorelay.cz Aha,tak to jo. Tak hlavně ať je všechno dobrý. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
12.9.20 09:49

16+3

Taky mám myom, ale nevím kde přesně a jak velký, jediný co vím, že zatím mimco neohrožuje a že mi občas způsobuje to špinění a bolesti břicha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
12.9.20 09:54

@Haleyy kamarádka měla celé tehu kluka tak se na něj těšily že budou mít konečně chlapečka a ono prd 3 holka a to jí řekly pro porodu, a ona úplně protocila oči a rozbrecela se kde má toho pindika o kterém mluvily půl roku tak že to byl asi pupeční no její reakce k nezaplacení, já bych to moc chtěla věděl ale tím že přítel nechce tak jsem i řada že se neukazuje protože bych to nevydržela a samozřejmě tk vykricela do světa :lol: :lol: čert Vem co to bude hlavně abychom byly všechny zdravé a šťastné maminky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
12.9.20 11:04

@Naomi14 no mám ještě lepší lékařský omyl :lol: v rodině se měl narodit chlapeček a naštěstí už v sedmém měsíci přišli na to, že tam jsou dvojčata, holky. Letos jim bylo 25. Ležely celou dobu za sebou a tu vzadu nikdo neviděl. Jak je to možný nikdo nechápe. Doma měli už modrou výbavičku (mají ještě starší dceru) a pak prodávali a kupovali růžové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
12.9.20 12:41

@Luuca10 Při poslední kontrole říkal že má 51mm :? Před těhu měl jen 30mm, ale teď je pěkně živen všemy hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
12.9.20 13:08

@Oneilka Teda tk je taky mazec 8o tak ještě že na to přišly to by byl dobrej šok při porodu ale i takhle to. Musela bejt pecka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
12.9.20 13:57

@Oneilka jezisis 8o no to je super teda :mrgreen: tak doufám, že tam taky nemám stinovyho hráče :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
12.9.20 14:36

@Janivajan mě by to ani nevadilo, ale tatínka by asi kleplo :lol: a po 25 letech už ta vyšetření budou na jiné úrovni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
12.9.20 14:39

@Naomi14 já mam známou, která má 5 holek a ta 5.mela být celou dobu kluk a až při porodu vyšla najevo holka 😁 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
12.9.20 16:26

@Pavla.kd jo jo ona to měla taky tak, celou dobu kluk tak nadšená a při porodu holčička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
12.9.20 16:30

@Naomi14 no musí to být šok…ale na druhou stranu, holka v modrém není tak do očí bijící jako kluk v růžovém 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
12.9.20 18:04

@Lorelay.cz aha ty jo, ten můj se celkem drží na stejné míře..Jsem zvědavá, jaké ty naše porody nakonec budou :) No tak či tak, hlavně ať je všechno v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
12.9.20 18:08

Jak tak koukám, tak hodně vyjde z kluka holčička, ale naopak snad ne :) Já doufám, že tam ten pinďa už nenaroste :) Jinak jsem holky dnes citila krásné pohyby, ležela jsem na zahrádce na zádech na tvrdé lavce a najednou kop, rychle jsem dala ruku na holé břicho v tom místě a citila jsem to i v ruce, hned mi radostí vyhrkly slzy, jsem si jistá, že to bylo miminko :srdce: Do teď jsem něco cítila, ale jistá jsem si teda vůbec nebyla..Nádherný pocit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
12.9.20 18:18

@Luuca10 tak ty máš už vybraný kočárek pro holčičku, tak by to bylo blbý kdyby najednou vykoukl kluk 😁 😁 😁… Už se taky moc těším na pořádný ten kopanec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
12.9.20 18:20

16+5

@Oneilka no mě by to taky nevadilo, když jsme tak dlouho čekali, ale byl by to šok :mrgreen: rychle prodat kočár a kupovat pro dvojčata a všechno ostatní :mrgreen: @Luuca10 jeeee :srdce: já už se nemůžu dočkat. Myslím, že už jsem taky cítila, ale jistá si tím nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí