TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4561
9.9.20 08:11

14+2

Holky, přestaly Vás už bolet prsa? Včera ještě dost bolely a dnes skoro ne, snad se nemám bát :roll: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
9.9.20 08:32

@katka-365 mě ještě ani bolet nezačaly :D. Ani při prvním těhotenství nebolely vůbec. Myslím, ze i když prestanou bolet, tak to není žádný ukazatel ničeho. V těle neustále probíhají změny. Pokud máš strach, pořiď si třeba angelsound ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
9.9.20 08:35

@Haleyy ten mám :oops: ale zase sem nechtěla poslouchat často

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1915
9.9.20 08:51
@katka-365 píše:
Holky, přestaly Vás už bolet prsa? Včera ještě dost bolely a dnes skoro ne, snad se nemám bát :roll: 8o

klid :) to že něco přestane nebo začne bolet neznamená hned katastrofu :) mě prsa bolely hodně, v 2.trimestru přestaly. Jsem za to ráda ale na tu bolest po porodu se opravdu netěším :D užívej, že máš klid od bolesti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
9.9.20 08:53

@marti.sucha já vím, včera večer jsme to s mužem řešili, že mě bolí a že teprve u kojení budou, ale že to nebudu lámat přes koleno..no a dneska jak když utne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
9.9.20 08:58

16+2

@katka-365 já to mám třeba každý den jinak. Včera jsem sundávala podprsenku už ve dvě, protože se to prostě nedalo a dneska je necítím vubec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
9.9.20 08:59

@Janivajan ok, hodím se do klidu :zed: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1915
9.9.20 09:25

@katka-365 já teda jsem musela přesedlat na jiné podprsenky :) s kosticemi většinou vůbec, když už tak jen do práce. Jinak takové ty látkové sportovní
Občas mě hodně jakoby bodá do bradavek, když je mi zima. Ale takové celkové bolení prsou už přešlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
9.9.20 09:29

@marti.sucha sportovní nosím už pár let, jiné co mám doma by mi ted ani nebyly, jak mi vyrostly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1915
9.9.20 09:49

17+0

Ahoj holky :)

tak dnes začínám 18.týden a ráno krásné překvápko :) myslím, že pohyby už jsem nějaké cítila v minulých týdnech, ale dnes ráno to bylo zřetelné kopnutí :D no ještě aby ne, když jsem odkryla peřinu tak se mi synáček takhle vyboulil :D takže kopnutí doopravdy bylo cítit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
9.9.20 10:29

13+3

Tak v pondělí jsem byla na screeningu, ultrazvuk v pořádku, jen jsem čekala na výsledky z krve.. Mám zvýšené HCG, norma je do 2,0 a já mám 2,1.. Byl mi nabídnut další test na hladinu hormonů v krvi v 16 TT.. Přijde mi to zbytečný, když riziko Downa mám 1:12000 a ostatní trizomie víc než 1:20000.. Jo a na 90% to bude holčička.. Už třetí.. :D Manža sice prohlásil, že další už zkoušet nebudeme, ale já myslím, že za pár let se na to zas vrhnem a půjdeme na to vědecky a ne na náhodu.. :D Paní doktorka byla úžasná, úplně jiný přístup než na jiném nejmenovaném pracovišti v Brně, vše komentovala, vysvětlila.. Fakt jsme si to užili.. :) Jo a asi se bude jmenovat jako já.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
9.9.20 10:50

16+6

Ahoj holky, tak u mě kontrola v pořádku, trošku mě sjel, že mám přestat gůglit a číst věci na internetu :mrgreen: :lol: :D. Jinak na bušení srdce mi nic neřekl. Tlak mám v pořádku. Zítra na genetiku, ale říkal, že na plodovku nemusím, že ta šedá zóna je věkem i ta preeklamsie. Všechno je prý podle tabulek a od 35.let to uz ukazuje zvýšený rizika skoro všude. Fotku mám, ale dělal mi 3D moc toho není vidět. Dodám později. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1915
9.9.20 11:36
@petra432 píše:
Tak v pondělí jsem byla na screeningu, ultrazvuk v pořádku, jen jsem čekala na výsledky z krve.. Mám zvýšené HCG, norma je do 2,0 a já mám 2,1.. Byl mi nabídnut další test na hladinu hormonů v krvi v 16 TT.. Přijde mi to zbytečný, když riziko Downa mám 1:12000 a ostatní trizomie víc než 1:20000.. Jo a na 90% to bude holčička.. Už třetí.. :D Manža sice prohlásil, že další už zkoušet nebudeme, ale já myslím, že za pár let se na to zas vrhnem a půjdeme na to vědecky a ne na náhodu.. :D Paní doktorka byla úžasná, úplně jiný přístup než na jiném nejmenovaném pracovišti v Brně, vše komentovala, vysvětlila.. Fakt jsme si to užili.. :) Jo a asi se bude jmenovat jako já.. :)

to je krásné, další holčička :srdce: krásná

A pokud by šlo jen o odběr krve, tak bych do toho šla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1915
9.9.20 11:37
@TER2312 píše:
Ahoj holky, tak u mě kontrola v pořádku, trošku mě sjel, že mám přestat gůglit a číst věci na internetu :mrgreen: :lol: :D. Jinak na bušení srdce mi nic neřekl. Tlak mám v pořádku. Zítra na genetiku, ale říkal, že na plodovku nemusím, že ta šedá zóna je věkem i ta preeklamsie. Všechno je prý podle tabulek a od 35.let to uz ukazuje zvýšený rizika skoro všude. Fotku mám, ale dělal mi 3D moc toho není vidět. Dodám později. :srdce:

to je první pravidlo :D negůglit :D protože na internet ti napíše 90% lidí špatnou zkušenost ale tu dobrou už tam tolik lidí nepíše :) hlavně že je prcek v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
9.9.20 13:43

16+2

@marti.sucha wau!!! Tak na tohle se těším :mrgreen: @petra432 krásná holčička :srdce: :srdce: tak pokud je to jen odběr krve, tak bych to asi podstoupila. Pro jistotu. I když to riziko mi přijde malinký. @TER2312 paradicka :potlesk: taky si zakazuju googlit :mrgreen: ale někdy to nejde no. Ale ještě mě v podstatě nikdy internet neuklidnil :mrgreen: krom vás tady :) a co to bude řekl? Nevim, jestli už si to psala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí