Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, přestaly Vás už bolet prsa? Včera ještě dost bolely a dnes skoro ne, snad se nemám bát
![]()
@katka-365 mě ještě ani bolet nezačaly
. Ani při prvním těhotenství nebolely vůbec. Myslím, ze i když prestanou bolet, tak to není žádný ukazatel ničeho. V těle neustále probíhají změny. Pokud máš strach, pořiď si třeba angelsound ![]()
@katka-365 píše:
Holky, přestaly Vás už bolet prsa? Včera ještě dost bolely a dnes skoro ne, snad se nemám bát![]()
klid
to že něco přestane nebo začne bolet neznamená hned katastrofu
mě prsa bolely hodně, v 2.trimestru přestaly. Jsem za to ráda ale na tu bolest po porodu se opravdu netěším
užívej, že máš klid od bolesti ![]()
@marti.sucha já vím, včera večer jsme to s mužem řešili, že mě bolí a že teprve u kojení budou, ale že to nebudu lámat přes koleno..no a dneska jak když utne ![]()
@katka-365 já to mám třeba každý den jinak. Včera jsem sundávala podprsenku už ve dvě, protože se to prostě nedalo a dneska je necítím vubec ![]()
@katka-365 já teda jsem musela přesedlat na jiné podprsenky
s kosticemi většinou vůbec, když už tak jen do práce. Jinak takové ty látkové sportovní
Občas mě hodně jakoby bodá do bradavek, když je mi zima. Ale takové celkové bolení prsou už přešlo ![]()
@marti.sucha sportovní nosím už pár let, jiné co mám doma by mi ted ani nebyly, jak mi vyrostly ![]()
Ahoj holky ![]()
tak dnes začínám 18.týden a ráno krásné překvápko
myslím, že pohyby už jsem nějaké cítila v minulých týdnech, ale dnes ráno to bylo zřetelné kopnutí
no ještě aby ne, když jsem odkryla peřinu tak se mi synáček takhle vyboulil
takže kopnutí doopravdy bylo cítit ![]()
Tak v pondělí jsem byla na screeningu, ultrazvuk v pořádku, jen jsem čekala na výsledky z krve.. Mám zvýšené HCG, norma je do 2,0 a já mám 2,1.. Byl mi nabídnut další test na hladinu hormonů v krvi v 16 TT.. Přijde mi to zbytečný, když riziko Downa mám 1:12000 a ostatní trizomie víc než 1:20000.. Jo a na 90% to bude holčička.. Už třetí..
Manža sice prohlásil, že další už zkoušet nebudeme, ale já myslím, že za pár let se na to zas vrhnem a půjdeme na to vědecky a ne na náhodu..
Paní doktorka byla úžasná, úplně jiný přístup než na jiném nejmenovaném pracovišti v Brně, vše komentovala, vysvětlila.. Fakt jsme si to užili..
Jo a asi se bude jmenovat jako já.. ![]()
Ahoj holky, tak u mě kontrola v pořádku, trošku mě sjel, že mám přestat gůglit a číst věci na internetu
. Jinak na bušení srdce mi nic neřekl. Tlak mám v pořádku. Zítra na genetiku, ale říkal, že na plodovku nemusím, že ta šedá zóna je věkem i ta preeklamsie. Všechno je prý podle tabulek a od 35.let to uz ukazuje zvýšený rizika skoro všude. Fotku mám, ale dělal mi 3D moc toho není vidět. Dodám později. ![]()
@petra432 píše:
Tak v pondělí jsem byla na screeningu, ultrazvuk v pořádku, jen jsem čekala na výsledky z krve.. Mám zvýšené HCG, norma je do 2,0 a já mám 2,1.. Byl mi nabídnut další test na hladinu hormonů v krvi v 16 TT.. Přijde mi to zbytečný, když riziko Downa mám 1:12000 a ostatní trizomie víc než 1:20000.. Jo a na 90% to bude holčička.. Už třetí..Manža sice prohlásil, že další už zkoušet nebudeme, ale já myslím, že za pár let se na to zas vrhnem a půjdeme na to vědecky a ne na náhodu..
Paní doktorka byla úžasná, úplně jiný přístup než na jiném nejmenovaném pracovišti v Brně, vše komentovala, vysvětlila.. Fakt jsme si to užili..
Jo a asi se bude jmenovat jako já..
to je krásné, další holčička
krásná
A pokud by šlo jen o odběr krve, tak bych do toho šla ![]()
@TER2312 píše:
Ahoj holky, tak u mě kontrola v pořádku, trošku mě sjel, že mám přestat gůglit a číst věci na internetu![]()
![]()
. Jinak na bušení srdce mi nic neřekl. Tlak mám v pořádku. Zítra na genetiku, ale říkal, že na plodovku nemusím, že ta šedá zóna je věkem i ta preeklamsie. Všechno je prý podle tabulek a od 35.let to uz ukazuje zvýšený rizika skoro všude. Fotku mám, ale dělal mi 3D moc toho není vidět. Dodám později.
to je první pravidlo
negůglit
protože na internet ti napíše 90% lidí špatnou zkušenost ale tu dobrou už tam tolik lidí nepíše
hlavně že je prcek v pořádku ![]()
@marti.sucha wau!!! Tak na tohle se těším
@petra432 krásná holčička
tak pokud je to jen odběr krve, tak bych to asi podstoupila. Pro jistotu. I když to riziko mi přijde malinký. @TER2312 paradicka
taky si zakazuju googlit
ale někdy to nejde no. Ale ještě mě v podstatě nikdy internet neuklidnil
krom vás tady
a co to bude řekl? Nevim, jestli už si to psala ![]()