Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky ![]()
tak já dnes byla na odběrech + rychlý utz. Tak jsme se pokoušeli mrknout mezi nožky, ale mimčo si sedělo na nožičkách. Tak jsme mimčo mírně pozlobili a něco jsme našli
tak doufám, že ten odhad vydrží i po II. screeningu
tak koukněte na fotku, jestli poznáte ![]()
Jinak vše v pořádku, už má 12 cm. Jen mám pořád hraniční vysoký tlak, tak si to mám víc hlídat ![]()
Příspěvek upraven 07.09.20 v 14:42
@marti.sucha Krásný,gratuluji, já jdu ve středu odběry už mám za sebou.
Už 12cm?
Jsem zvědavá kolik budeme mít my. ![]()
Ahojky já jdu ve čtvrtek a taky jsem zvědavá, chce mi udělat taky utz ale když jsem mu řekla že už mě vzaly k apo i na druhý tak po mě vystartoval že druhý je zbytečný že se ani ne delaj ( samozřejmě je mi jasné že se dělá i druhý a že mu jde především o peníze, ale bylo to od něj hnusný) já jsem dost silná takže mám taky problém s tlakem a pupek taky nemám, mám pocit že se tam cosi děje ale pohyby to určitě nejsou podle apo jsem 16+1 podle něj 15+5 takže mám jen ty své pocity a říkám si že hází salta abych se uklidnila že tam je… A mě na prvním kontrolovaly i hlavičku i pater to by přišly na to že je něco špatně ne? To musí být strašně mít to takhle krásné zažité a pak slyšet tu ránu že je něco špatně
je ki líto těch holek, ale náš všech ck jsme tu se to určitě netýká když uuz jsme se tak krásně sesly
všem i dál přeji jen a jen zdravíčko a vítám nové členky a gratuluji ![]()
@marti.sucha takhle vypadal na ultrazvuku mezi nožkama můj syn ![]()
@Naomi14 Určitě běž. Druhý velký ultrazvuk mi přijde ještě důležitější nez ten první. Kontrolují se tam podrobně orgány. Bohužel i ten může objevit vývojové vady..hlavně srdce, které už je v tomto tydnu poměrně vyvinuté, mozku a nebo třeba nevyvynuti ledvin..ale stává se to málo a je třeba na to vubec nemyslet. Já se snažím být co nejvíc pozitivní i když jsem strašný stresař. ![]()
Jinak pohyby už teda teď na konci 18. tydne cítím, je to jak takové malé zaskuby v podbrisku. U prvního jsem je citila až nekdy po 20.tydnu.
@Naomi14 já jdu klasicky na II. screening k mé gyndr. (i I. screening měla velmi podrobný)
Nicméně i při prvním těhotenství jsem si připlatila a chodím k panu Dr. Břešťákovi, který se velmi specializuje na srdeční vady. Takže na II. screening jdu opět i tam. Má velmi podrobný utz a já mám pak větší jistotu ![]()
@Haleyy ahoj, vítej a gratuluju ![]()
Já jsem taky v 18.týdnu a občas už jsem pohyby cítila. Nebo spíš takové šimrání. Ale teď posledních pár dní skoro vůbec, jestli jednou za den, tak je to moc. Ale asi je ještě brzy.
Ahoj holky, jsem 15tt a chci se zeptat, zda tu nektera z vas trpi jako ja na bolesti zad a bricha. Je to dost otravne a prakticky porad musim nahrivat nebo se jit sprchovat. Tak abych nemela za chvili uvarene miminko z toho… a dale se chci zeptat, kolik jste meli cca kg nahore kolem toho 15tt?
Ahojky, pro začátek moje míry: prsa 112, boky 106, břicho psát nebudu, tomu se oblečení přizpůsobí.
V Lidlu jsem vše brala ve velikosti L, jen silonky XL (ty jsem nezkoušela, jak se znám, skončily by s dírou
)
Rifle perfektní - za 249 fakt pecka. Legíny šedé sportovní (v sadě s černými), pevnější materiál, ale sedí dobře. Legíny modré (v sadě s černými), pohodlné. Tepláky černé, popis v eshopu jako kalhoty, ale jsou to tepláky, možná by se i daly nosit normálně. Tričko bílé (není to úplně bílá, ale to mi vyhovuje víc) krátký rukáv(v sadě s černým), moc příjemný materiál. Tričko modro-bílé (v sadě s obyč. zase ne úplně bílým trikem s dlouhým rukávem), taky moc fajn, povolila jsem špeky, aby to šlo líp vidět s pupkem
. Šaty (kojící) a vleze se i bříško. Svetr s knoflíky pro snadnější kojení, ten budu asi hodně nosit. Ještě jsem koupila sadu 2 kojících podprsenek, nemám vyfoceno, jsou bez kostic, takové asexuální (dle manžela
)
@Martduza ani kilo zatím a to jsem v 18tt teď, ale je to u každé jinak mě nechutná moc jídlo takže se nedivím, že zatím nic nutim se jíst.. A na bolesti břicha jsem trpela a magnezium mi pomohlo
už jsem ho vysadila a už se to nevrátilo zatím ![]()
A pokračujeme
Kabát, který se dá nosit i bez břicha, na bocích jsou rozšiřovací zipy, velikost 44, vleze se i teplejší svetr, mikina. Kalhoty, píšou jako rifle, ale riflovina to není, velikost 40, mohla jsem vzít 42, trošku táhnou přes boky, ale 40 mi v bonprixu vždycky seděly perfektně, takže tak. Sukně, velikost 40, sedí dobře. Shrnutí: myslím, že spoustu věcí unosím i mimo těhotenství, ten pás není vidět, takže aspoň bude pohodlíčko. ![]()
@Martduza ahoj, mě občas bolí záda, ale to většinou po namáhavější činnosti, chvilku odpočinu a pohoda. Co se týče hmotnosti, doma mě váha zváží pokaždé jinak a když jsem se vážila na gyndě (16tt), měla jsem na váze stejně jako na začátku. Což mi vzhledem k nadváze vůbec nevadí.
@Oneilka Takže super díky za recenze, já si objednám taky L. v Lidlu pro jistotu, když tak do toho dorostu.
vypadá to fakt dobře. ![]()