TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1915
7.9.20 13:12

16+5

Ahoj holky :)

tak já dnes byla na odběrech + rychlý utz. Tak jsme se pokoušeli mrknout mezi nožky, ale mimčo si sedělo na nožičkách. Tak jsme mimčo mírně pozlobili a něco jsme našli :D tak doufám, že ten odhad vydrží i po II. screeningu :srdce: tak koukněte na fotku, jestli poznáte :)

Jinak vše v pořádku, už má 12 cm. Jen mám pořád hraniční vysoký tlak, tak si to mám víc hlídat :)

Příspěvek upraven 07.09.20 v 14:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
7.9.20 13:44

16+4

@marti.sucha Krásný,gratuluji, já jdu ve středu odběry už mám za sebou. :mrgreen: Už 12cm? :) Jsem zvědavá kolik budeme mít my. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
7.9.20 14:36

Ahojky já jdu ve čtvrtek a taky jsem zvědavá, chce mi udělat taky utz ale když jsem mu řekla že už mě vzaly k apo i na druhý tak po mě vystartoval že druhý je zbytečný že se ani ne delaj ( samozřejmě je mi jasné že se dělá i druhý a že mu jde především o peníze, ale bylo to od něj hnusný) já jsem dost silná takže mám taky problém s tlakem a pupek taky nemám, mám pocit že se tam cosi děje ale pohyby to určitě nejsou podle apo jsem 16+1 podle něj 15+5 takže mám jen ty své pocity a říkám si že hází salta abych se uklidnila že tam je… A mě na prvním kontrolovaly i hlavičku i pater to by přišly na to že je něco špatně ne? To musí být strašně mít to takhle krásné zažité a pak slyšet tu ránu že je něco špatně :,( :,( :,( je ki líto těch holek, ale náš všech ck jsme tu se to určitě netýká když uuz jsme se tak krásně sesly :hug: všem i dál přeji jen a jen zdravíčko a vítám nové členky a gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
7.9.20 14:47

@marti.sucha takhle vypadal na ultrazvuku mezi nožkama můj syn :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
7.9.20 14:55

@Naomi14 Určitě běž. Druhý velký ultrazvuk mi přijde ještě důležitější nez ten první. Kontrolují se tam podrobně orgány. Bohužel i ten může objevit vývojové vady..hlavně srdce, které už je v tomto tydnu poměrně vyvinuté, mozku a nebo třeba nevyvynuti ledvin..ale stává se to málo a je třeba na to vubec nemyslet. Já se snažím být co nejvíc pozitivní i když jsem strašný stresař. :)

Jinak pohyby už teda teď na konci 18. tydne cítím, je to jak takové malé zaskuby v podbrisku. U prvního jsem je citila až nekdy po 20.tydnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1915
7.9.20 15:05

@Naomi14 já jdu klasicky na II. screening k mé gyndr. (i I. screening měla velmi podrobný)

Nicméně i při prvním těhotenství jsem si připlatila a chodím k panu Dr. Břešťákovi, který se velmi specializuje na srdeční vady. Takže na II. screening jdu opět i tam. Má velmi podrobný utz a já mám pak větší jistotu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
7.9.20 16:27

@Haleyy ahoj, vítej a gratuluju :)
Já jsem taky v 18.týdnu a občas už jsem pohyby cítila. Nebo spíš takové šimrání. Ale teď posledních pár dní skoro vůbec, jestli jednou za den, tak je to moc. Ale asi je ještě brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
7.9.20 17:53

Ahoj holky, jsem 15tt a chci se zeptat, zda tu nektera z vas trpi jako ja na bolesti zad a bricha. Je to dost otravne a prakticky porad musim nahrivat nebo se jit sprchovat. Tak abych nemela za chvili uvarene miminko z toho… a dale se chci zeptat, kolik jste meli cca kg nahore kolem toho 15tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1915
7.9.20 18:08

16+5

@Martduza
Ja se dnes vazila u gyndr a mam 2,3kg nahore :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
7.9.20 18:30

Recenze lidl

Ahojky, pro začátek moje míry: prsa 112, boky 106, břicho psát nebudu, tomu se oblečení přizpůsobí.
V Lidlu jsem vše brala ve velikosti L, jen silonky XL (ty jsem nezkoušela, jak se znám, skončily by s dírou :lol: )
Rifle perfektní - za 249 fakt pecka. Legíny šedé sportovní (v sadě s černými), pevnější materiál, ale sedí dobře. Legíny modré (v sadě s černými), pohodlné. Tepláky černé, popis v eshopu jako kalhoty, ale jsou to tepláky, možná by se i daly nosit normálně. Tričko bílé (není to úplně bílá, ale to mi vyhovuje víc) krátký rukáv(v sadě s černým), moc příjemný materiál. Tričko modro-bílé (v sadě s obyč. zase ne úplně bílým trikem s dlouhým rukávem), taky moc fajn, povolila jsem špeky, aby to šlo líp vidět s pupkem :D. Šaty (kojící) a vleze se i bříško. Svetr s knoflíky pro snadnější kojení, ten budu asi hodně nosit. Ještě jsem koupila sadu 2 kojících podprsenek, nemám vyfoceno, jsou bez kostic, takové asexuální (dle manžela :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
7.9.20 18:30

@Martduza ani kilo zatím a to jsem v 18tt teď, ale je to u každé jinak mě nechutná moc jídlo takže se nedivím, že zatím nic nutim se jíst.. A na bolesti břicha jsem trpela a magnezium mi pomohlo :) už jsem ho vysadila a už se to nevrátilo zatím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
7.9.20 18:39

Recenze Bonprix

A pokračujeme :mrgreen: Kabát, který se dá nosit i bez břicha, na bocích jsou rozšiřovací zipy, velikost 44, vleze se i teplejší svetr, mikina. Kalhoty, píšou jako rifle, ale riflovina to není, velikost 40, mohla jsem vzít 42, trošku táhnou přes boky, ale 40 mi v bonprixu vždycky seděly perfektně, takže tak. Sukně, velikost 40, sedí dobře. Shrnutí: myslím, že spoustu věcí unosím i mimo těhotenství, ten pás není vidět, takže aspoň bude pohodlíčko. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
7.9.20 18:42

@Martduza ahoj, mě občas bolí záda, ale to většinou po namáhavější činnosti, chvilku odpočinu a pohoda. Co se týče hmotnosti, doma mě váha zváží pokaždé jinak a když jsem se vážila na gyndě (16tt), měla jsem na váze stejně jako na začátku. Což mi vzhledem k nadváze vůbec nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
7.9.20 18:55

16+4

@Oneilka Takže super díky za recenze, já si objednám taky L. v Lidlu pro jistotu, když tak do toho dorostu. :lol: vypadá to fakt dobře. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
7.9.20 18:57

@TER2312 není zač. Já jsem šťastná, že mám konečně kalhoty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie