Poradna duly
Jana Čurdová
@Pavla.kd noo a v kolika si měla to první, že to bylo v pohodě s tím dýcháním?😊
@Pavla.kd ahaa,tak to si byla opravdu mladoucka, asi to bude tím věkem, mě. bude 28,tak už su asi stará když mě to postihuje už teď😀 😊
@Mandží to jsem nechtěla slyšet 🤣 zvlášť teď, když mám citlivý období… 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
@Mandží 28 jsi stará?
co budeš říkat za 10let
mě je 30 a cítím se báječně ![]()
@Dysis1 za deset let bude funici lokomotiva jako já 🤣 ne dělám si srandu… Taky si nepřipadam stare…i když… 🤣 🤣 🤣
Já to ani nemůžu číst, jak je tady každej starej, to se mi chce úplně brečet v mým věku. ![]()
@Pavla.kd promiin já to tak nemyslela😀 😀 jen je fakt, že ve dvaceti má člověk prostě jinej elán😂
@Dysis1 tak už si ze mě začínají dělat srandu, že mi táhne na 30 a teprve první děcko, tak že su stará no😀
Teď jsem se o tom bavila s kamarádkou. Čeká druhý. Je jí 29. S prvním 25. Má menší břicho než s prvním a celkově lepší těhotenství, ale přesto to všechno snáší hůř a říkala, že prostě jediný vysvětlení je věk. Nebudem si nic nalhávat. Každá jsme jiná a věk je jen číslo, ale fyzické stáří prostě neoblbnem. Ale všechny to zvladnem
nic jinýho nám nezbývá. Já to všechno přijímám, jak to přichází. Dřív by mě zabilo, kdybych se nevyspala a teď
prostě to tak je no. A hlavně jsem v pohodě, protože jsem doma.
A teď z jiného soudku. Jaké máte holky tchýně? U nás je to celkem vyhrocený a tchýně dneska potkala moji mamku ve městě a začala s ní řešit jaká jsem atd. A že by jí teda zajímalo, co mi v dětství udělali, že jsem taková a ještě s nulovým sebevědomím.
k mému překvapeni mě to spíš pobavilo, ale to už po tom třičtvrtě roku hádek atd je asi obrana. V pondělí jedu k psycholožce, abych to vyřešila v sobě a byla schopna s ní být alespoň v jedné místnosti. Nechci ji odebírat vnouce a hlavně nechci vnouceti upírat babičku. Ať to je mezi námi jak je.
@Luuca10 Těch 39 je pořád dobrý
, ale jak padne ta 40 tak ti to všude připomínají myslím doktory. Rodit budu taky ještě ve 40, tak dobrý.
![]()
@Janivajan Já se cítím dobře, moc na sobě ten věk nepociťuju, ale doktoři hodně připomínají, jinak bych to tak ani nebrala.
Jinak ja mám tchýni v pohodě, dá se s ní vyjít, takže já si nemůžu stěžovat, jako nějaký maličkosti jsou všude. Ale dobrý.