Poradna duly
Jana Čurdová
@katka-365 zjistili mi to ve 14. tydnu a to uz bylo naprd ze clovek nemuze na klasicky potrat ale musi mu vyvolat porod a ze to bylo take atipicke ze byl rozstep hrudniku i bricha coz neni tak bezne tak se zjistovalo cim by to mohlo byt a jedna z dost pravdepodobnych moznosti byla ze jsem mela 3 mesice pred porodem zjistenou celiakii a strevo nebylo dostatecne zahojene a proste neumelo vstrebavat a doktor nevyloucil ze by to mohl byt dlouhotrvajici problem tak mi doporucil pro priste ten femibion ze se to uz nemusi stepit a druhy prcek nemel zadny problem
a ta kyselina je nejdulezitejsi hlavbe v tom prvnim v tom druhem je dulezity pro spravny vyvoj mozku rybi olej ![]()
@Ali000 ahojky tyto bolesti by se nemeli podcenovat muzes mit malo vitaminu D bez ktereho se nevstrebava vapnik vetsinou se projevuje bolesti patere, panve, patni kosti a spatne zuby
@Kačí92 bříško roste hodně, 2.těhotenství je znát. S dcerou jsem takové bříško měla tak v 6.měsíci. Už jsem musela obléct těhotenské kalhoty. A váha, zatím jsem měla 1,5 kg nahoře na poslední kontrole, ted uvidíme ![]()
@nnikuskaa diky za tip 🙂 ja mam kontrolu u doktora za tyden, urcite mu to reknu, a do ty doby musim nejak vydrzet no.. ale zkusim se aspon vic nastavovat slunicku 🙂
@Ali000 my jsme si i s prckem po porodu behem kojeni kapali D oba aby me moc neodvapnil😉
@Kačí92 já na začátku hubla, pak trochu přibrala a teď to šlo zase dolů. Ne nic zásadního, navíc jsem buřt, takže mi to nevadí. Kdyby mi tahle váha vydržela, zlobit se nebudu. Mít ještě dalších dvacet kilo navíc, tak se asi neunesu. A doufám, že po porodu s větším pohybem půjdou kila dolů.
@nnikuskaa děkuji za informace, rybí olej už beru par let a pokračuju stále 🙏
Taky mě bolí kostrč, ale jen při delším sezení. Žádná hrůza to ale není. A břicho teda mam
![]()
@Janivajan Teda to je bříško už hezké
já jak se vidím každý den tak to asi nevidím ale kalhoty už mi moc nejsou to cítím až moc ![]()
@Janivajan krásný bříško mě teda připadá, že mám malý. Ale mám špeky. Tak doufám, že je všechno v pořádku. Na kontrolu jdu po měsíci příští týden.
No říkám si, jestli to není až moc velký
čekám první a už je takhle velky
jako taky tam je špek. To je jasný, ale roste proste
a kalhoty mám těhotenský už od 10. týdne.
@Dysis1 já se fotim po měsíci, tohle bylo teď pro kamarádku mimo termín fotky. Ten mám až příští tyden ![]()
@Janivajan takový bříško mám večer… Nebo když jsem z něčeho nafouklá, což bývá docela často… A těhotenský ryfle a kraťasy už nosím od začátku prázdnin, skrz to nafoukly břicho mi byli normální nepohodlný…jinak sem přibrala cca 3 kila…a mám taky špeky a nadváhu, ale co už… ![]()