TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2980
2.9.20 09:51

@katka-365 Já už neberu nic doktor řekl, že je to zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
2.9.20 09:58

@TER2312 já se zapomněla na screenengu zeptat, tak příště, to budu 16+3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
2.9.20 12:40

@katka-365 Já bych na tvém místě brala dál. Někde jsem četla že i v druhém trimestru je prospěšná. Navíc moc nestojí a předávkovat se s ní nemůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
2.9.20 12:43

@Lorelay.cz určitš budu brát dál, mám ještě 1,5balení, jen mě zajímal Váš názor a zkušenosti, min do 24.9. budu brát jak jsem zvykla, pak se zeptám na kontrole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
2.9.20 13:10

@Kačí92 aha děkuji moc jsi zlatá, vážím si tvé informace, samozřejmě jsem pracovala ale po 5 letech jsem dala výpověď kvuly jiné práci a v den nástupu mi řekly že berou někoho jiného tak jsem na rychlo sehnala něco jiného a přišla korona a vyhodily mě ve zkušební době, po měsíci a půl mi volaly zda se nechci vrátit zpět ale to už jsem byla těhotná a ne vzaly by mě prez doktorku kvuly chemkam a 3 smenam :? Takže jeste jednou moc děkuji. Jinak taky mám pocit že něco cejtim ale nevím zda se řídit screeningem nebo svim gynekologem, ono je to teda malickatej rozdíl podle sc jsem 15+3tt podle mého g 15+0 takže asi jen suugesce v hlavě, ale i tak je tk krásná sugesce, přítel nás včera mazlil a úplně jsem cejtila takové si ráji a zároveň pichani jakok kdyby ho to maličké poznalo :think: :lol: bylk to. Moc krásné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
2.9.20 13:15

@marti.sucha Ježíš ty jsi úžasná 8o já dala dohromady jen prostírání na stůl a dvoje teplaky :,( taky chci šít ale u nás v rodině nebylo zrovna moc štěstí s miminka a tak budu sit asi až před porodem nebo vážně nevím kdy, podle prvního screeningu vše v pořádku a já se vždy klepu do kalsi kontroly :zed: sijes koc nádherné věci jsi koc sikovna :srdce: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
2.9.20 13:50

@katka-365 beru femibion 2 u prvniho tehotenstvi jsem brala jen klasickou listovku a mela jsem rozštěp hrudniku a bricha tak jsem musela na potrat tak se toho bojim strevo mi asi neumelo rozlozit a vstrebat tak ve femibionu je jiz rozlozena :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
2.9.20 13:57

@nnikuskaa a to bylo tou kyselinou? a můžu se zeptat, kdy to zjistili? až déle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
2.9.20 14:36

@Pavla.kd tak myslim mezi 24.-26 týdnem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
2.9.20 14:40

@Ketyshona bude to určitě super :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
2.9.20 14:46

17+0

Ahoj holky, boli vas nekterou kostrc? Me zhruba posledni mesic sem tam pichne, ale dneska je to teda vyzivny.. kazdy vstani ze sedu a prudke pohyby :roll: citim se jak stara babca co rika jak ji lupe v krizi.. jestli tohle bude az do konce tak me asi klepne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
2.9.20 14:48

@Ali000 mě i když sedím delší dobu… Si připadám kolikrát úplně nemožná a nepoužitelná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1915
2.9.20 14:49

@Naomi14 moc děkuji :) neuměla jsem šít vůbec nic, prostě jen studuji videa na youtube a zkouším :) ušila jsem si taky kojící triko a chystám se na košilku do porodnice :D vůbec se mi totiž žádné nelíbí. Tak aby mi to alespoň slušelo 8) Já pro jistotu už chci šít dřív, s první dcerou jsem totiž od 8.měsíce marodila, chytla jsem nějakou pořádnou chřipku, doktoři na pohotovosti mi řekli, že jsem těhotná a nesmím žádné léky. Takže jsem týdny ležela a marodila a měla jsem tak silný kašel, že mi vyvolal o 3 týdny dřív porod. Takže jsem i tehdy byla ráda, že jsem měla vše nachystané dříve :) štěstí přeje připraveným, takže radši dříve než těsně před ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
2.9.20 14:51

@katka-365 rozštěpy se myslím zjistí na 2.screningu, co jsem četla a kyselina listová je prý nejvíc důležitá v 1.trimestru pro správný vývoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
2.9.20 14:52

@Pavla.kd to jsme na tom stejne :( nastesti pracuju z domu tak si k pocitaci muzu stridave sednout i lehnout, ale teda zadna hitparada to neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí