TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5421
1.9.20 11:56

@TER2312 no 21.9 jdu zas k té co je za přepážkou… Tak záleží na ni… Pokud budou prudit tak si necham napsat papír… Dr mi zatím nic nepsala, když jsem na up, naznali jsme, že je neschopenka zatím v tomhle případě zbytečná a aspoň nemusím řešit vycházky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
1.9.20 11:57

@TER2312 já začínám nosit brýle tak si je vždy vezmu a je to o dost lepší ale jak je večer sundam a ráno se probudím napuchla s migrénou a nechce se mi ani z postele, vůbec nevím co to je nikdy jsem na to netrpela :zed: taky se snažím jic si nebrat prášek jsem měla naposledy snad po trhání zubů před 3 rokama :zed: já jdu na kontrolu ke svému příští čtvrtek tak jsem zvědavá co mi řekne na ten tlak měřím se každej den a mívám. Kolem 120-130/80 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
1.9.20 12:03

@Pavla.kd teď ato je supr tak šup na svarecatk budeš tam jedinečná :lol: :lol: :lol: :lol: prosím tě mě se to vyhlo jakým si zázrakem že mi ty schůzky nedávají ale zas mi tvrdí z čeho můžu chtít peníze když nejí z čeho čerpat, hledám alespoň brigádu ale to je vše na sklad a ještěrka a tak a tam mě ani nepustí už jsem vyhodila tolika peněz do benzínu za to no ale jako těhotnou vás nevezme ( po mém rozcileni když jsem v předchozí telefonické domluvě říkala že jsem těhotná zda to není problém… Určitě není něco vám najdeme) :cert: :cert: z čeho pak má člověk žít nemám tušení, a co mě zaráží na socialce věcné nikdo není a já se potřebuju optat zdy budu mít alespoň nějakou mateřskou ( rodicak těch prvních půl roku) nevím co budu dělat když mi řeknou máte chlapa který se o vás postara :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
1.9.20 12:08

@Naomi14 podle mě, když neni nárok na mateřskou tak jdeš automaticky na rodicak… No já si ani práci nehledám… Mám klidový režim… Leda že bych dělala někde v nábytku poradce na gaučink a matrace do postele zda jsou pohodlné 🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
1.9.20 12:17

@Pavla.kd To je jasný, že neschopenka je zbytečná je to na prd s vycházkama. I kdyby tě někam poslala, tak tě stejně nevezmou. Ale zbytečně prudí někdo je na pracáku kolik let a nechají ho být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
1.9.20 12:52

@Pavla.kd Teda to není špatný nápad kdyby jsi něco takového našla hod kontakt :lol: :lol: :lol: :lol: bude se nám hodit, a ten řidičák je těch 300? A to mi rozpocitaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
1.9.20 13:05

@Naomi14 já mám za to, že se to nějak nastavuje podle toho jak dlouho budeš doma…a pak myslím jsem četla, že s tím můžeš nějak hýbat…ale přesně neřeknu, zkušenosti nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
1.9.20 13:07

@TER2312 je to o lidech… Když bude chtít prudit tak bude… Když bude rozumná, nechá mě být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
1.9.20 13:08

@Naomi14 Může se Paralen a na neurologii mi řekli, že ve druhém trimestru se může i Ibalgin.. Já zůstávám u paralenu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
1.9.20 14:07

@petra432 supr děkuji za informace, zatím se snažím s brejlema a občasným spánkem ale nemůžu ani zabrat v noci už mě i budu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
1.9.20 14:09

@Pavla.kd aha aha, no já to budu mít stejné jako kamarádka máme termín stejně akorad její synek šel dnes poprvé do školky tak si z února posouvala mateřskou do září :think: tak uvidíme co mi povedi ;) a už jste někdo v porodnici na registraci? Mě bylo řečeno co jim. Tam dělám. Bordel takhle brzo že stačí měsíc před porodem :think: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
1.9.20 14:15

@Naomi14 asi záleží kde bydlíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1915
1.9.20 15:41

15+6

Ahoooj :mavam: ¨

mohla bych se k Vám přidat? :) už se nějakou chvilku odhodlávám, ale nebyl moc čas. Jsem na plný úvazek v práci, takže téměř nestíhám :)

Dnes jsem 15+6tt, termín mám 17.2.2021. Mám už jednu dcerku z předchozího vztahu, které bude 21.února 6 let, takže možná se i trefíme do stejného termínu a k narozeninám „dostane“ miminko :)

Na začátku června jsme se brali s manželem a to jsem netušila, že už jsem čerstvě těhotná. Je mi 27, pocházím z kraje Prahy ale čerstvě jsme se přestěhovali na severo-východ mezi Náchod a Trutnov, takže po prvním porodu ve FN Motol to vypadá na porod v Náchodě.

Taky už jsem pomalu začala chystat výbavičku, hlavně šít :) připravuju si celý komplet do postýlky, kapsář, mantinely, nebesa, hnízdečko a už mám i fusak do autosedačky a kočárku a zavinovačku a těším se, až budu pokračovat. Látku mám vybranou sice do modra, ale vůbec mi nevadí, když mi v tom bude hajat princezna. Ušila jsem i nějaké oblečení, ale ta výbavička mě baví víc.. jen na to najít víc času :)

Posílám malinkého/malinkou z prvního screeningu, který dopadl na 1. Příští pondělí mám rychlou kontrolu a odběr, tak prý zkusíme mrknout na pohlaví. Také už manžel vybral jména, takže uvidíme, kdo se nám nakonec vyklube :)

Krásný den všem :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
1.9.20 15:51

@nnikuskaa no to mě nestraš :mrgreen: ale já bych přišla o záda na tehle, co máme. :roll: hlavně se prostě desetkrát za noc budím a jsem přeletěla. A to i před těhotenstvím. Tak uvidíme. @TER2312 no my jsme měli staré asi 20 let, pružinové, ale pak jsme si koupili novou postel a zjistili jsme, že jsou to 190 🤣 tak jsme koupili pěnové, super moderní a máme je pět let a jsou na vyhození. A to jedna stala 13 tisíc. Což si myslím, že je dost. No a teď jsem koukala na favi a narazila na pružinové s kokosovou vrstvou. Jsou tvrdé a byly zlevněné na 3500 že 7000. Tak jsem zvědavá. Je teda nižší, takže budu od manžela kousek níž, ale to kdyžtak upravíme roštem. Zjistila jsem, že prostě ty měkké nejsou nic pro mě. Jak mi do toho západně zadek, tak se mi blbě spí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
1.9.20 15:51

@marti.sucha to je moc krásně vítej mezi náma. Já jsem začala pokukovat spíš po větším autě než po výbavě ale už se moc těším až si budu moct pro to malé něco koupit. Teď aniž by někdo tušil bylo mi nabídnuto takového vybavení že už jsem dohodla s bráchou že to můžu schovat u něj že jsem dost piverciva a doma nic nechci, ale můžu si vybrat ze 3ch postýlek a 3 kočárku a zároveň z hromady oblečení. Tak si něco vyberu a schovám :lol: ale už se těším až si to koupím sama třeba první overal nebo tak něco :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí