Poradna duly
Jana Čurdová
Holky já jdu dnes na up do té skupiny jak si hledat práci…jako fakt se mi chce… ![]()
Jsem 15+6a fakt se modlim, aby uz bylo dobre. S Nikem jsem to opravdu malem nedala na cukrovku.. Bylo mi zle do 6.mesice a vlastne mi nebylo nejlip cele těhotenství.
Ale faktem je, ze tam jsem mela chutě.. Ted nic
@Pavla.kd 24-28.
To se ti vůbec nedivím, že se ti nechce na ten pracák. ![]()
@TER2312 kdyby to bylo aspoň něco důležitého…ale nechat se poučovat jak si hledat práci… 🤦 🤦 Když jsem celou dobu pracovala a až díky corone o tu práci přišla…
@Pavla.kd No právě a navíc teď tě stejně asi nikdo nezaměstná s pupíčkem. ![]()
@TER2312 no dyt jo… A kdybych měla práci, tak jsem stejně na rizikaci…je to padly na hlavu…
Dobré ráno či poledne dámy, chci aw vás optat jak vám je? U nás se honí počasí jak blázen už je to na slabší bundu a pořád prší, a já z toho mám už 3 dny migrénu jak prase, spánek ani klid ve tmě mi na to nepomáhá můžu si vzít nějakej prášek na bolest hlavy prosím pekne ![]()
@Naomi14 já jsem měla teď 2 dny migrénu, hnus. Nebrala jsem si nic zaspala jsem to, ale prý se může Paralen. U nás taky prší a zima. A to jdu zítra na krev tak taky přemýšlím, co na sebe. Za chvilku začneme topit. ![]()
Tady je taky pěkně hnusně.
ale zase mě nezdržuje sezení venku od přebírání věci od kamarádek
migrénu jsem měla jen jednou, ale nic jsem si nebrala. Včera mi přišla nová matrace, tak se těším, že zítra vstanu víc odpocinuta ![]()
@Janivajan je tu matraci zavidim po porodu jsme si s manzelem taky rikali ze si musime poridit ze ji mame prolezelou ale nejak jsem hned otehotnela a zhodnotila jsem ze jestli mi voda praskne zase v noci a bude to takove jezero tak radsi pockame
![]()
U nás taky prší a je hnusně, že by ani psa ven člověk nevyhnal…já se teď vrátila z té úžasné schůzky na ÚP… Dozvěděla jsem se jaká je v našem městě nezaměstnanost, kolik je volných míst a nezaměstnaných, že si máme napsat životopis, když hledáme práci a že se dá hledat práce i na internetu…no ještě že mi to řekli, teď vím, že nepůjdu rodit úplně blbá…🤦 🤦 🤦 Jo a taky že nabízí rekvalifikace… momentálně kurz na svařování…asi půjdu do toho…🤣
jinak hlava mě taky bolí, ale naštěstí už to není tak strašný jak když byli ty vedra…
@Pavla.kd Tak vidíš, co ses tam všechno dozvěděla a tobě se nechtělo
. Už to máš za sebou a snad už tě nechají na pokoji. ![]()
@Janivajan My taky teď vybíráme matrace, já se v tom vůbec nevyznám je teď velký výběr, že vůbec nevím jakou, jestli pružinovou nebo pěnovou atd.
ale budu se muset rozhodnout. ![]()