TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5421
1.9.20 07:22

@Ketyshona taky mám nechutenství…jim jen proto že musím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
1.9.20 07:23

14+6

Holky já jdu dnes na up do té skupiny jak si hledat práci…jako fakt se mi chce… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
1.9.20 07:25

Jsem 15+6a fakt se modlim, aby uz bylo dobre. S Nikem jsem to opravdu malem nedala na cukrovku.. Bylo mi zle do 6.mesice a vlastne mi nebylo nejlip cele těhotenství. :roll: Ale faktem je, ze tam jsem mela chutě.. Ted nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
1.9.20 07:27

@Ketyshona a ten test na cukr se dělá v jakém tydnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
1.9.20 07:53

@Pavla.kd 24-28.
To se ti vůbec nedivím, že se ti nechce na ten pracák. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
1.9.20 08:08

@TER2312 kdyby to bylo aspoň něco důležitého…ale nechat se poučovat jak si hledat práci… 🤦 🤦 Když jsem celou dobu pracovala a až díky corone o tu práci přišla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
1.9.20 08:19

@Pavla.kd No právě a navíc teď tě stejně asi nikdo nezaměstná s pupíčkem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
1.9.20 08:25

@TER2312 no dyt jo… A kdybych měla práci, tak jsem stejně na rizikaci…je to padly na hlavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
1.9.20 09:37

Dobré ráno či poledne dámy, chci aw vás optat jak vám je? U nás se honí počasí jak blázen už je to na slabší bundu a pořád prší, a já z toho mám už 3 dny migrénu jak prase, spánek ani klid ve tmě mi na to nepomáhá můžu si vzít nějakej prášek na bolest hlavy prosím pekne :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
1.9.20 10:23

@Naomi14 já jsem měla teď 2 dny migrénu, hnus. Nebrala jsem si nic zaspala jsem to, ale prý se může Paralen. U nás taky prší a zima. A to jdu zítra na krev tak taky přemýšlím, co na sebe. Za chvilku začneme topit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
1.9.20 10:42

15+1

Tady je taky pěkně hnusně. :roll: ale zase mě nezdržuje sezení venku od přebírání věci od kamarádek :mrgreen: migrénu jsem měla jen jednou, ale nic jsem si nebrala. Včera mi přišla nová matrace, tak se těším, že zítra vstanu víc odpocinuta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
1.9.20 10:52

@Janivajan je tu matraci zavidim po porodu jsme si s manzelem taky rikali ze si musime poridit ze ji mame prolezelou ale nejak jsem hned otehotnela a zhodnotila jsem ze jestli mi voda praskne zase v noci a bude to takove jezero tak radsi pockame :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
1.9.20 11:10

U nás taky prší a je hnusně, že by ani psa ven člověk nevyhnal…já se teď vrátila z té úžasné schůzky na ÚP… Dozvěděla jsem se jaká je v našem městě nezaměstnanost, kolik je volných míst a nezaměstnaných, že si máme napsat životopis, když hledáme práci a že se dá hledat práce i na internetu…no ještě že mi to řekli, teď vím, že nepůjdu rodit úplně blbá…🤦 🤦 🤦 Jo a taky že nabízí rekvalifikace… momentálně kurz na svařování…asi půjdu do toho…🤣 :zed: jinak hlava mě taky bolí, ale naštěstí už to není tak strašný jak když byli ty vedra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
1.9.20 11:47

15+5

@Pavla.kd Tak vidíš, co ses tam všechno dozvěděla a tobě se nechtělo :) :D :lol: :mrgreen:. Už to máš za sebou a snad už tě nechají na pokoji. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
1.9.20 11:50

15+5

@Janivajan My taky teď vybíráme matrace, já se v tom vůbec nevyznám je teď velký výběr, že vůbec nevím jakou, jestli pružinovou nebo pěnovou atd. :mrgreen: ale budu se muset rozhodnout. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí