Poradna duly
Jana Čurdová
@Janivajan jestli můžu radit tak jsem taky pro tvrdé a přítel si to nedovedl představit tak máme tvrdého boxpringa a měkkou přistýlkou a je to supr pro nás oba
a to pořád remcal že on musí mít měkké kdežto já byla schopna spát i na betonu ![]()
@marti.sucha ahoj a vítej. Gratuluji. A obdivuju, že umíš šít. Já budu všechno objednávat ![]()
@Naomi14 díky, ale já už mám
zítra na ni budu poprvé spát, tak jsem zvedava
Díky
já pověrčivá nejsem vůbec, máme doma i kočárky. Zastávám názor, že pokud se něco stane, tak se to má stát. A kočárek doma mi na tom nic nezmění ![]()
Postýlku mám ještě po dceři, akorát ji budeme natírat na bílou barvu ![]()
A po větším autě koukáme taky, manžel má ještě 10ti letého syna, takže potřebujeme, abychom se nám 3 děti dozadu nějak vešli ![]()
Děkuji
já byla na sebe naštvaná, že jsem se to nenaučila už v těhotenství s dcerou. Jsem samouk, začala jsem pokoukávat na youtube, různé návody a rady atd a prostě jsem zkoušela. Dostala jsem se docela daleko, ušila jsem i potah na autosedačku. No ta výbavička mě děsně baví, už bych potřebovala sestavit postýlku, abych si to mohla vše naměřit a skládat
ale to si ještě počkám chvilku ![]()
@marti.sucha Ahoj, vítej
to jsi teda šikulka, já jsem na šití úplně levá, jehla je můj nepřítel. ![]()
@marti.sucha Vítej mezi námi. Tedy ty jsi šikulka. Já měla co dělat jen s roušlama, natož síť vše pro mimčo. Tak bohužel musím vše kupovat ![]()
Dnes jsem poprvé cítila pohyby.
Bylo to jen slabé šimrání tak jsem vzala AS a přesně na tom místě jsem ji našla jak čile kope
A to jsem to čekala až později, když je to první mimčo.
@marti.sucha ahoj,vítej, máš můj velký obdiv skrz šití😉 jinak musím reagovat, protože je mi též 27,svatbu jsem měla začátkem června a v tu dobu už jsem byla taky chvíli těhotná, akorát jsem to nevěděla😂 😂
@marti.sucha a pochlubis se i dalšíma vyrobkama? Taky si chci našít něco málo…
Jak se ti silo z těch minek? Jinak taky tě vítám mezi námi ![]()
@Lorelay.cz taky se těším na první pohyby… Občas mám pocit že cítím…ale pak si říkám, že je to blbost takhle brzo… I když u druhého jsem je cítila už cca v 16 TT..
@marti.sucha vítej
krásné představení
ani se nemusíme na nic ptát
jak říkají holky jsi šikovná já jsem spíš líná takže taky budu objednávat ![]()
@Lorelay.cz já už si právě taky myslím, že ho cítím
ale taky si furt říkám že nevím zda se mi to jen nezdá ![]()
@Pavla.kd @Dysis1 Taky jsem si nebyla úplně jistá dokud jsem si to neověřila tím AS. Bylo to, ale takové slabé, nepravidelné šimrání.
@Janivajan taky se furt budim ale od toho sedmeho mesice me tak bolela kycel ze jsem byla strasne rada za tu vymeklou prolezelou postel
jeden den jsem spala u rodicu na normalne tvrde posteli a to bylo strasne utrpeni jsem si tu kycel musela vypodloziz polstarema abych mohla spat doufam ze toto tehotenstvi bude lepsi a budu moc spat i na zadech ![]()
@Lorelay.cz tak to ti zavidim
já už se nemůžu dočkat. Vždycky, když slyším, jak se tam vrtí a někdy už to jsou rány do as, tak se těším až to konečně ucitim ![]()
@Naomi14 ahoj, jen doplneni ohledne PPM/RP. Pracuju jako HR, tak se v tom docela vyznam
pokud nemas narok na materskou, jdes rovnou na rodicak. Ten je 300 pokud cekas jedno dite a nastavis si vysi prispevku a podle toho jeho delku. Jednou za tri mesice muzes castku menit. Nastaveni ty castky se taky odviji od toho, jestli si pred tim pracovala nebo ne atd.
Jinak ja jsem 16+3 a pohyby neboli lehke simrani cejtim uz tejden. Nejdriv sem si myslela, ze to neni mala, ale ted uz jsem si jista. Je to uplne stejny jako v prvnim tehotenstvi, jen tam to bylo pozdeji.