TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2980
29.8.20 20:09

@TER2312 no já je mám normálně tmavě, takže žádné změny nepozoruju :mrgreen: už na intru se mi holky smály, že jsem jak cernoch :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
29.8.20 20:12

@TER2312 Mě se bradavky o trošku zvětšily ale neztmavly. Čáru taky nemám, ale co jsem tak slyšela tak se udělá až později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
29.8.20 20:14

@Lorelay.cz Tak to jsme na tom stejně, tak dobrý. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
30.8.20 07:30

@Dysis1 děkuji
@katka-365 ano nemyslela jsem to nijak špatně a o potratech vím moc dobře proto jsem. Konstatovala ty procházky potratila jsem 4× a do toho když mě cistily tak mi to „pokazily“ a další týden ve špitál navíc. Co jsem chodila do práce na procházky bylo mi daleko lépe ale potrat přišel stejně proto jsem říkala co se má stát se prostě stane to člověk neovlivní. Sestřenice potratila v pátém měsíci a řekly ji že miminko bylo v pořádku ale ona dostala zanet delohy, byla špatná hodně ale teď je to silná žena kterou včera pouštěli z nemocnice z předčasně narození krásnou princeznou která se narodila 26+3tt takže zázraky se deji ale to co se má stát se stane a člověk to neovlivní :hug: :srdce:
Vážně to nemyslím zle jen říkám že to není dobré samozřejmě odpocivej dostatečně i to je potřeba :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
30.8.20 08:48

@katka-365 odpočívej tak, jak to sama cítíš, pokud se cítíš na procházku bez, pokud jsi unavená nebo máš jiné problémy lež… Každá jsme jiná a cítíme se jinak…a psala si, že máš i jiné zdravotní problémy, takže jen ty sama vis jak ti je…a souhlasím s holkama s tím, abys nemyslela na to co bylo a myslí pozitivně na to co je teď… Důležité je abys byla v pohodě a zbytečně se nestresovala :wink: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
30.8.20 08:49

@Naomi14 ty jo…26+3… Si nedokážu představit takový malusky…tak hlavně aby byla v pořádku a brzy vše dohnala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
30.8.20 10:11

Ahoj holky, bradavky mi neztmavly a ani tu čáru nemám :) Ale bradavky mám citlivé a někdy i bolí a včera mě šíleně svědily a nešlo to přes bolest poškrábat :) A nevolnosti mám SKORO fuč, tak jsem ráda :) Snad nastává období klidu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
30.8.20 10:21

@Pavla.kd no to první miminko měla něco kolem 22tt a nedokázaly ho zachránit ale teď malou zachránily a představ si měla 880g to je masakr jak musí bejt malickata :srdce: :srdce: :srdce: psala jen že mají spousty dalších vyšetření ale až za delší dobu prý jak bude rust dal ale že je vše v pořádku krom oči že má nějaký problém ale to přej taky nechávají až jak "doroste že teď tk není třeba řešit když se narodila takto brzo ze to nemusí mít úplně v norme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
30.8.20 10:57

@Luuca10 Ahoj,tak na to máme ješte asi čas ma to tmavnutí i čáru, ale svědí mě taky občas a citlivý je mám též. Jinak mě občas dost bolí hlava a při čištění zubů je to pořád nic moc, ale jinak pohodička. Už si můžeme užívat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
30.8.20 11:11

@Naomi14 držím ji pěsti :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
30.8.20 11:12

14+4

No mě prsa akorát rostou a bolí jinak nic…čára taky nic…podle mě je brzo…a zle mi je pořád…snad už mě to taky brzo prejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
30.8.20 11:15

@Pavla.kd Tak snad už ti bude brzy líp. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
30.8.20 11:42

@Luuca10 tak paráda :) mě jak to odeznelo tak teď se mi to nějak vrací na jídlo nemám chuť vůbec jen se nutim :lol: nějaké chutě ještě vůbec :lol: ale na jednu stranu jsem ráda aspon nebudu tank :lol: a břicho co jsem četla máme mít delohu už jak je pupík :lol: :lol: no pod vrstvou tuku je to možná tvrdší ale stále nevím kde je :lol: když poslouchám srdíčko vždy byl na pravo a teď je na levo asi už se pěkně točí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
30.8.20 11:45

14+6

@Luuca10 Tak to svědění mám dneska 8o a přesně jak píšeš, přes bolest se nemůžu ani podrbat. Teď trochu chladím a pomáhá to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
30.8.20 12:00

@Janivajan já s tím měla problém už předtím a pomohlo mi namazat mastný krémem :) nivea nebo nějaký olejicek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí