Poradna duly
Jana Čurdová
@katka-365 Tak to já měla jiný dávkování. Takže být tebou, tak se zeptám pořádně Dr. Abys něco neudělala špatně. Ale prednison v tvým případě už není jak mensit, takze si myslím, že to prostě vysadis. Ale zeptej se na to určitě. Mě všechno řekla Dr, co jak mám vysazovat.
@Janivajan ja vim jak vysazovat, co 2 dny, to o tabletu méně, ale zajimalo mě, jestli jste po vysazeni některá nespinila/nekrvacela.. Bojim se toho 🙈
Tak s pletí je to teď každou chvilku jinak. Někdy se mi udělají takový pupeny, že to vypadá, že na mě spadlo včelí hnízdo a jindy zase nic. Teď momentálně dobrý. ![]()
@katka-365 jo takhleeee
Ježíš tak to jsem to špatně pochopila celý
já jsem nespinila. Všechno bylo v cajku, ale může se to stát. Pokud to není jasná čerstvá krev a nějaký velký bolesti u toho, tak se nic neděje. Neboj. Miminko už je silné. Kamarádka třeba krvácela ve čtvrtém měsíci po přirozeném početí a Dr je řekl, že jí na to ani nemá co dát, že teď už utrogestan a takové léky nemají význam. No nakonec se ukázalo, že se přepínala a stačilo ležet týden na gauči a bylo všechno v pořádku.
@Janivajan ja od začátku ležím (ivf) až do teď, prakticky 95% dne 😅 ale už chci trochu začít fungovat, chtěla jsem si přebrat skříně s hadrama atd., nic těžkého určitě ne..
Tak věřím, že bude po vysazení v pořádku 🙏 🙏 🙏
@Janivajan už asi jo, předtím jsem sportovala jak pominuta a ted jsem vyřízená z cesty do kramu 🤣
@katka-365 Já jsem taky po ivf a musím říct, že taky většinu dne ležím, ale do tý skříně bych se taky potřebovala pustit.
![]()
Tak to já jsem neležela. Jako samozřejmě jsem do 13. týdne nic nedělala, ale normálně jsem smajdala po kramech, kafickach. Při prvních pokusech jsem vždycky ležela a ani se embryo nechytlo a mě z toho hrabalo, takže od té doby jsem řekla dost. No a s nelezim se první chytlo biochemické a druhé je teď
včera jsem strihala živý plot ![]()
Ale zase je pravda, že mi nic nebylo. Jen občas mi klesnul tlak.
@Janivajan Já už teď taky občas trajdám po obchodech a kafíčkách bez kafe teda
,ale když jsem doma tak polehávam uvařím, zapnu pračku jinak nic moc. Zbytek dělá chlap a dcera.
@Janivajan tak u nás v „pupku světa“ hlavně žádné kramecky a kavarnicky prakticky nemáme, takže to nechodím a hlavně jsem doma na neschopence a zatím nikdo neví, že jsem 🤰 dneska jdeme říct našim.. A ja se prostě bála neco dělat, taky mi bylo a obcas stále je 🤮 každé tehu je prostě jiné 😊 ale všechno bude dobrý a zase to tu bude vypadat jako doma a ne po výbuchu 😅 do toho mimi přivést nechci 😅
@TER2312 No jako taky to nwprehanim
ono to ani nejde. Jak se pretahnu, tak mi klesá tlak
takže pak musím chvilku lezet. Ale jsem ráda, že už máme těch prvních 12 týdnu za sebou a můžu být klidnější a s tím si dovolím i vytřít atd. To dělal taky manžel před tím, ale moje nervy, když jsem to videla ![]()
Úplně to vidím jak stírá…🤣 A podobně to je, když zaukoluji děti 😁 😁 😁