TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2980
29.8.20 10:50

@katka-365 Tak to já měla jiný dávkování. Takže být tebou, tak se zeptám pořádně Dr. Abys něco neudělala špatně. Ale prednison v tvým případě už není jak mensit, takze si myslím, že to prostě vysadis. Ale zeptej se na to určitě. Mě všechno řekla Dr, co jak mám vysazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
29.8.20 10:57

@Janivajan ja vim jak vysazovat, co 2 dny, to o tabletu méně, ale zajimalo mě, jestli jste po vysazeni některá nespinila/nekrvacela.. Bojim se toho 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
29.8.20 10:58

14+5

Tak s pletí je to teď každou chvilku jinak. Někdy se mi udělají takový pupeny, že to vypadá, že na mě spadlo včelí hnízdo a jindy zase nic. Teď momentálně dobrý. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
29.8.20 11:00

@katka-365 jo takhleeee :mrgreen: Ježíš tak to jsem to špatně pochopila celý :lol: :zed: já jsem nespinila. Všechno bylo v cajku, ale může se to stát. Pokud to není jasná čerstvá krev a nějaký velký bolesti u toho, tak se nic neděje. Neboj. Miminko už je silné. Kamarádka třeba krvácela ve čtvrtém měsíci po přirozeném početí a Dr je řekl, že jí na to ani nemá co dát, že teď už utrogestan a takové léky nemají význam. No nakonec se ukázalo, že se přepínala a stačilo ležet týden na gauči a bylo všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
29.8.20 11:07

@Janivajan ja od začátku ležím (ivf) až do teď, prakticky 95% dne 😅 ale už chci trochu začít fungovat, chtěla jsem si přebrat skříně s hadrama atd., nic těžkého určitě ne..

Tak věřím, že bude po vysazení v pořádku 🙏 🙏 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
29.8.20 11:11

@katka-365 Taky jsem po ivf. Myslím, že už můžeš vstát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
29.8.20 11:14

@Janivajan už asi jo, předtím jsem sportovala jak pominuta a ted jsem vyřízená z cesty do kramu 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
29.8.20 11:18

@katka-365 Já jsem taky po ivf a musím říct, že taky většinu dne ležím, ale do tý skříně bych se taky potřebovala pustit. :) :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
29.8.20 11:21

14+5

Tak to já jsem neležela. Jako samozřejmě jsem do 13. týdne nic nedělala, ale normálně jsem smajdala po kramech, kafickach. Při prvních pokusech jsem vždycky ležela a ani se embryo nechytlo a mě z toho hrabalo, takže od té doby jsem řekla dost. No a s nelezim se první chytlo biochemické a druhé je teď :mrgreen: včera jsem strihala živý plot :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
29.8.20 11:22

Ale zase je pravda, že mi nic nebylo. Jen občas mi klesnul tlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
29.8.20 11:56

@Janivajan Já už teď taky občas trajdám po obchodech a kafíčkách bez kafe teda :mrgreen:,ale když jsem doma tak polehávam uvařím, zapnu pračku jinak nic moc. Zbytek dělá chlap a dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
29.8.20 12:09

@Janivajan tak u nás v „pupku světa“ hlavně žádné kramecky a kavarnicky prakticky nemáme, takže to nechodím a hlavně jsem doma na neschopence a zatím nikdo neví, že jsem 🤰 dneska jdeme říct našim.. A ja se prostě bála neco dělat, taky mi bylo a obcas stále je 🤮 každé tehu je prostě jiné 😊 ale všechno bude dobrý a zase to tu bude vypadat jako doma a ne po výbuchu 😅 do toho mimi přivést nechci 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
29.8.20 12:09

@TER2312 No jako taky to nwprehanim :mrgreen: ono to ani nejde. Jak se pretahnu, tak mi klesá tlak :mrgreen: takže pak musím chvilku lezet. Ale jsem ráda, že už máme těch prvních 12 týdnu za sebou a můžu být klidnější a s tím si dovolím i vytřít atd. To dělal taky manžel před tím, ale moje nervy, když jsem to videla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
29.8.20 12:10

@Janivajan setřit potřebuju ze vseho nejvíc právě 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
29.8.20 12:17

Úplně to vidím jak stírá…🤣 A podobně to je, když zaukoluji děti 😁 😁 😁