Poradna duly
Jana Čurdová
Tak my jsme taky vydrželi první bez. Pro mě žádná katastrofa. Absolutně jsem ztratila chuť. A to teda trvá, ale samozřejmě kvůli manželovi se nechám přemluvit a řekla bych, že je to už lepší. Někdy už mě to i samotnou napadne. Akorát teda s nechutí je spojený obtížný vzruseni
tak jsem radši pořídila gel. Doufám, že se to ještě zlepší, nerada bych si vypěstovala nějakou averzi, snad jsou to jen hormony.
@Luuca10 mě už v gennetu u první kontroly těhotenské mi doktorka řekla pokud nejsou problémy špinění a tak sexujte jak chcete.. No jenže pak ten den přišlo špinění
naštěstí jeden den a klid..
tak teď to beru že je vše v pořádku
Mě doktor nic neříkal, já se teda ani neptala a zatím v pohodě. Někdy mě teda pak chvilku lehce bolí podbřišek, ale stačí odpočívat a přejde to.
Mně doktorka taky nic neříkala, akorát když jsem spinila, tak se ptala jestli to bylo po sexu… Sex prý nevadí, pokud nejsou nějaké problémy a tak…a je pravda, že se říká, že se na konci těhotenství doporučuje na vyvolání porodu… To jsem kdysi dávno řekla před chlapem a on si to do teď pamatuje a teď se bojí, aby se náhodou kvůli sexu nic nestalo…
A k tomu angel sound, ten neškodí, pokud ho nemáte na pupku denně dlouhou dobu…těch pár vteřin neškodí, takže se nemusíte bát ![]()
@Pavla.kd Jj já ho používám také každý den. Sice jsem nejdříve nechtěla, ale čím déle jsem těhotná tím je to rychlejší. Teď ho přiložím a slyším hned tlukot, max kousek popojedu. Takže když ho každý den použiji na 10 vteřině tak se nic nemůže stát. A já jsem rozhodně klidnější ![]()
@Pavla.kd Zatím to necítím, ale když poslouchám srdíčko a zrovna kopne tak se většinou leknu
Ty už to cítíš?
Už se těším holky až tu budete psát, že cítíte už pohyby a kdy
já se na to tak těším.. Ten druhý screening, pohyby a můžu pomalinku nakupovat ![]()
@Lorelay.cz jj, ja to myslela u toho poslechu…jinak ještě ne…to byla taková šlupka, že jsem se až lekla
Tak mám za sebou další poradnu. S ultrazvukem koukal jen na čípek. Mám nízko placentu, ale to je prý teď ještě normální. Tak při sexu máme být opatrní, že bych mohla krvácet (no myslím, že už by se to dávno stalo, ale budiž). Viděla jsem jen kousek zádíček. Proběhly odběry na druhý screening a objednaná jsem na 21.9., 24. další poradna. Jo a za screening už nechtějí 1800, ale rovnou dvojku + samozřejmě kilo za tatínka. Pak ještě kilo za fotku a už nemusí ten den pracovat.
@Oneilka My teda tatínka měli zadarmo a fotku taky, ale zase jsem připlácela tu preeklamsii. To je asi u každého jinýho. ![]()
@TER2312 tihle škudlí fakt na všem. Až si říkám, že nechtějí nic za to, že se člověk objedná.
@Oneilka Teda.. Mě řekli 1000kc za screening a že to proplati pojišťovna ale co jsem koukala tak proplaci jen první ve 12tt tak se v tom nevyznám ale asi tam zkusím zajít..