TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2980
26.8.20 23:03

Tak my jsme taky vydrželi první bez. Pro mě žádná katastrofa. Absolutně jsem ztratila chuť. A to teda trvá, ale samozřejmě kvůli manželovi se nechám přemluvit a řekla bych, že je to už lepší. Někdy už mě to i samotnou napadne. Akorát teda s nechutí je spojený obtížný vzruseni 8o tak jsem radši pořídila gel. Doufám, že se to ještě zlepší, nerada bych si vypěstovala nějakou averzi, snad jsou to jen hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
26.8.20 23:56

Holky prej po porodu je to pak super tak to jsem zvedava :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
26.8.20 23:57

@Luuca10 mě už v gennetu u první kontroly těhotenské mi doktorka řekla pokud nejsou problémy špinění a tak sexujte jak chcete.. No jenže pak ten den přišlo špinění :lol: :lol: naštěstí jeden den a klid.. :lol: tak teď to beru že je vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
27.8.20 06:26

Mě doktor nic neříkal, já se teda ani neptala a zatím v pohodě. Někdy mě teda pak chvilku lehce bolí podbřišek, ale stačí odpočívat a přejde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
27.8.20 07:46

Mně doktorka taky nic neříkala, akorát když jsem spinila, tak se ptala jestli to bylo po sexu… Sex prý nevadí, pokud nejsou nějaké problémy a tak…a je pravda, že se říká, že se na konci těhotenství doporučuje na vyvolání porodu… To jsem kdysi dávno řekla před chlapem a on si to do teď pamatuje a teď se bojí, aby se náhodou kvůli sexu nic nestalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
27.8.20 07:48

14+1

A k tomu angel sound, ten neškodí, pokud ho nemáte na pupku denně dlouhou dobu…těch pár vteřin neškodí, takže se nemusíte bát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
27.8.20 09:13

@Pavla.kd Jj já ho používám také každý den. Sice jsem nejdříve nechtěla, ale čím déle jsem těhotná tím je to rychlejší. Teď ho přiložím a slyším hned tlukot, max kousek popojedu. Takže když ho každý den použiji na 10 vteřině tak se nic nemůže stát. A já jsem rozhodně klidnější :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
27.8.20 09:44

@Lorelay.cz a cítíš jak ti do toho občas i „kopne?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
27.8.20 10:24

17+0

@Pavla.kd Zatím to necítím, ale když poslouchám srdíčko a zrovna kopne tak se většinou leknu :mrgreen: Ty už to cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
27.8.20 10:57

Už se těším holky až tu budete psát, že cítíte už pohyby a kdy :) já se na to tak těším.. Ten druhý screening, pohyby a můžu pomalinku nakupovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
27.8.20 11:03

@Lorelay.cz jj, ja to myslela u toho poslechu…jinak ještě ne…to byla taková šlupka, že jsem se až lekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
27.8.20 12:44

16+5

Tak mám za sebou další poradnu. S ultrazvukem koukal jen na čípek. Mám nízko placentu, ale to je prý teď ještě normální. Tak při sexu máme být opatrní, že bych mohla krvácet (no myslím, že už by se to dávno stalo, ale budiž). Viděla jsem jen kousek zádíček. Proběhly odběry na druhý screening a objednaná jsem na 21.9., 24. další poradna. Jo a za screening už nechtějí 1800, ale rovnou dvojku + samozřejmě kilo za tatínka. Pak ještě kilo za fotku a už nemusí ten den pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
27.8.20 13:31

@Oneilka My teda tatínka měli zadarmo a fotku taky, ale zase jsem připlácela tu preeklamsii. To je asi u každého jinýho. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
27.8.20 13:43

@TER2312 tihle škudlí fakt na všem. Až si říkám, že nechtějí nic za to, že se člověk objedná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
27.8.20 14:00

@Oneilka Teda.. Mě řekli 1000kc za screening a že to proplati pojišťovna ale co jsem koukala tak proplaci jen první ve 12tt tak se v tom nevyznám ale asi tam zkusím zajít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí