Poradna duly
Jana Čurdová
@Ali000 My už máme vybraná pět let
co jsme se začali snažit
Rozárka a Honzík ![]()
@Janivajan krasny jmena mate
me Honzika zatrhl manzel a docela tapem, kdyz v idealnim pripade bychom chteli, at vanoce, svatek a narozky jsou rozprostreny behem roku a zaroven potrebujeme kratky jmeno protoze se jinak bude podepisovat dlouho
uvazuju o koupeni knizky od Knappovy, na netu jsem ji nikde nenasla ![]()
@Janivajan jako když budou léky tak budou hlavně že Budem v pořádku to je přece jasné, jen jaj jsem si to četla tak nic koc pocit Teda
ale což uvidíme co bude dal
no mě tk řekla sestra u mého gyndaka tak nevím, nemám ani zadanku na krev ani zadanku na screening jen mi napsaly další datum a bylo ![]()
@Ali000 já pocitovala v 11tt pichani v podbřišku ale to většina holek tady
od té doby nic jen sem tam občas tak vždy říkám a malé je vzhůru..
jinak malé bude buď Markéta nebo Milan, přítel chce generační jméno takže to bude Milan 5tej
a Markéta první v rodině ( u nás jako z naší strany má každej své jméno které se po nikom ne opakuje) takže třeba Hedvika šla stranou že prej je to strašne a Jaroslav je úplně pase o tom nechce ani slyšet takže kluk je po něm a holku jsme si vybraly tak nějak díky jeho příjmení má takové hloupé a při představě Anežka nebo tak něco jemného k tomu vůbec nesedí
a market u nás žádná není stejně jako Milan
![]()
@Ali000 Tak u nás je Honzík jasný po tatinkovi
a Rozárka podle tří oříšků pro popelku
byla to ta sova, co hlídala oříšky a já se do ní zamilovala už asi v pěti letech
dohodli jsme se, že pro kluka vybírá manžel a pro holku já ![]()
@Naomi14 Myslím si, že to nemáš jinak hrozně, jinak by tě hnali na nějaká vyšetření určitě. Markéta je moje ségra a taky jsem přemýšlela. Ségra už má dvě holky a další už nechtějí, tak by to nevadilo, ale Rozárka vyhrála 😁 obě jména se mi líbí
ale i Hedvika a Jaroslav
teď jsem jednu Hedviku měla ve školce, ale byl trochu problém se zdrobnělinou. Ale zvykli jsme si na Hedvicku.
@Ali000 My máme jméno jen pro kluka. Přítel si vybral Tomáše a já měla vybrat pro holčičku. Teď to vypadá na holčičku tak tu volbu pořádně promýšlím. Zatím ještě netuším ![]()
@Janivajan já jsem právě nechtěla nic dlouhého a nic měkkého protože má příjmení tvrdé a skoro ruské či ukrajinské prej že podle toho co jsem si četla o původu
takže Markéta celkem tvrde a krátké oprotitem co jsem. Třeba chtěla z pozacatku ![]()
@Janivajan já jsem právě nechtěla nic dlouhého a nic měkkého protože má příjmení tvrdé a skoro ruské či ukrajinské prej že podle toho co jsem si četla o původu
takže Markéta celkem tvrde a krátké oprotitem co jsem. Třeba chtěla z pozacatku ![]()
Mě se líbí Lucinka, Emma, Michaela a Daniel, no prošla mi jen Michaela, tak uvidíme
Ještě musíme projet kalendář ![]()
Já bych brala klidně Tomáše, ale to je chlap, takže to nechceme.. jinak holka asi vítězí Karolínka, Danielka nebo Dominika a u kluka jsme se shodli pouze na Danielovi, tak uvidíme😀
@Luuca10 Ema se nám taky moc líbí, ale už ji kolem má pár známých, tak nevim.
Jeee. Teď koukám, že jsem se upsala v popisku
nejsem 15+0, ale 14+0
Emma je taky krásný, ale taky máme v okolí tři ![]()
@Janivajan píše:
Jeee. Teď koukám, že jsem se upsala v popiskunejsem 15+0, ale 14+0
Emma je taky krásný, ale taky máme v okolí tři
Já právě koukala jsem si říkala, že jsi mě asi po screeningu přeskočila v těch dnech. ![]()
@TER2312 nene. Upsala jsem se.
začala jsem dnes 15. týden
ale ta 15 se mi libiii
tak se mi tam vloudila ![]()
@TER2312 ja znám jen Emmu ze seriálu přátelé, takže mě by nevadila ![]()