TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2980
24.8.20 18:07

15+0

@Ali000 My už máme vybraná pět let :mrgreen: co jsme se začali snažit :lol: Rozárka a Honzík :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
24.8.20 18:11

@Janivajan krasny jmena mate :srdce: me Honzika zatrhl manzel a docela tapem, kdyz v idealnim pripade bychom chteli, at vanoce, svatek a narozky jsou rozprostreny behem roku a zaroven potrebujeme kratky jmeno protoze se jinak bude podepisovat dlouho :mrgreen: uvazuju o koupeni knizky od Knappovy, na netu jsem ji nikde nenasla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
24.8.20 18:21

@Janivajan jako když budou léky tak budou hlavně že Budem v pořádku to je přece jasné, jen jaj jsem si to četla tak nic koc pocit Teda :zed: ale což uvidíme co bude dal :hug: no mě tk řekla sestra u mého gyndaka tak nevím, nemám ani zadanku na krev ani zadanku na screening jen mi napsaly další datum a bylo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
24.8.20 18:27

@Ali000 já pocitovala v 11tt pichani v podbřišku ale to většina holek tady :lol: :lol: :lol: od té doby nic jen sem tam občas tak vždy říkám a malé je vzhůru.. ;) jinak malé bude buď Markéta nebo Milan, přítel chce generační jméno takže to bude Milan 5tej :zed: a Markéta první v rodině ( u nás jako z naší strany má každej své jméno které se po nikom ne opakuje) takže třeba Hedvika šla stranou že prej je to strašne a Jaroslav je úplně pase o tom nechce ani slyšet takže kluk je po něm a holku jsme si vybraly tak nějak díky jeho příjmení má takové hloupé a při představě Anežka nebo tak něco jemného k tomu vůbec nesedí :,( a market u nás žádná není stejně jako Milan :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
24.8.20 18:48

@Ali000 Tak u nás je Honzík jasný po tatinkovi :mrgreen: a Rozárka podle tří oříšků pro popelku :mrgreen: byla to ta sova, co hlídala oříšky a já se do ní zamilovala už asi v pěti letech :mrgreen: dohodli jsme se, že pro kluka vybírá manžel a pro holku já :)

@Naomi14 Myslím si, že to nemáš jinak hrozně, jinak by tě hnali na nějaká vyšetření určitě. Markéta je moje ségra a taky jsem přemýšlela. Ségra už má dvě holky a další už nechtějí, tak by to nevadilo, ale Rozárka vyhrála 😁 obě jména se mi líbí :) ale i Hedvika a Jaroslav :) teď jsem jednu Hedviku měla ve školce, ale byl trochu problém se zdrobnělinou. Ale zvykli jsme si na Hedvicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
24.8.20 19:03

@Ali000 My máme jméno jen pro kluka. Přítel si vybral Tomáše a já měla vybrat pro holčičku. Teď to vypadá na holčičku tak tu volbu pořádně promýšlím. Zatím ještě netuším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
24.8.20 19:29

@Janivajan já jsem právě nechtěla nic dlouhého a nic měkkého protože má příjmení tvrdé a skoro ruské či ukrajinské prej že podle toho co jsem si četla o původu :lol: :lol: :lol: :lol: takže Markéta celkem tvrde a krátké oprotitem co jsem. Třeba chtěla z pozacatku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
24.8.20 19:29

@Janivajan já jsem právě nechtěla nic dlouhého a nic měkkého protože má příjmení tvrdé a skoro ruské či ukrajinské prej že podle toho co jsem si četla o původu :lol: :lol: :lol: :lol: takže Markéta celkem tvrde a krátké oprotitem co jsem. Třeba chtěla z pozacatku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
24.8.20 19:30

Mě se líbí Lucinka, Emma, Michaela a Daniel, no prošla mi jen Michaela, tak uvidíme :) Ještě musíme projet kalendář :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
24.8.20 19:43

Já bych brala klidně Tomáše, ale to je chlap, takže to nechceme.. jinak holka asi vítězí Karolínka, Danielka nebo Dominika a u kluka jsme se shodli pouze na Danielovi, tak uvidíme😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
24.8.20 20:26

@Luuca10 Ema se nám taky moc líbí, ale už ji kolem má pár známých, tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
24.8.20 21:16

Jeee. Teď koukám, že jsem se upsala v popisku :mrgreen: nejsem 15+0, ale 14+0 :mrgreen: Emma je taky krásný, ale taky máme v okolí tři :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
24.8.20 21:36
@Janivajan píše:
Jeee. Teď koukám, že jsem se upsala v popisku :mrgreen: nejsem 15+0, ale 14+0 :mrgreen: Emma je taky krásný, ale taky máme v okolí tři :mrgreen:

Já právě koukala jsem si říkala, že jsi mě asi po screeningu přeskočila v těch dnech. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
24.8.20 21:58

@TER2312 nene. Upsala jsem se. :mrgreen: začala jsem dnes 15. týden :mrgreen: ale ta 15 se mi libiii :dance: tak se mi tam vloudila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
24.8.20 22:24

@TER2312 ja znám jen Emmu ze seriálu přátelé, takže mě by nevadila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí