Poradna duly
Jana Čurdová
@Naomi14 Tak já měla také 140/80 na začátku těhotenství (před těhu ne) a dostala jsem Dopegyt. Teď mi v rizikové poradně řekla ať si měřím tlak 3× denně a podle toho mi léky třeba upraví, že jednou měřit je o ničem. ![]()
@Lorelay.cz to je vtipné mě řekl 3× v týdnu což mi přijde uplne zbytečné, jako jestli budou léky je mi to jedno hlavně aby to malé bylo v pořádku. Ale zaskočilo mě to že stále vyhrozujou vysokým tlakem i prez to že takovej mám normálně
no budu se měřit a psát a uvidíme no ![]()
@Pavla.kd tak mě vždy braly třeba po 10-30minutach takže jsem se ztihla vyklidit z maratonu než jsem někam došla, teď mě berou hned po běhu a pak se dívej že mám takovej tlak ![]()
@Naomi14 to bylo u obvodaka…kde jsem čekala už kdo ví jak dlouho a on bral protekčně někoho jiného…a každýho tam měl půl hodiny… takže jsem byla vytočena a navíc mi tenkrát nebylo dobře…
Když mi měřila tlak naposledy v poradně tak mi taky naměřila víc, nějak přes 130,přesně nevím…ale já byla tenkrát v běhu… Jsem si spletla o hodinu čas, kdy jsem měla dojít 🙈 🙈 🙈,takže jsem pak valila a taky má schody, takže to bylo tím…
Holky me taky picha obcas v podbřišku.. Casto kdyz se rano protahuji nebo kdyz se zvedam z lehu - pomůže mi manesium tedy? ![]()
@Ketyshona já měla docela bolesti s roztahovanim dělohy týden je klid a pak to zase přijde a na to je skvělý magnezium ano já mám na recept magnesolv
výborná věc
bez toho už ani ránu ![]()
@Dysis1 Aha tak dekuji.. MagnosolV jsem dostala kdysi na záda… Musim se domluvit s doktorem, ale kdyztak si pořídím nejake magnesium
@Naomi14 píše:
Holky s tím tlakem mě děsí taky, měla jsem něco kolem 140/80 a že jestly nespadne tak dostanu léky, ale já toto mám normálně vždy mi řekly že je v pořádkutakže vlastně celej život v pořádku nejsem ale doktoři tvrdí že ano? Teď se musím měřit abych v září podala výsledky a když špatně tak mě léky neminou
Ten tlak 140/80 je normální, ale v těhu už se bere jako vyšší..Já když měla 100/60 tak byl hrozně nízký a teď v tehu když ho mám, tak je super
Takže si pak vyber. Ale v těhu každopádně lepší nižší tlak..
Ahoj holky
hlásím se zpět z dovolené pod stanem
odjeli jsme narychlo v patek
teď jsem dočetla až sem. Gratuluji ke kontrolám a vítám nově příchozí
já měla naposledy tlak 110/71. Vysoky tlak je jedním z příznaků preklampsie, takže bych se lékům nebránila. Měla jsem z toho strach, tak jsem si o tom hledala informace.
@Pavla.kd Naaadherne
louka, les, nikde nikdo. Nádhera. Ale už jsem se těšila na záchod a vanu ![]()
@Luuca10 a co je zač ta nemoc to vyvolává právě ten tlak jo? Já se začala měřit doma a mám kolem 120/70 ![]()
@Janivajan ahojky a co je zač ta nemoc to vyvolává právě ten tlak? ![]()
@Naomi14 píše:
@Luuca10 a co je zač ta nemoc to vyvolává právě ten tlak jo? Já se začala měřit doma a mám kolem 120/70
Promiň spletla jsem se a uklikla se o Radek
![]()
Ahoj holky, tak jsem prisla od doktora a asi to bude kluk
nevim proc, ale myslim si to od prvniho dne co jsem tehotna…i kdyz teda sanci mam 50:50, to neni tak malo ze ![]()
Jinak vsem gratuluju ke kontrolam a pozitivnim zpravam ![]()