Poradna duly
Jana Čurdová
@Pavla.kd no tak nějak to bude u nás
Už jenom proto, že holčičí jméno měl vybrané už v době, kdy snad o dětech ještě ani neuvažoval
A nějakým zázrakem to bylo stejné jméno, jaké jsem měla na mysli já. Pro kluka vybíral celkem dlouho, než se rozhodnul.
Holky, co si dáváte na jídlo nezdravého čemu nemůžete odolat?
Já si dám občas hranolky.
@TER2312 na co přijde chuť a je to tak nějak po ruce. No ale už jsem se zvládla „zprasit“ mekáčem, pak občas brambůrky nebo popcorn…hranolky taky, ale ty děláváme v troubě, tak to není taková tragédie. Na sladký moc nejsem, spíš hřeším tím slaným křupáním.
@Pavla.kd gratuluji ke krásne zprávě
radost číst..
@TER2312 zrovna dnes je měla
dám si co chci i mekace ale zase jim hodně ovoce a zeleniny že zahrádky takže tak
![]()
Holky já jdu zítra na kontrolu tak uvidíme jestli mi řekne pohlaví
dám vědět..
@Oneilka píše:
@TER2312 na co přijde chuť a je to tak nějak po ruce. No ale už jsem se zvládla „zprasit“ mekáčem, pak občas brambůrky nebo popcorn…hranolky taky, ale ty děláváme v troubě, tak to není taková tragédie. Na sladký moc nejsem, spíš hřeším tím slaným křupáním.
Tak já to mám taky tak. Hranolky taky jen z trouby a brambůrky mňam.😁
@Dysis1 Ovoce a zeleninu naštěstí baštím taky, tak koukám to máme tak nějak podobně.
Zítra držím palečky!
Příspěvek upraven 20.08.20 v 19:56
Úplně jsem vám zapomněla napsat, že se mi po dlouhé době něco zdálo a ne jen tak ledajaký sen
šly přes břicho vidět pohyby. Jakože přes tohle břicho, na kterým nejde nic poznat. Skoro vetřelec
Pro představu obrázek z googlu, tak nějak to šlo vidět
už se těším na realitu
@Ketyshona No paráda!!! Tak se mu to pěkně rozlezelo
neměl svůj den asi
hlavně, že je všechno v pořádku
@Pavla.kd krasa
mám z vás holky radost ![]()
Holky, co korbaciky v tehu? Smí se nebo ne? Ted sem si dala asi 5 provázku, ale pak mi došlo, jestli se můžou 🤦♀️ 🤷♀️ přivezl nam je kamarád z dovolené na Slovensku