TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5421
19.8.20 13:23

Holky tak si kratim čas a myšlenky na screening tvořením… V pátek to chceme oznámit dětem a v sobotu babickam na rodinné oslavě… Tak vyrabim losy..po šetření kde budou mít tři stejné symboly je čeká „výhra“… Plus babičky tam mají ještě v obálce fotku miminka… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
19.8.20 15:05

Ahoj holky, nečetla jsem vše jen asi 10stránek :mrgreen:, našla jsem to tu až dnes.. Jsem 12+4tt včera 1.screening, vše ok rizika nízké.. Jen mě nedalo spát, měla jsem vysněného klučíka :lol:, nebojte vím, že zdraví je nejdůležitější.. jen, že doktor mi řekl hned holčička :lol:. Máte zkušenosti, už Vám pohlaví zůstalo do konce? Pokud už máte zkušenosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
19.8.20 16:05

@Sisi666 Ještě to jisté není. Mě na prvním screeningu řekli spíš kluk, ale podle genetiky co jsme si nechali dělat je to na 98% holčička. Počkej si do druhého screeningu a i pak to nebude na 100% :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
19.8.20 16:44

@Sisi666 U mě se trefili 2× na prvním screeningu.. Oboje holky.. Teď doufáme v kluka.. Uvidíme.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
19.8.20 16:48

@Lorelay.cz

No já od začátku cítila chlapečka :mrgreen:, doktor to řekl ještě tak výsmešně, že máme smůlu, že holka :nevim: :lol:..
Druhý je ve 20tt, že no tak ještě 7,5 týdnu :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
19.8.20 16:49
@petra432 píše:
@Sisi666 U mě se trefili 2× na prvním screeningu.. Oboje holky.. Teď doufáme v kluka.. Uvidíme.. :)

Ať to vyjde :palec:, já budu doufat, že něco ještě přiroste :mrgreen:, když ne tak nevadí, hlavně to zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
19.8.20 18:39

@Sisi666 ahoj, mě říkali cele tehotenatvi holka(tedy 3 ruzni doktoři) a mela jsem obr kluka. Ja bych ted rada zase holku samozřejmě.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
19.8.20 18:43

@Ketyshona a měla jsi vybavicku nebo kočárek do ruzova? 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
19.8.20 18:46

Ahoj,
Holky moc děkuji za zprávy - ne, ze by mi delalo radost, ze mate taky spatne zkušenosti, ale jsem rada, ze vim co vse mi nerekl a na co jsem se nezeptala. Me to samozrejme taky dochazi vzdy az po. Kazdopadne včera se doktor cely den neozval a dnes v praci 3 neprijate hovory. Objednal me hned na zitra na dalsi screen, ze se mu nezda velikost ditete. Jsem popravde trošku vystrašená.. Nevim co si myslet.. Nebo jsem mu nedala spát a uvedomil si, ze si u me nedal tu práci.. Tak nevim.. Uvidime zitra co a jak. Kazdopadne nevite některá do kdy se musim nahlásit do Motola? Zitra tam zavolám.. 😬 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
19.8.20 18:50

@Ketyshona podle mě si uvědomil, že to odflaknul, a že byl myslenkama asi někde jinde… Zbytečně se nestresuj, určitě to bude dobrý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
19.8.20 19:13
@Pavla.kd píše:
@Ketyshona a měla jsi vybavicku nebo kočárek do ruzova? 😁

Ja ne… Stale jsem verila v kluka. Měla jsem vse v neutralnich barvach a tajne směrovala k modré 😅 Kamaradky mi ale davaly darecky v růžové..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
19.8.20 19:16

@Pavla.kd Dekuji ti. Doufam, ze ano..Zitra zjistím o co presne jde a jsem rozhodnuta, ze se zeptám na co chci. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
19.8.20 19:18

@Ketyshona budu na tebe myslet…v kolik tam máš být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
19.8.20 19:18

15+4

Tady člověk jeden den není a pak nestíhá číst. Test s prstýnkem na vlasu proveden a nevim teda. „Stál“ na místě a jen se líně točil kolem osy. Jehla by asi vyšla stejně, ale nezkoušela jsem. Moje mamka tvrdí, že to bude holčička, že nad klukem nemáme ani uvažovat. Manžel chce pokračovatele rodu. Mě je to vcelku jedno, hlavně ať má všechno, co má mít a je zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
19.8.20 19:33

@Pavla.kd Rekl at prijdu mezi 8 a 14.hodinou. pojedu tam hned po ranu. Mam zitra odpolední a jeste musim stihnout neco uvařit.. Vrta mi hlavou ta velikost. Syn mel 4470g pri porodu, ale byl a je v pořádku. Snad nerodim mega děti 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí