Poradna duly
Jana Čurdová
@Naomi14 Ahoj. Mas to u Apo zadarmo, protoze jsi tam podstoupila ivf. I kdyz se stal vlastne takovy zazrak
Proste te poslali z caru a to jim staci. Ja to tam taky neplatila a ted po ivf v Gennetu jsem sla na screening tam a taky jsem to neplatila. Takze to si myslim, ze je od nich fajn ![]()
Jo a jinak vam chci holky rict, ze zada boli pekelne i z kojeni ![]()
@Oneilka Starší brala vigantol a teda strašně plakala.. Tehdy jsem si to nedala do souvislosti.. U mladší měl naštěstí vigantol výpadek, tak brala Tereziu a úplně v klidecku.. Je to bez předpisu a bere se od 1 měsíce.. Fakt doporučuju.. ![]()
@Naomi14 tyyjo ty máš ukázkovou fotku😯 😊..to naše se furt vrtelo a je rozmazaný, ale tady jde vidět krásný mimco😊
@Naomi14 nádherná fotečka, jak já už se na ten druhý screening těším ![]()
Jinak holky mám po kontrole, podle ultrazvuku jsem už 14+6, jinak 14+2, dle screeningu 14+3
mimi má pres 7cm a vše v pořádku, další kontrola za 3týdny..a mám mimi na videu, fotky moje dr. nějak nedává..A na pohlaví jsem se nestihla zeptat, tam jsou strašné fofry vždycky a i na jiné věci jsem zapomněla..
Gratuluji holkám ke kontrolam a fotkám ![]()
@Luuca10 tak až na screeningu aspoň to budeš mít 100% ![]()
@Luuca10 To jsou samé dobré zprávy, to je super, gratuluji. To máš fajn ty kontroly poměrně brzy, já jdu až za měsíc, to je dlouhý, ale co už taky to nějak uteče. A kdy máš druhý screening?
Holky, moc děkuji
Druhý screening mám 30.9., je to ještě dalekooo
Ale snad už mi tam pohlaví potvrdí a začnu pořádně nakupovat
Jinak tady je fotka aspoň z toho videa
![]()
@Luuca10 tak tam už by to mělo být pěkně vidět… Pokud se teda ukáže… ![]()
@Pavla.kd myslíš, já pořád hledala nožičky, jestli jsou pokrčené nebo jak je tam má, jestli nejsou nějaké moc krátké, no houby jsem pořádně rozeznala
No ještě vydržím, pak už to snad bude jasné ![]()
Děkuji holky, no do druhého screeningu daleko a ve čtvrtek jdu ke svému zase odevzdat papíry
už se těším až řeknou co to bude, já si myslím že to vážně pindik byl, ale říct to samozřejmě určitě nemuzu
no už se těším na další až ho zase uvidím cahouna
doufám že vám to do kontroly všem. Rychle uteče, já myslela že se snad zblaznim ![]()