Poradna duly
Jana Čurdová
@Pavla.kd mě ale právě ještě žádnou krev nebrali
a jdu hned v 8 ráno
Ahojky já jdu na screening ve 12:30 nebo tak nějak a moc po mě nechtěly tak doufám že nebude třeba nemám ji v čem donést
a krev už mi braly cca 10tt ![]()
@katka-365 mě brali krev necelých 14 dní předem. Ale je to rozdílné, někomu berou dopředu, někomu v ten stejný den. Takže si raději zavolej a budeš mít jistotu ![]()
Když jsem byla s holkama, tak mi brali krev taky ve stejný den jako screening a nemusela jsem být na lačno..
Ale 12+0 je fakt ideální..
@petra432 mě právě holky vylekaly, že se může brát jen v 9-11tt
![]()
@Pavla.kd Ptala jsem se své Dr ohledně objednání na screening a říkala, že před nějakou dobou byla na recepci na Veveří úplná kráva, která objednávala maminky třeba o 3 týdny později, kdy už je na UZ prd vidět (šíjové projasnění) a hladiny hormonů jsou už taky někde jinde.. Moje Dr tam pak volala a paní už tam nedělá..
@katka-365 Vůbec se nestresuj, jsi objednaná nejlíp, jak to jde..
Já jsem u předchozích těhu byla objednaná na později a taky se nic nestalo..
@petra432 mě právě vylekali s tou krví, že chodí dřív a já jdu v den screenengu ![]()
@petra432 já tam volala dvakrát, před 14 dny, když jsem dostala zadanku, a říkala mi, že musím být 12+6 a jestli mi to sedí podle ulz na ten den co mě objednala…a o tyden později jsem byla na kontrole u mě Mudr. a zjistila, že prcek hodně povyrostl od posledního ulz a že je o týden starší…tak jsem tam volala znova a posunuli mě jen o jeden den, takže tam půjdu v 13+5 a prej mě stejně nemají ani kam jinam dát a že to bude dost hraniční
@katka-365 ahojky, já byla na screeningu 12+4 a krev mi brali ten den. Celkový výsledek (i z krve) byl v 16h odpoledne. Byli jsme tam na 8.30.
@Luuca10 děkuju, ja jdu zrovna v pátek, tak nevím jestli tam budou takhle odpoledne ještě, aby mi řekli výsledky ![]()
@katka-365 oni to myslím volají a nebo posílají na email… Taky jdu odpoledne…tak jsem zvědavá
@Pavla.kd ja jdu ráno v 8,ale ze v patek odpoledne jestli tam ještě někdo bude, kdo by volal výsledky, aby to nenechali na pondělí 🙈
@katka-365 já byla na krvi den před ultrazvukem a krev byla ten den odpoledne u ultrazvuku takže to trvá.. Ale opravdu se neboj doktoři vědí co dělají a určitě by nic nezanedbali hold každý to má jinak.. Stejně je lepší ultrazvuk dřív s krví zbytečně straší a po ultrazvuku je vše zalité sluncem ![]()