Poradna duly
Jana Čurdová
@Dysis1 já mám embryjko geneticky vyšetřené, tak by to snad mělo být v pořádku.
To jste mi holky udělaly radost! Já myslím, že to bude v pořádku. ![]()
@Dysis1 píše:
@Luuca10 já jsem šetřila penízky na další umělé a když k tomu díky bohu nedošlo dám to do prcka a nebudu šetřitlíbí se mi to tak to beru a hotovo
![]()
samozřejmě že na nějaký za 50tis jako celebrity opravdu nemám
![]()
Jj ja právě taky nechci šetřit, ještě když je to první a možná poslední dítě, ale přítel je z rodiny šetřílků, tak mu se to zdá hrozně moc, ale já si ho klidně kopím sama ![]()
@Luuca10 Tak to znám. Ten můj má jednou tolik co já, ale řeší kočár za 12 tisíc. Navíc vše porovnává s jeho sestrou ![]()
@Lorelay.cz ouu tak to bych s ním byla hotová hned ze nejsem jeho sestra
![]()
@Lorelay.cz tak to já jsem v pohodě, jeho ségra kočárek za 6 (dvojkombinace), moje ségra za 25 (před 11 lety, trojkombinace) a já za 3 a půl (hluboká korba). Takže mám pochvalu
Moje ségra si teda kupovala funglovku a odvozila dvě děti, takže se využil. Sportovní kočárek budu mít od kamarádky, do toho jsem se zamilovala na výletech, tak mi ho schovala.
@Lorelay.cz jaj tak to je na zabiti..A nejlepší -tchýně nám teď hrabe věci na půdě po příteli a jeho ségře, 35 let staré! Nevím, jak jí říct, že do toho miminko prostě nedám, abych ji neurazila, protože ona si myslí, jak nám tím strašně pomůže a ušetří hromady peněz..Chci si vše nakoupit sama buď nové nebo zanovni, ale určitě ne 35 let staré..A to bych tam měla jít bydlet, no tam mě nedostanou ani párem volů ![]()
@Luuca10 ano to byla bejvaleho máma ani jsme.to dítě neměli a už to tahala z půdy
už mě to kousalo od pohledu.. Já tohle nechápu v dnešní době..
my se s tchyni o všem bavíme takže ví že já jsem člověk co si ráda vše koupi sama.. Lepší jim to říct teď než později a pak n budou kecat do všeho ![]()
No jinak jsem si udělala čas a přečetla jsem si každý týden až do porodu.. Dostala jsem knížku od doktorky jako darek
kniha stížnosti asi každý týden vás přepadne bolest něčeho jiného
tak jsem se pobavila.. Člověk si to snad akorát vsugeruje
necist.. ![]()
Tak naše starší se včera předvedla.. Včera návštěva u tchyně a malá před všema prohlásila, že mám v bříšku chlapečka.. Přitom jsme jí to neříkali..
Je fakt vtipný, jak to ty děti vytuší..
A tchýně samozřejmě nepřekvapila a prohlásila, že to bude třetí holka.. Přesně těmhle kecum jsem se chtěla vyhnout..
No, nechali jsme to bez komentáře.. Dnes jdu k Dr, tak snad bude zase nová fotečka, držte pěsti..
Tak čím bych začala… Asi kocarkama… Já jsem chtěla Troj kvůli tomu, že se mi líbí, že ze začátku na ty rychle přesuny dáte mimo i s auto sedačkou na tu konstrukci… Z okolí to ještě nikdo neví, takže svršky z půdy zatím nikdo netahá, ale příští týden to asi budeme muset už říct, čeká nás oslava rodina, a nic jiného mi nejspíš nezbyde 😒… A s tou krvi jak se tady řešilo, tak jsem se právě chtěla zeptat jestli už to není i s těma jejich vypoctama s věkem… Toho se taky bojím, že mě budou stresovat skrz věk… Navíc mi tu krev budou brát až 13+6, a četla jsem, že je lepší dřív, že pak už ty výsledky jsou také ovlivněny tou dobou, kdy se berou…
…
A pro pobavení dnes už opravdu naposledy testy se solí a sodou, jsem si vzpomněla i na ranní moč dneska…takže sůl nic a soda polopeni… Takže zase jiný výsledek 🤣 🤣 🤣
@Pavla.kd I k dvojkombinaci si můžeš přikoupit adaptéry na kvalitní autosedačku a nemusíš kupovat trojkombinaci, pokud si nevybíráš rovnou trojkombinaci s kvalitní autosedačkou. K té krvi - je mi 37 a odebírali mi krev brzy a stejně mi vypočítali vysoká rizika. Tak trochu myslím že se na tom snaží vydělat. Ty testy jsou dost drahé a já v ten den byla čtvrtá kdo si je nechal dělat.
@Lorelay.cz já si to pamatuju prave od tebe… Já si říkám, že pokud bude ulz v pořádku tak asi na nějakou krev kašlu, jsem hodně četla i jinde, že byva hodně i falešná…že je hlavně důležitý ulz… Já si pamatuji u holky, že jsem prosvihla krev v tom 12tt, bylo mi tenkrát zle, tak jsem nedošla a říkali že později už to nejde udělat a že musím na ac, aby se vyloučili vady, já ji tenkrát odmítla. U kluka jsem přišla také pozdě, protože jsem nevěděla skrz antikoncepci, že jsem těhotná, a tenkrát mě ani nikam na ac neposílali a ani neřešili, že jsem brala tu antinu… Obě děti se narodili zdravé.