TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2980
13.8.20 20:50

@Dysis1 já mám embryjko geneticky vyšetřené, tak by to snad mělo být v pořádku. :srdce: To jste mi holky udělaly radost! Já myslím, že to bude v pořádku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
13.8.20 20:56

@TER2312 Určitě, hlavně se nestresuj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
13.8.20 21:05
@Dysis1 píše:
@Luuca10 já jsem šetřila penízky na další umělé a když k tomu díky bohu nedošlo dám to do prcka a nebudu šetřit :) líbí se mi to tak to beru a hotovo :lol: :lol: samozřejmě že na nějaký za 50tis jako celebrity opravdu nemám :lol: :lol:

Jj ja právě taky nechci šetřit, ještě když je to první a možná poslední dítě, ale přítel je z rodiny šetřílků, tak mu se to zdá hrozně moc, ale já si ho klidně kopím sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
13.8.20 21:20

@Luuca10 Tak to znám. Ten můj má jednou tolik co já, ale řeší kočár za 12 tisíc. Navíc vše porovnává s jeho sestrou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
13.8.20 21:37

@Lorelay.cz ouu tak to bych s ním byla hotová hned ze nejsem jeho sestra :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
13.8.20 21:38

@Lorelay.cz tak to já jsem v pohodě, jeho ségra kočárek za 6 (dvojkombinace), moje ségra za 25 (před 11 lety, trojkombinace) a já za 3 a půl (hluboká korba). Takže mám pochvalu :lol: Moje ségra si teda kupovala funglovku a odvozila dvě děti, takže se využil. Sportovní kočárek budu mít od kamarádky, do toho jsem se zamilovala na výletech, tak mi ho schovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
13.8.20 22:16

@Lorelay.cz jaj tak to je na zabiti..A nejlepší -tchýně nám teď hrabe věci na půdě po příteli a jeho ségře, 35 let staré! Nevím, jak jí říct, že do toho miminko prostě nedám, abych ji neurazila, protože ona si myslí, jak nám tím strašně pomůže a ušetří hromady peněz..Chci si vše nakoupit sama buď nové nebo zanovni, ale určitě ne 35 let staré..A to bych tam měla jít bydlet, no tam mě nedostanou ani párem volů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
13.8.20 22:47

@Luuca10 ano to byla bejvaleho máma ani jsme.to dítě neměli a už to tahala z půdy :lol: :lol: už mě to kousalo od pohledu.. Já tohle nechápu v dnešní době.. :lol: :lol: my se s tchyni o všem bavíme takže ví že já jsem člověk co si ráda vše koupi sama.. Lepší jim to říct teď než později a pak n budou kecat do všeho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
13.8.20 22:49

No jinak jsem si udělala čas a přečetla jsem si každý týden až do porodu.. Dostala jsem knížku od doktorky jako darek :lol: kniha stížnosti asi každý týden vás přepadne bolest něčeho jiného :lol: :lol: tak jsem se pobavila.. Člověk si to snad akorát vsugeruje :lol: :lol: necist.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
14.8.20 06:48

9 tt

Tak naše starší se včera předvedla.. Včera návštěva u tchyně a malá před všema prohlásila, že mám v bříšku chlapečka.. Přitom jsme jí to neříkali.. :D Je fakt vtipný, jak to ty děti vytuší.. :D A tchýně samozřejmě nepřekvapila a prohlásila, že to bude třetí holka.. Přesně těmhle kecum jsem se chtěla vyhnout.. :zed: No, nechali jsme to bez komentáře.. Dnes jdu k Dr, tak snad bude zase nová fotečka, držte pěsti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
14.8.20 07:35

12+6

Tak čím bych začala… Asi kocarkama… Já jsem chtěla Troj kvůli tomu, že se mi líbí, že ze začátku na ty rychle přesuny dáte mimo i s auto sedačkou na tu konstrukci… Z okolí to ještě nikdo neví, takže svršky z půdy zatím nikdo netahá, ale příští týden to asi budeme muset už říct, čeká nás oslava rodina, a nic jiného mi nejspíš nezbyde 😒… A s tou krvi jak se tady řešilo, tak jsem se právě chtěla zeptat jestli už to není i s těma jejich vypoctama s věkem… Toho se taky bojím, že mě budou stresovat skrz věk… Navíc mi tu krev budou brát až 13+6, a četla jsem, že je lepší dřív, že pak už ty výsledky jsou také ovlivněny tou dobou, kdy se berou… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
14.8.20 07:36

A pro pobavení dnes už opravdu naposledy testy se solí a sodou, jsem si vzpomněla i na ranní moč dneska…takže sůl nic a soda polopeni… Takže zase jiný výsledek 🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
14.8.20 07:57

@Pavla.kd I k dvojkombinaci si můžeš přikoupit adaptéry na kvalitní autosedačku a nemusíš kupovat trojkombinaci, pokud si nevybíráš rovnou trojkombinaci s kvalitní autosedačkou. K té krvi - je mi 37 a odebírali mi krev brzy a stejně mi vypočítali vysoká rizika. Tak trochu myslím že se na tom snaží vydělat. Ty testy jsou dost drahé a já v ten den byla čtvrtá kdo si je nechal dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
14.8.20 07:58

@petra432 už se těším na fotečku… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
14.8.20 08:06

@Lorelay.cz já si to pamatuju prave od tebe… Já si říkám, že pokud bude ulz v pořádku tak asi na nějakou krev kašlu, jsem hodně četla i jinde, že byva hodně i falešná…že je hlavně důležitý ulz… Já si pamatuji u holky, že jsem prosvihla krev v tom 12tt, bylo mi tenkrát zle, tak jsem nedošla a říkali že později už to nejde udělat a že musím na ac, aby se vyloučili vady, já ji tenkrát odmítla. U kluka jsem přišla také pozdě, protože jsem nevěděla skrz antikoncepci, že jsem těhotná, a tenkrát mě ani nikam na ac neposílali a ani neřešili, že jsem brala tu antinu… Obě děti se narodili zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí