TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1499
13.8.20 18:51

@TER2312 to bude dobrý :hug: tlak ti budou hlídat, maximálně budeš zobat pilule. V krvi plave ledasco, hlavně, že ten UTZ vyšel v pořádku. Snaž se zůstat v klidu, vím, že je to těžké. Zkus si každý den najít chvilku úplně pro sebe a dělej, co tě uvolní, ať ta hlava na chvilku vypne. Tím i prcek bude v pohodě a bude krásně růst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
13.8.20 19:08

@Oneilka Děkuji moc. Jsem si říkala, ještě štěstí, že jsem si tu preeklamsii připlatila. Ale z tý moc strach nemám spíš ty syndromy, ale nebudu se z toho hroutit. 2.9.jdu na na krev a uvidí se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
13.8.20 19:13

@TER2312 Neboj se. Na všechno jsou léky. A když byl utz v pořádku, tak to bude dobrý. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
13.8.20 19:25

@Janivajan Děkuji a zítra držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
13.8.20 19:29

Ahoj holky, nějak nestíhám číst a psát dneska :mrgreen: Já žádné chutě nemám a okurku bych teď do pusy nestrčila :poblion: Že bych měla na něco vyloženě chuť, tak to vůbec nemám, spíš si z donucení něco dám a pak zjistím, že je to mňam a to se nažeru :mrgreen: Jinak jsem si dnes na bazarku domluvila nádherná bodyčka, ty jsem tam prostě nemohla nechat a pokud to bude kluk, tak těch pár korun už mě bolet nebude :) Ale mám z toho radost :) Jinak jsem si vyhlídla i krásný kočárek, jsem do něj úplně zamilovaná a pořád se ho snažím nějak zhnusit, protože stojí 12tis a to mi neprojde :mrgreen: ale zhnusit prostě nejde, je boží :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
13.8.20 19:30

@TER2312 buď úplně v klidu já to mám taky sice ne pozitivní přímo ale riziko téhle nemoci.. Beru celé těhotenství večer aspirin prej to snižuje tuhle nemoc a já se tu už píše budou nás hlídat hodně tlak, ale v dnešní době to mají pod kontrolou :) rizika si necti hlavně a rikej si vše bude v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
13.8.20 19:31

@Luuca10 tak to já měla nejdřív vyhlidnuty za 30 :lol: :lol: zjistila jsem že je neprakticky tak pak za 20 :lol: :lol: no a skoro stejný jsem našla za 12tis takže mě to projde.. Bude rád že jsem snížila :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
13.8.20 19:38

A jaký jste si vyhlídli holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
13.8.20 19:39
@Dysis1 píše:
@TER2312 buď úplně v klidu já to mám taky sice ne pozitivní přímo ale riziko téhle nemoci.. Beru celé těhotenství večer aspirin prej to snižuje tuhle nemoc a já se tu už píše budou nás hlídat hodně tlak, ale v dnešní době to mají pod kontrolou :) rizika si necti hlavně a rikej si vše bude v pořádku :srdce:

Jo já to mám taky tak riziko nemoci. Tak díky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
13.8.20 19:47

@TER2312 tak to není potvrzené pozitivní je to riziko :) tak to je v pohodě ale chápu tě byla jsem z toho taky celá smutná.. A ještě kdZ jsem seděla u sestry aby mi dala recept tak to volala další holcine úplně stejne :lol: :lol: říkám si No tak to riziko má možná dneska každá druhá nebo rádi straší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
13.8.20 19:51

Já tento je to značka muuvo a furt přemýšlím zda takový nebo černý :) jo a bez audosedacky tu chci zvlášť.. Nikdo mi neřekl že trojkombinace je dobrá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
13.8.20 19:56

@Dysis1 jj musím mu říct, že může být vlastně rád, že nechci nějaký za 30tis :mrgreen: @Pavla.kd mám vybraný tenhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
13.8.20 20:00

@Dysis1 autosedačka je lepší zvlášť. Sedačky mají kočárkové značky takové ošizené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
13.8.20 20:03

Krásný holky… Já si právě myslela že trojkombinace je dobrá… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
13.8.20 20:07

@Pavla.kd ten můj je dvojkombinace. Kdybych chtěla troj.tak by to bylo o 2500kč víc a myslím, že za ty peníze seženu i kvalitnější sedačku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí