Poradna duly
Jana Čurdová
@TER2312 to bude dobrý
tlak ti budou hlídat, maximálně budeš zobat pilule. V krvi plave ledasco, hlavně, že ten UTZ vyšel v pořádku. Snaž se zůstat v klidu, vím, že je to těžké. Zkus si každý den najít chvilku úplně pro sebe a dělej, co tě uvolní, ať ta hlava na chvilku vypne. Tím i prcek bude v pohodě a bude krásně růst.
@Oneilka Děkuji moc. Jsem si říkala, ještě štěstí, že jsem si tu preeklamsii připlatila. Ale z tý moc strach nemám spíš ty syndromy, ale nebudu se z toho hroutit. 2.9.jdu na na krev a uvidí se.
@TER2312 Neboj se. Na všechno jsou léky. A když byl utz v pořádku, tak to bude dobrý. ![]()
Ahoj holky, nějak nestíhám číst a psát dneska
Já žádné chutě nemám a okurku bych teď do pusy nestrčila
Že bych měla na něco vyloženě chuť, tak to vůbec nemám, spíš si z donucení něco dám a pak zjistím, že je to mňam a to se nažeru
Jinak jsem si dnes na bazarku domluvila nádherná bodyčka, ty jsem tam prostě nemohla nechat a pokud to bude kluk, tak těch pár korun už mě bolet nebude
Ale mám z toho radost
Jinak jsem si vyhlídla i krásný kočárek, jsem do něj úplně zamilovaná a pořád se ho snažím nějak zhnusit, protože stojí 12tis a to mi neprojde
ale zhnusit prostě nejde, je boží ![]()
@TER2312 buď úplně v klidu já to mám taky sice ne pozitivní přímo ale riziko téhle nemoci.. Beru celé těhotenství večer aspirin prej to snižuje tuhle nemoc a já se tu už píše budou nás hlídat hodně tlak, ale v dnešní době to mají pod kontrolou
rizika si necti hlavně a rikej si vše bude v pořádku ![]()
@Luuca10 tak to já měla nejdřív vyhlidnuty za 30
zjistila jsem že je neprakticky tak pak za 20
no a skoro stejný jsem našla za 12tis takže mě to projde.. Bude rád že jsem snížila
![]()
@Dysis1 píše:
@TER2312 buď úplně v klidu já to mám taky sice ne pozitivní přímo ale riziko téhle nemoci.. Beru celé těhotenství večer aspirin prej to snižuje tuhle nemoc a já se tu už píše budou nás hlídat hodně tlak, ale v dnešní době to mají pod kontrolourizika si necti hlavně a rikej si vše bude v pořádku
Jo já to mám taky tak riziko nemoci. Tak díky ![]()
@TER2312 tak to není potvrzené pozitivní je to riziko
tak to je v pohodě ale chápu tě byla jsem z toho taky celá smutná.. A ještě kdZ jsem seděla u sestry aby mi dala recept tak to volala další holcine úplně stejne
říkám si No tak to riziko má možná dneska každá druhá nebo rádi straší ![]()
Já tento je to značka muuvo a furt přemýšlím zda takový nebo černý
jo a bez audosedacky tu chci zvlášť.. Nikdo mi neřekl že trojkombinace je dobrá..
@Dysis1 jj musím mu říct, že může být vlastně rád, že nechci nějaký za 30tis
@Pavla.kd mám vybraný tenhle
@Dysis1 autosedačka je lepší zvlášť. Sedačky mají kočárkové značky takové ošizené.
Krásný holky… Já si právě myslela že trojkombinace je dobrá… ![]()
@Pavla.kd ten můj je dvojkombinace. Kdybych chtěla troj.tak by to bylo o 2500kč víc a myslím, že za ty peníze seženu i kvalitnější sedačku..