Poradna duly
Jana Čurdová
@Pavla.kd Když čtu všechny ty případy tak mi přijde že hrozně straší, ale ve výsledku jen malé procento dopadne špatně.
Holky já už si z tý krve taky nic nedělám doktorka když slyšela, že mám i vyšetřený ty embrya, tak taky říkala, tak to tam skočilo tím věkem a hotovo. To snad dělá počítač ty výsledky. Ale vyděsí to člověka, to je fakt.
@TER2312 tak to je skvělý…skočilo věkem…a že jsi pak z toho na nervy už je nezajímá… Hlavně že je všechno v pořádku už..
![]()
Ahoooj. Všechno v pořádku!!!
krev ještě není cela, ale kdyby prý bylo něco špatně, tak by se s tím tak necrcali a už by volali
akorát teda spinkalo, takže žádný pohyb jsme neviděli a na ručičky u obličeje, takže vypadá jako pan Burns
omlouvám se za ten ošklivý palec. Manžel má lupenku ![]()
Jo a podle utz jsem o den míň než u ms. Takže dnes 12+4 a termín porodu máme 22.2.2021
@Janivajan Gratuluji
přirovnání s panem Burnsem mě opravdu pobavilo ![]()
@Janivajan jůů nádhera! Moc gratuluji,
máte podobný nosánek, jak my
Hlavně, že je všechno v pořadku! ![]()
@Pavla.kd 2.9.jdu na další krev tak se uvidí. Jo to jo, právě, že člověka vystraší. Ale ultrazvuk byl krásný tak se řídím tím.
![]()
@Janivajan tak to je originální foto 😁 😁 😁 strašně moc gratuluji ![]()
@TER2312 až v září? Tak to bych byla v klidu… Když by bylo něco fakt blbě, tak už by tě honili teď někam…😉
@Janivajan jee moc gratuluji, super fotka a to přirovnání
Se musím smát
Fajné jak jde člověk se stresem na kontrolu a mimča si v pohodě spinkají
Na screening jsem skoro celou noc nespala, děsila jsem se ultrazvuku a vůbec výsledků a mimi si spokojeně spinkalo a dr. ho musela celou dobu budit, aby ho vůbec mohla poměřit ![]()
@Janivajan máme to podobně, já se taky prvně lekla, že budeme mít pinokia až dr vysvětlila, že má ručičky pod hlavičkou😂